Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
VHS2DVD?
-
Vendég
VHS2DVD?
Mondjuk tipikus kezdő forumos hiba egy pár nap hijján 4 éves topicba írni választ
Hogy vigasztalót is mondjak, azóta annyi idő telt el, hogy egy akkori VHS video árából merevlemezes DVD felvevőt lehet venni, ennél jobb capture eszköz nincs is.
Az én megoldásom a DVD RAM, ami így a PC-n konvertálás nélkül szerkeszthető, és javítgatható...
- KillBillVhs
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
VHS2DVD?
www.vhs2dvd.hu
videó digitalizálás
VHS, VHS-C, SVHS, SVHS-C, Hi8, Digital8, Video8, MiniDV kazettákról
My Webpage
VHS2DVD?
Szevasztok! Van-e valakinek tapasztalata a témában? A családi video kazikat szeretném átírniDVD-e, van egy MATROX MARVEL G450-kártyám, amivel be tudom rippelni a VHS anyagot. Ezt szeretném
kicsit szofveresen "tisztítani", feljavítani mielőtt kiírnám DVD-re, csak azt nem tudom hogyan. Kíváncsian
várom a hozzászólásotokat.
Horzo
"Tisztítás"-ra megfelel az ingyenes VirtualDub + 2dcleaner filter, illetve van hozzás még elég sok más is, pl. CromaNoise Reduction, DNR, stb. filterek.
Ahol mindez magtalálható: www.virtualdub.org, és http://shelob.mordor.net/dgraft/
Sok sikert!
Zorro - Thomson DTH-210E, DPL-660HT, VTH-6050G; Panasonic DS-28EG; Pionerr DVR-A106D; Thomson 29DM182G
-
Vendég
VHS2DVD?
Szevasztok! Van-e valakinek tapasztalata a témában? A családi video kazikat szeretném átírniDVD-e, van egy MATROX MARVEL G450-kártyám, amivel be tudom rippelni a VHS anyagot. Ezt szeretném
kicsit szofveresen "tisztítani", feljavítani mielőtt kiírnám DVD-re, csak azt nem tudom hogyan. Kíváncsian
Horzo
Tisztítást meg ilyesmit nem csináltam, de az Ulead Movie Factory SE segítségével bármilyen digitalizált anyagból könnyedén lehet DVD-t gyártani (átkódolni DVD-nek megfelelő formátumra, menüt, fejezeteket készíteni, stb).
VHS2DVD?
Szevasztok! Van-e valakinek tapasztalata a témában? A családi video kazikat szeretném átírni
DVD-e, van egy MATROX MARVEL G450-kártyám, amivel be tudom rippelni a VHS anyagot. Ezt szeretném
Horzo