Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Melyik a legjobb DvD lejatszo szoftver?
-
Vendég
Hallottam hogy van a Xing-nek mediaplayer-e, meg DvD lejatszoszoftver, de nem ismerem.A medialejatszo viszont nem rossz, csak ez most nem tartozik a topic-hoz.Szerintem ne torold le, mert hallottam olyat, hogy vannak filmek amikkel trukosek, s ott a medialejatszoval tudsz legjobban varialni.
-
Vendég
A XingDVD playerrol mi a velemeny??
Toroljem a gepemrol, vagy szodaval elmegy??
-
Vendég
Melyik lejatszoszoftver tamogatja amugy a az AC-3-at, a PowerDvD-hez az itt levo patch-el lehet ezt kicsikarni, de mi a helyzet a Cinemasterral, meg a WinDvD-vel?
-
Vendég
Koszi az infokat, meg csak annyit kerdeznek hogy a Cinemastert, meg a WinDvD-t honnan lehet letolteni?
-
Vendég
Sziasztok szeretnem megkerdezni ezuton Toletek hogy a tapasztalatok szerint melyik a legjobb DvDlejatszo szoftver,eleg sokat le lehet szedni a net-röl.Mivel szerintem a gepet felesleges programmokkal telepakolni a Winows-nal soksszor egyet jelent a kekhallalal.