Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

promo írása asztali dvd-hez

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

http://www.freeweb.hu/illyes/

Itt az "Útmutatók / MiniDVD 12 lépésben (2-3 CD)" cikket olvasd el.

Bár nem próbáltam, de lehet, hogy így működik.

Vendég

Nemtom, 1ébként miért vagyunk oda úgy a promokkal: Én pl. imádtam őket nézegetni, és mivel számítógépről mozizom, viszonylag simán is ment. Mostanra viszont meguntam... Szóval szerintem annyit azért bőven nem érnek, hogy 2 film árát kiadjuk (kiadjátok) rájuk.

Vendég

Utána érdeklődtem a dolgoknak, ha már nem megy a CD-re írt VOB asztalin, akkor a sok-sok VOB-ot kiírhatjuk egy DVD-re:

"DVD elokeszites es iras ( max. 10 inditasi pont, nem tartalmaz: menut, feliratot, tobb hangsavot ):
- 70 percig 7000 Ft/lemez; 70 perc felett 10000 Ft/lemez.
- DVD-R lemez 9800 Ft/db.

Atfutasi ido: 1-2nap/1-2 lemez.
Amennyiben tobb peldanyra is szukseg van, ugy a 2. lemeztol az iras koltsege
5000 Ft/lemez.
"

Szóval egy ilyen promo DVD, minimum 17.000 Ft, lehet, hogy jobb lenne venni egyet?

Vendég

Ráadásul pont THX DD DTS promókat VCD-n? Mi a fenének? Sima sztereóban nem sok értelme van pont ezeknek.Mintha egy porsche-t földúton tesztelnénk....

Vendég

Boy! nem tudom, mért ragaszkodsz 1 állandó dvd melléklettel megjelenő laphoz!?? Ha profi módon megcsináljátok akkor nem nehéz letárgyalni mondjuk a Házimozi, vagy Vox, vagy Cinema, vagy HIFI, vagy bármelyik magazinnal szerintem, hogy egyszeri alkalommal legyen 1 melléklete!!! Ne add föl szerintem biztos van rá igény és megéri megcsinálni!
Végső esetben meg vegyetek fel rá megrendelést itten a dvdcenterben, aztjó)

Vendég

Javaslom inkább az SVCD-t, mint a VCD (jobb minőség) a leírását pedig megtalálod itt:
http://www.dvdcenter.hu/forum/list.php?t=299

Vendég

Boy: Simon Templarnak igaza van, sajnos ez nem műkszik.
Ez kb. olyan mint ha felvesz az ember SVHS-re, utána leragasztja a lyuksit, és az SVHS magnó azt hiszi hogy VHS kazi van benne, és hiába tudná lejátszani nem fogja.(Egy kicsit rossz a párhuzam de azért hasonló a dolog.)

Lehet hogy érdemes lenne egy körkérdés a forumban , lehet ha elég nagy az érdeklödés esetleg érdemes lenne gondolkodni a DVD kiadáson. (Nem tudom a Videoton mennyiért csinál DVD-t, de talán még elfogadható.)Ha tényleg igényes lesz én pl. megvenném.

Vendég

Simon Templar:
köszi a választ, sajnos elszomorított. És hogy lehet video cd-ként megírni ezeket ahogy írtad?

Nem tudjátok hol lehet ilyen promo dvd-ket kapni?
Köszi mindenkinek.

Vendég

En felveszem veluk a kapcsolat szivesen, de nemtok ujsagrol most ami DVD melleklettel jelenne meg. Ha tudtok ilyet mondjatok.

Vendég

Igen, ezek a megoldasok szoba kerultek nalunk is, de eleg bizonytalan a helyzet. A letoltes sok embert kizar savszelleseg miatt, masokat pedig azert mert asztalijuk van... pont semmit nem tudnak kezdeni vele. A DVD mellekletes tema is fura, mert kerdezoskodtem es latatlanba azt a valaszt kaptam hogy nem szokott hely maradni a mellekleteken, ne nagyon szamitsak ra (pff...). Az emlitett ujsag meg honapok ota nem jelenik meg DVD-vel sajna.
Ezert merult fel mint lehetoseg a sajat DVDnek alcazott CD kiadasa, es ezert kerdeztem... Szeretnem ha mindenkinek alapbol elerheto lenne, mivel terveim szerint 5.1, 6.1, verziokban is elkeszul mind DD mind DTS formatumban, plusz lesz egy kep-hang beallito anyag is elotte.

Vendég

BoY: Az elmúlt egy évben többszázan próbálkoztak vele a világon és eddig senkinek sem sikerült. Ezek után kijelenthetjük, nem valószínű, hogy ezt a dolgot sikerül megoldani. Szerintem más utat kell járni:
1. Nem kell megjelentetni semmilyen médiumon, elég ha letölthető lenne innen akárcsak a többi vob.
2. Egyeztetni kell DVD lemez megjelentetőkkel, hogy mondjuk Ti reklámozzátok őket ők pedig felteszik a promót a DVD lemezükre. Gondolok itt egyébként pl. a PC-Format-ra és hasonlókra.

Vendég

Sziasztok!
Talan a fennt emlitett problemakra az lehet a megoldas, lehet hogy hülyeseg de cd-iraskor video cd-kent megirni a VOB-s file-okat.Persze meg igy is lesz olyan asztali ami nem fogja elfogadni.
Remelem segitettem, de lehet hogy nem igy mükszik.

Vendég

Biztos nincs valami megoldas? Nem lehet atb@szni az asztali? Azert kerdezem mert a keszulo DVDcenter VOBot valahogy szeretnenk terjeszteni, de a DVD-re iratas ara borsos nagyon...

Vendég

Adg: Steam-nek igaza van sajnos vob-ot nem lehet úgy CD-re írni, hogy az asztali DVD-k felismerjék és lejátszák. Ahogy felismeri, hogy CD-R van benne nem is foglalkozik tovább az esetleges DVD állományokkal. Viszont lehet SVCD formátumban megírni azt felismeri.
Fat: Vannak olyan asztali lejátszók amelyek nem játszanak le CD-R lemezeket (pl. Sony 725 és társai) és vannak olyanok amelyek igen (Pl. Pioneer és társai). A neten lévő promóciós file-ok DVD lemezekről vannak rippelve tehát eredetileg lejátszhatóak asztali DVD-ben. Te is tudsz venni ilyen demo DVD-ket horror áron rajta az összes Dolby Digital, DTS, THX promóval és filmelőzetesekkel. Az internetről letöltött DVD-Rip promókat pedig DVD Rommal tudod megnézni írott CD-ről és mondjuk egy H+ kártyával TV-re illetve AV erősítőre is kötheted akárcsak Gerike.

Vendég

Én pl. szgépen játszom le, tvouton ki a tvre, és így van kép is hang is, bár a kép nem anamorf:))), de kit érdekel ez? ha a hangja tökjó

Vendég

Hogy érted hogy az irott cd-t lejátsza? Nekem semmilyen irott cd-t sem sikerült lejátszani. A promokkal sokat szorakoztam, nem tud valaki valami jo megoldást erre? Kiirom a vob file-t cd-re (video_ts könyvtárba), de kiirja hogy tegyek be egy dvd lemezt, mert ami bent van az nem müxik. miért nem? akkor igy mire jok a neten lévö promos vob file-ok?

Vendég

Ezt én is nagyon szerettem volna megvalósítani.
Viszont, ha rákerestél volna a fórumon, akkor találtál volna elég anyagot ahhoz, hogy nem müxik a dolog.
Sajna ...
Bár ha van valakinek újabb ötlete azt szívesen kipróbálom.

Vendég

A kérdésem az, hogy az oldalatokról letölthető promókat
(dts(dd), THX)) milyen formában kell megírnom cd-re, hogy az asztali DVD-játszómon is fusson, abban a minőségben, amiben feltettétek. Az írott cd-kel nincs gond, lejátsza azokat.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”