Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MPG ből VCD vagy bármiből! HOGYAN?
Csá smile47!
Légyszi küld már el a textsub fájlt erre a címre:[email protected]össz.
Üdv:ricsardh
smile47
Az egy smile kód
Egy 3 éves hozzászólásra reagáltál, de lehet,hogy valaki tud segíteni.
Elkúrtuk
-
Vendég
Segítsen valaki
Kódolásnál szabálytalan időközönként megfagy a TMPGenc.
Mi lehet az oka? :smile17:
-
Vendég
Segitene valaki
A tmpgenc valami okból megfagy szabájtalan időközönként.
A konfig:Amd 2100+ Asus A7V8X-es Raid Alaplap 256MB DDR 333MHZ ram Leadtek Geforce 2 Ti videókártya.
Amikor a régi cerkám volt(Asus CUV4X-es alaplap 800MHZ 128MB Ram) akkor meg ment. :smile17:
-
Vendég
Én egy olyan segítséget kérnék tőletek, hogy hogyan tudom a divx-es filmekből kiszedni az ac3-as hangot.
Az avi-ból szépen megcsinálja a video részt a tmpeg, de a hang csak sistereg vagy egyáltalán nincs.
Én dvd-re akarom kiírni az avi-s filmjeimet, úgyhogy ha esetleg erre van más megoldásotok, akkor azokat is megköszönöm.
Olyanokra már rájöttem, hogy hogyan rakjam fel 1 dvd-re azokat a filmeket amik nagyobbak mint 4.7g, és elég türhető maradt a minősége.
Várom az ötleteket.
-
Vendég
Sziasztok!
Elég új vagyok még a témában és lenne egy kérdésem.
VirtualDub 1.4.9-be nem tudom a textsub filtert belevarázsolni.
Letöltöttem a textsub.vdf és a vobsub_vd.vdf-et valamint a vobsub.dll-t bemásolgattam őket a plugin és a system32 könyvtárba, mégsem működik. Azt írja ki, hogy valamilyen eszköz nem működik. Tudnátok segíteni?
Előre is köszi. :smile47:
-
Vendég
Hát biz az addig tart. :smile6:
A tréfát félretéve: a CCE egy kicsit gyorsabb, ugy 20-30 %-al. Nemrég hasonlítottam össze, kb. azonos konfigon, mint a tied. Igaz, SVCD-t készítettem TMPGEnc 2passVBR, CCE 3passVBR.
Ennél gyorsabbat csak a Ligos volt amit próbáltam, de annak meg szar a minősége. :smile23:
Zorro
-
Vendég
Hello mindenkinek. Probáltam használni a Tmpeget, de nekem nagyon sokáig csinálja. 5-9 ora amíg megcsinál egy filmet. Tudtok valamit segíteni? Egy PIII-mas celeron 1000-esem van 256Sd-vel. Előre is köszi. :smile8:
-
Vendég
A dvd2svcd progival tudsz feliratot is rakni a filmhez és akkor nem kell a V.dubot használni.Egy csomó időt sporolsz
csak egy kicsit át kell irni benne egy-két dolgot.
-
Vendég
Helló mindenkinek!Tudom hogy sok okos ember jár errefelé,és lenne egy-két kérésem/kérdésem!VALAKI SEGÍTSEN! Már tényleg kezd kerülni az idegbaly,mert a nero nekem svcd konvertálásakor 10perc alatt csinál meg 1%-ot.Ez egy ici-picit sok.Milyen módon tudnám a leggyorsabban átkonvertálni, a divx-es avikat, hogy minnél hamarabb írhassam ki töménytelen mennyiségű filmjeimet. előre is köszi minden segítő embernek. - nrg -
-
Vendég
Ugy tudom, hogy a VirtualDub subtitler filtere az SSA feliratkoat tamogatja. Ha ezt az SSA kiterjesztesu feliratot megnyitod egy TEXT Editorral (pl. NotePad), akkor a file elejen lesz egy csomo beallitas (szin, meret, betutipus, stb.) es ott tudod megadni a margok szelesseget, a felirat helyzetet (kozep, bal, jobb, stb.), szelektol valo tavolsagat.
-
Vendég
Hello! Ismét Én vagyok!
Bocs a sok hülye kérdésért, de még arra kérnék szépen választ, hogy az előző hozzászólásomban leírtam szerinti konvertáláskor, bizonyos filmek esetén előfordul hogy elcsúszi k a hang vagy a felirat a képhez képest. Tudatlanságomból fakadóan sajnos elképzelésem sincs, hogy miért.
Nagyon szépen köszönöm előre is a segítségeteket!!!
-
Vendég
Sziasztok! Előre is elnézést kérek tőletek, hogy olyen kérdéssel zavarok, ami sokatok számára talán már untató lehet, de számomra fontos. Nemrég kezdtem el foglalkozni avi-ból SVCD konvertálással, mivel ezt le tudom játszani asztali DVD-vel. A DVD lemezek ára pedig nekem sajnos elég drága. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha VirtualDub programot használok subtitler vagy textsub filterrel teszem be a feliratot és a végén TMPGEnc-el konvertálok, akkor hogyan tudom azt megoldani hogy a felirat ne a filmbe hanem a film alatti fekete keretre kerüljön?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszotokat, tőlem telhetően maximálisan meghálálom! Kérlek benneteket, hogy nagyon az alapoktól irjátok le a dolgokat, mivel nagyon kezdő vagyok!
Köszönöm!!!
-
Vendég
Szerintem ezt nem tudod megcsinalni TMPGEnc-cel, csak ugy, hogy vegig konvertalod a filmet, aztan a sajat MPEG tools-javal feldarabolod a kivant meretekre. Gondolom, hogy allando bitrate-tel csinalod es akkor mar ki tudod szamolni, hogy mondjuk egy 900 MB-os filet, ami 90 perces, azt hogyan kell feldarabolni, hogy egy full CD es egy toredek CD legyen belole.
-
Vendég
Udv! Tmpeg encoderrel szeretnek AVI-t MPG-ge alakitani, ugy hogy az asztali DVD lejatssza. De mi van akkor ha a film nagyobb, mint amennyi 1 CD-re felferne? Nem lehet vhol beallitani, hogy uj fajlba keszitse egy x MB meret utan?
A valaszt elore is koszi.
-
Vendég
VCD-et csinalhatsz Tmpeg encoderrel free verzioja van tobb helyen a neten.Ha feliratot akarsz ala rakni akkor kell meg neked a virtualdub nevu program es az is ingyenes....ha beszelsz egy kicsit angolul akkor a www.ddigest.com weblapon vannak jo leirasok hogy mit hogyan csinalj.
-
Vendég
A problémám a következő:
Szeretném a filmjeimet(avi,mpg) az asztali dvd-m en lejátszani lehetőleg felirattal is!
Létezik valami konverter erre??
Vagy valami egyáltalán?
A néró nem csinálja meg semelyik filmem :smile16: