Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
5.1-es SVCD készítés
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Ah cdmage se ismeri a *.CIF formatumot. Valahonnan kene egy 4.xx Easy creator
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Használd a Cdmage programot az image convertálására.
A dvd2svcd is azt használja.
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Az I-authorral készített image filet csak az Easy CD creator 4.x tudja rendesen megírni. Az 5.x nem! A 4.x sajnos csak a régebbi írókat támogatja.
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Ahhhh beszereztem az EASY CD creator 5.0 es megprobaltam az I-AUTHOR altal keszitett "imaget" kiirni de 98 % nal hibat jelez minden esetben ( stereo es mpeg5.1 nel is )
A hiba:
E80041942 - Track write error - data incomplete - (T7307)
megnyitva:
Problem:
This error can occur when recording music tracks if the WAV files are shorter than the tracks listed in the CD project.
Solution:
ˇ Try another blank CD.
ˇ Try another brand of media.
ˇ Create a new CD project.
EZ mitol van ???
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
UDV !
I-AUTHORRAl keszul image filet mivel irtatok ki cdre ? :smile47:
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Hát én eleve az I-authorral csináltam.... bár tudom azt is, hogy a rendszerem nem képes feldolgozni az MPEG multichannelt. De a visszamenoleges kompatibilitásra voltam kíváncsi. Még azt is akceptálom, hogy csak az elso bal és jobb kanálisok szólalnak meg (nem tudja downmixelni az osszes csatornát), de hogy csak PBC off ódban menjen, és álló idovel... ezt nem vártam...
Hajrá MiniDVD....
Sanyi
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
A DVD2SVCD 1.0.9 B3 verzióval is meg lehet csinálni, meg is próbáltam, de nálam is csak a két első hangszóró szólt. Később olvastam , a leirásában, hogy a I-Author programot kell használni a CD image elkészitésére, mert a VCDXBuild-al csak sztereóban szól. Egyébként a DVD leirása szerint (Sony DVD NS-700)tudja dekódolni az MPEG multichannelt.
Kiváncsi lennék, hogy működik-e egyáltalán és hogy milyen.
Ha sikerül letöltenem az I-Author-t, akkor megprópálom.
Üdv!
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Hát igen...
Sok topicban boncolgattuk már. Szerintem roviden osszefoglalva:
most már gyakorlatilag lehetséges, de nincs nagy értelme.
Kevés olyan DVD lejátszó és receiver létezik, amelyek fel tudják dolgozni az MPEG multichannelt.
Személy szerint próbáltam saját magam csinálni MPEG nultichannel hangot, meg húztam le tuti mintát is a Philips licensing oldaláról, de sajna lejátsźaskor csak az két elso kanálist hallottam, ráadásul csak PCB off módban. Számláló nullán áll végig...
Nagyobb sikereket értem el MiniDVD formátummal, ott viszont szintén kovetelmény a DVD lejátszó képessége. De ez legalább szuperul mukodik.
De ha magad is ki akarod próbálni az MPEM multichannelt, csak Besweet, hozzávaló GUI, meg Pub_enc kódoló szoftver kell. Meg persze AC3...
Sanyi
-
Vendég
5.1-es SVCD készítés
Sziasztok! Lehet, hogy már sok topicban volt erről szó,de amiket én olvastam , abban nem volt sok konkrétum.
Az lenne a kérdésem,hogy ki csinált már 5.1-es SVCD-t.
Vagy ki tudja,hogy egyáltalán lehetséges-e ez.
Szeretném hallani a véleményeteket.