Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cinemaster 2000 -Miért nincs kép a monitoron?
-
Vendég
Idöközben találtam a www.digital-digest.com-on egy ide vonatkozó cikket, amiből az derült ki, hogy a cinemaster 2000 DirectX Media filereket használ dekódolásra, tehát fel kell tenni mellé valami másik lejátszót is, ami beregisztrálja magát filterként. Én a WinDVD2000-et tettem fel, amit a DVDGenie-vel lehet filterként regisztrálni, ezután tökéletesen megy a Cinemaster 2000 is. A winyóról DVD nézés is müködik, csak elötte DeCSS-sel le kell szedni a kódolást és a komplet lemez tartalmát, tehát nem csak a VOB-okat, hanem a hozzájuk tartozó IFO-kat is fel kell venni. Ezután a Cinemaster-ben ha megnyitjuk az IFO file-t, akkor úgy müködik, mintha egy DVD korongot olvasna:) Minden kiválasztható a menüböl. Én pl a Blade-et próbáltam ki, azzal tökéletesen müködött.
Én a Lohengrin által emlitett orosz cimröl szedntem le a Cinemastert:
www.selector.ru/files/restore.asp
user:temp
pass:delete
Itt több verzió is fent van, úgy 25Mega körüli méretben..
Üdv, B
-
Vendég
A vinyoról való lejátszást a Windvd 2.3 Multichanel Full verzióval próbáld meg,ott biztos működni fog.Természetesen
a Dvdgenie valamelyik verzióját fel kell telepíteni,mert csak itt tudod beállítani a C: meghajtót.
Az AUDIO_TS és a VIDEO_TS könyvtárakat(minden IFO,VOB file-lal együtt)a főkőnyvtárba kell másolni és már indíthatod is a Windvd-t.Nekem a GLADIÁTOR van fenn a vinyón és minden tökéletesen működik(felirat,DD,DTS)
-
Vendég
Helló mindenki!
Van köztetek olyan, aki a Cinemaster 2000-et fel tudta tenni úgy, hogy jól működik? Mert én felraktam, teljesen tiszat, friss Win98+DirectX7 installra, aztán nem adott képet, csak a hang megy DVD-nél. A problémát részben megoldotta az, hogy utána felinstalláltam a WinDVD2000-et, mert akkor annak a driverét használta, de itt meg a hang serceg, vinyóról IFO-file-ból a lejátszás megy, de pl a Gladiator DVD-röl kiakad a menünél.
Elvileg mnden fenn van, tehát Cinemaster Decode engine, a legújabb, DX7+DXMedia, de nem akaródzik neki jól müködni, pedig jó lenne a vinyóról való lejátszási képessége miatt.
Várok minden jó tanácsot, üdv mindenkinek.