Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

SMS

Vendég

SMS

Hozzászólás Szerző: Vendég »

www.sms.de

Mick

Vendég

SMS

www.sms.ac
Ez a legjobb jelenleg, pillanatok alatt elküldi az üzenetet.

Vendég

SMS

Na tehát frankó tényleg muködo sms küldok:
www.time2bcool.com -regisztrálós, a te tel.számoddal és beceneveddel küldi el az akár 700 karakteres üzenetet. Elméletileg korlátlan. A telefonkönyvbol küld csak.
www.1rstwap.com -regisztrálós, a te telefonszámoddal küld, max 160 karakter, van jelentés (így tudod hogy megkapta-e a címzett) de csak heti 15 darab. Régebben heti 50, mégrégebben mégtöbb volt.
buddypool.a1.net - legjobban szeretem. Mindig kézbesít, igaz nem a saját számmal, van csoportos sms küldés is. Max 540 karakter. Természetesen regisztrálós. És kevesen ismerik.

Nekem az ICQ sms sohasem akar muködni. Mindig kiirja, hogy nem kézbesítheto az üzenetem.

Vendég

SMS

MÁ MEGY TNX

Vendég

SMS

ÉS hogy lehet icq val sms-t írni ?

Vendég

SMS

Vendég

SMS

Help, tudom offtopic de kérek helpet, ugyanis németországban vagyok és a telefonomon semmi térerő nincs és holnap jönnek ki a fateromék értem, de nem tudok nekik üzenni, hogy szar a telefonom.

Kérek címeket minnél többet ahonnan lehet sms-t lehet küldeni. A 777sms nem megy valamiulyen más kellene.

Köszi a helpet ezzel haza tudok jutni magyar földre különben itt ragadok .....

Még a rohadt freemail se megy így email-t se tudok küldeni

tnx

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”