Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

LD pontosan mi az?

Vendég

LD pontosan mi az?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszi szépen hogy magadra vállaltad a "döntöbiró" fogalmát és segitettél.

Ui: Nekem lett igazam!

Vendég

LD pontosan mi az?

Ha az LD az Laserdisc-et jelent akkor ez egy több, mint 10 éves videólejátszó berendezés. A DVD-vel ellentétben nem mp2 tömörítést használ és sorbontása valamivel 500 sor alatt van. A hangcsatorna lehet Sztereó, de lehet DD 5.1 vagy akár DTS is. 30 illetve 12 cm-es lemezeket játszik le melyek kétoldalasak és kb. 40 perc fér fel egy oldalra (30 cm). Minőségét tekintve hasonló egy jobb tömörítésű DVD-vel. Sok filmgyár a mai napig ezt a formátumot támogatja ezért Laserdiscen sok olyan film is kapható melyek DVD-n egyelőre nem (Star Wars, Indiana Jones stb.) A filmek ára elég borsos olyan 10-20E Ft, a Star Wars Trilogy SE-t 76 ezerért láttam. Nagyjából ennyi jutott eszembe.

Vendég

LD pontosan mi az?

Sziasztok! Van nekem 1 kedves szomszédom és erős vitában állunk az LD fogalmárol. Ha valaki tudja hogy PONTOSAN mi is az és mi a lényege az kérem irja le hogy dönteni tudjunk kinak van igaza. Megköszöntem.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”