Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
WinonCD 3.8-VCD menuvel
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Az ULEAD progi full verziója + egy csomó cucc hozzá a csirkefog nevű honlapon is tanyázik.
üdv.
ui: itt találjátok :
google keresés "csirkefog"
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Udv!
Anno egy kedves listatarsam kuldte el nekem CD-n. A net-en is fent van vmelyik warez oldalon.
PhotoCD-kent kivaloan mukodik (keresztlanyom 278 fotojat tettem fel 9 konyvtarba rendezve) ezzel semmi gondom nincs mukodik ahogy kell.
Ellenben azt írta valaki itt a forumon, hogy VIDEOCD-t is lehet menuvel (a filmet fejezetekre osztva) felirni. 1 gond, hogy nem igazan csinalta meg, amit beallitottam neki...(A helpje ezen a reszen "kisse" pongyola.) Konkretan felirta a filmet, csak a menu nincs sehol-de ~40 megaval hosszabb lett a lemez!
TIA,
Golbat.
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Nekem is megvan ez a progi,és mondhatom,hogy csúcsszuper!
Én csak a fényképalbum készítéséhez használtam,igaz csak ezért szereztem be.Nekem sikerült az egyik CD-re 18 albumot felrakni,változó mennyiségű képekkel.Egyébként nincs határ az albumokat,és a bennük lévő képeket nézve.Egyetlen dologra kell figyelni,hogy 700mb-os lemeznél csak kb 410mb összeállítást készíthetsz.Mire megírja a fényképalbumodat,addigra felhízik kb700megára.
Megtalálod valamelyik warez oldalon.Cső.
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Nekem szépen muködnek a fotó albumos (slideshow zenével) VCD-im. Egy CD-re 8 albumot tudok feltenni, albumonként rengeteg képpel. (Eddig kb. 250 darabot tettem egy albumba, de lehet több is.) Az album idozítését be lehet úgy állítani, hogy a zeneszám végére az összes képet végig pörgesse, vagy fix késleltetést beszúrni az egyes képek közé.
Ha hallgatni akarom a zenét akkor mindig az elejéröl kell néznem a képeket, de menübol ki lehet választani egyetlen képet is és ott kezdeni a nézelodést. Ekkor persze a zene nem szól.
Amúgy mi a problémád?
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Hi!
Jómagam digitális képekből akartam VCD-t csinálni, de elvi határokba ütköztem (99 kép / VCD). Nézelődtem kicsit a neten, és találtam az ULEAD-nél egy DVD Pictureshow nevű progit, amivel 99 slideshow-t lehet gyártani darabonként 99 képpel. A slideshow-k menübe rendezhetőek, zene rakható külön minden képsorozat alá, plusz a menü alá külön. Az ULEAD oldalán vannak mindenféle videostudio progik, érdemes velük próbálkozni, némi crack után csodákat tudnak művelni.
Ps: Az ismerősöm Nintaus playerén csak az első menüpont volt hajlandó indulni, nálam DVP-NS700-as sony-n minden probléma nélkül fut a dolog...
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Én szívesen próbálkoznák vele, csak sajna nincs meg ... :smile26: Honnan szerezted ? :smile44:
-
Vendég
WinonCD 3.8-VCD menuvel
Udv!
Sikerult mar valakinek menus VCD-t csinalni a fenti programmal?
Az eddigi probalkozasaim sikertelenek voltak vele...
:smile40: