Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

M?KÖD? DVD játszó???

Vendég

M?KÖD? DVD játszó???

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Majdnem biztos vagyok benne, hogy az LG DVD-ben kell keresni a hibát. Javaslom, hogy legalább próbaképp cseréld ki egy nem LG-re. Nekem is volt hasonló gondom az LG-vel, igaz, hogy nálam csak a Rm H+ kártyával nem akart működni.
Nálam a köv. megoldás jött be:
be kell másolni az MKEVSD.VXD fájlt a WindowsSystemIosubsys alkönyvtárba (+ reboot)
egy progival le kell tiltani a régiókódot
Lehet, hogy nem ez a megoldás, de érdemes kipróbálni.
Az MKEVSD.VXD fájl CD írásnál problémát okozhat!

Vendég

M?KÖD? DVD játszó???

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hali!

Több mint egy hónapja vettem egy DVD-ROM-ot. Van egy TV-kimenetes kártyám, szeretnék DVD filmeket megnézni. De eddig még nem találtam olyan DVD lejátszó programot, ami rendesen m?ködik!!!

Próbálkozásaim:
- WinDVD: használhatatlan. Folyamatosan invalid page faultozik. Több verziót is próbáltam, 3-as, 4-es, az eredmény ugyanaz.
- CoolDVD: Látszik, hogy valamit csinál a play gomb megnyomására,de fél óra alatt(!) sem kezdte el a lejátszást, úgyhogy nem er?ltettem.
- PowerDVD 3: Csak minden második indításra m?ködik, els?re page fault. Amikor m?ködik, minden jó, de akármit állítok be, nem feliratoz.
- PowerDVD 4: Nem tudtam olyan verziót szerezni, amihez crack-em van és olyan cracket sem, amilyen verzió letölthet? volt.
- DirectDVD 4.0: feltört verzió volt, de lejátszás helyett azt írta ki, hogy a szofver régiókódja nem jó, és menjek a fenébe...
- DirectDVD 4.4: m?ködött! De csak 5 percig, nem tudtam crack-et szerezni hozzá.
- Zoom Player: max 5 perc után a kép kimerevedik, miközben a hang megy tovább.

Természetesen volt vindóz újrainstall, angol, magyar, minden ami elképzelhet?, de az összes problem maradt.
Nem hiszem, hogy HW baj, de itt a konfigom:
TUSL2-C, Celeron 900, LG 16/48 DVD, ASUS V7100, márkás RAM-ok. Valamint Win98SE.

Ha valaki tud DirectDVD 4.4-es crack-et vagy WinDVD 4-es verzió/crack párost az közölje velem is, legyen szíves...
Vagy ha más jó és biztosan m?köd? szoftvert tud, akkor is írjon.

És még egy: szintén nem találtam olyan programot, amivel a berippelt VOB-ot megbízhatóan le lehet játszani.
Ötlet?

Ezer köszi!

qr

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”