Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-re szinkron

Vendég

DVD-re szinkron

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sanyi!

Köszönöm!!! A focimeccsek után folytatom!!

Lev-is

Vendég

DVD-re szinkron

http://dvdworld61.free.fr/outils/utilit ... aires.html

De sajnos itt "csak" a full verziót találod meg, serial numberrel egyutt, meg a Cdmotion-t is crack-kel... :-)
Szerintem ennek jobban fogsz orulni, mint a demonak :-)

Sanyi

Vendég

DVD-re szinkron

Sanyi!

Kösz a gyors választ, de már az elején elakadtam!
Nem tudsz valami crack lelőhelyet a Sonic Foundry Soft Encode 1.0 Demo verziójához? Lehet, hogy keveset kerestem, de nem találtam a neten.

Kösz, Lev-is.

Vendég

DVD-re szinkron

Na hali!!!

Tettszik a témád!
Én is foglalkoztam ilyennel, de megelégeltem a sok
hűhót a cél érdekében ugyanis rengeteg munkát igényel
az efajta cselekvés.

Én a waw-ba rögzített szinkront inkább egyszerűen
kettészeleteltem és kiírtam audio CD-re.
Elindítom a DVD-t és a CD-t is a szinkronnal, és
nagyon minimális az eltérés, hozzáigazítom néha a
hangot egy pause-zal.

Tök király.
Ez bevált nekem pl. a Mátrixnál, de az Ördög ügyvédje és a Múmiánál is élvezhető volt.

Csak tipp!!!!!

:smile26: :smile26: :smile26:

Vendég

DVD-re szinkron

Ha megvan a magyar wav, a sonic Foundry Soft encode programmal csinálj belole DD 2.0-ás *.ac3-at. Ezáltal lesz egy *.m2v-d, amit ugye megkapsz a vob-ból. meg egy *.ac3-ad, esetleg az eredeti ac3. Na most a képet és a hangot (hangokat) osszemuxeled mondjuk a CD motion Stremweaverével (sok program, pl. DVD quick builder szinkronhibát csinál a képe és a hang kozott!!!), és kapsz egy új VOB-ot. Ezek után már authorizálhatod (kialakíthatod pl. az IFO editben azúj ifo és bup fájlokat, stb.).
Elvileg a hang lehet MPEG kódolásban is....

Sanyi

Vendég

DVD-re szinkron

Üdv mindenkinek!

Lenne egy kérdésem. Van egy DVD filmem. Ezen nincs magyar szinkron. Megvan ez a film video kazettán is szinkronosan. Leszedem a video-ról a szinkront sztereo wav-ban. Ezt megszerkesztem pontosan a DVD anyag méretére. Lerippelem a DVD filmet vob-okban. Minden felesleges cuccot (hang felirat) kiszedem vob edit-tel. Most jön a kérdés: hogyan tudom összefűzni a magyar hangot a DVD képpel, hogy utána ki is tudjam írni DVD-R lemezre? (A film tömörítését meg tudom oldani)Elvileg ez lehetséges? Az ötletek is jól jöhetnek, bátran írjatok!!

Lev-is

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”