Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
MP3 darabolás ? Hogyan ?
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Hát pedig már audio kazettával is csináltam ilyen szinkronigazítást!
Na ezt kapd ki!!
És tök jól sikerült!
:smile12: :smile12: :smile12:
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
topik :-DDDD
ez az egész tényleg bizarr , ahogy simon irta )
1) mátrix szinkronnal , huh
2) audio CDről jáccva...
3) 74 perc után ujrabeállitgatni pontosan... :DDD
hát, nem mondom, ekkora hülyeséget én még tényleg nem olvastam itt a fórumon :DD
De meg ne sértödj kérlek ! nem célom sértegetni!
Egészségedre!
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Én is arra gondoltam, hogy az írásnál
csesződött el valami :smile26:
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Ha az eredeti mp3 hibátlan akkor valszeg a CD író editorja rontotta el. Esetleg próbáld meg te kézzel kettévágni a wav file-t a már leírt módon.
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Hali!!
Megfogadtam Simon Templar tanácsait és könnyen
WAW-ot csináltam a 115 Mb-os mp3-omból (1,25 Gb lett belőle)
Aztán egy cd-író szoftverrel audio-cdt írtunk belűle WINONCD
úgy, hogy az editorjával szépen ketté szeleteltök és kaptunk egy 72 és egy 54 perces állományt.
Szuper, gondoltam és rohantam a hifimhez.
A nagy helyzet az, hogy az első lemez (72 perc) első 7
perce tökéletes majd elkezd ugrálni a hang
:smile23: szörnyű megszakiítgatásokkal :smile47:
élvezhetetlenül. A másik lemez (54 perces) az meg király.
Fogalmam sincs mit ronthattunk el.
Szerintetek?
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Hi ST!
Hát igen ~19mb, nekem azthiszem a kéthónapos verzió van meg, bár enged minden funkciót van hozzá egy s/n kódom is, de mondom csak 2 hónapos, de unánna uninstall azt reinstall és megint indul a 2 hónap. Az biztos hogy én egy ilyen progiért nem fizetek, nem olyan nagy gáz 2 nónaponta installalni. Főleg aki 2hetente windows-t telepít. (én nem)
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
A SoundForge egy komoly audio szoftver. Ráadásul nem is olcsó. Ha valamit meg lehet oldani freeware illetve shareware programokkal akkor inkább azokat javaslom. Nem beszélve a SoundForge méretéről.
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Hi all!
Esetleg még ha javasolhatnék egyetnek tudok egy jó kis software-t. Sound Forge 5 és hát nem tudom az én igényeimnek elég komoly és ezzel is lehet vágni kedv szerint mp3, wav stb. hang file-okat, effetezni, átszabhatod a az eq-t is kedved szerint stb.
Csakhogy néhány konkrétat említsek:
Process menü alatt:
Auto Trim/Crop, Bit Depth Converter, Channel Converter, DC Offset, EQ [van akinek bejön a loudness hangzás, lehet próbálkozni](garphics, 10és20sávos is, paragraphic, parametric), Fade (Graphics, In, Out), Insert Silence, Invert/Flip, Mute, NormalizePan/Expand, Resample, Reverse, Smooth/Enhance, Time Stretch, Volume.
Effects menü alatt:
Acoustic Mirror, Amplidute Mudulation, Chorus, Delay/Echo (Multi tap, Simple, Distortion, Dynamics (Graphics, Multi-Band), Envelope, Flange/Wah-wah, Gapper/Snipper, Noise Gate, Pitch (Ben, Shift), Reverb, Vibrato, Wave Hammer.
+az Edit, Special, Tools, DirectX, Options fülek alatt még sok-sok beállítási lehetőség várja a user-t. (kicsit elszédültem úgyhogy nem írok többet)
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Kell egy MP3 dekóder. Ez például jó:
http://www.hplsoft.com/download/mp3dec19.exe
Ezzel átkonvertálhatod az MP3-at WAV-ba. Ha ez megvan akkor elindítod a Hangrögzítőt. Start -> Programok -> Kellékek -> Szórakozás
Megnyitod a WAV file-t. Beállítod a pozíciót 70 percre. Majd szerkesztés, törlés az aktuális pozíciótól. Majd Mentés másként és elmented Matrix_1-nek. Zárd be az eredeti file-t majd hívd be újra és újra menj a 70 percre. Szerkesztés, törlés az aktuális pozícióig. Majd mentés másként és ez legyen a Matrix_2. Ezek után a két file-t (Matrix_1, Matrix_2 írd fel két CD-re. Ennyi.
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Írj nekem légyszi konkrét szoftvereket, amelyekkel
szerinted boldogulnék a feladattal!
Előre is köszi!
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Tényleg ne vedd rosszindulatúnak, de ennyi idő alatt négyszer átkonvertálhattad volna az MP3-at WAV-ba. Amúgy a CD-író szoftver is átkonvertálja tehát dupla annyi idő alatt írja meg. De Te tudod.
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Állítólag vannak olyan cd-iró szoftverek, amelyekkel szintén
meg lehet felezni írás előtt az állományt.
Be lehet állítani hogy a teljesből felét egyikre, felét másikra irja.
Van ilyen???????
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Az ötlet szerintem több, mint bizarr. Nem írtad, de gondolom audio CD formátumba akarod megírni az MP3-at. Ahhoz viszont át kell konvertálnod az MP3-at WAV-ba. Miután ezt megtetted kapsz mondjuk egy 900Mb-os file-t. Ezt bármilyen audio szoftverrel (akár a Windows Hangrögzítővel is) könnyen két részre vághatos, hogy felférjen 2 CD-re.
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Na hali Sanyi!
Nem, nincs félreértés!
Elmondom, miről is van szó. Leszedtem egy oldalról a
Mátrix szinkronját és mivel a DVD-n nicsen szinkron,
ha már megvan szeretném megnézni magyar hanggal.
Ehhez szeretném kiírni cd-re.
Gondolkoztam már a VCD-s megoldáson, hogy alárakjam,
de otthon csak asztali DVD-m van így nem akarok szórakozni
vele. Inkább kiírnám cd-re és elindítom egyszerre őket
a DVD-vel és már meg is van a fíling. (néha majd utánnaállítok)
ha kell. (Nem fogod elhinni, de audio-kazettán is vannak szinkronjaim
melyek nagyon beváltak.
A szinkron 128 Kb/sec, 44 hz stereo, 126 perc 40 msp
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
És milyen bitrátával készult? 3 Mbit???
127 perc MP3 jobb esetben 127 MB. Nincs itt valami félreértés?
Nem video mpg -re gondoltál?
Sanyi
-
Vendég
MP3 darabolás ? Hogyan ?
Hali Skacok!
Segítsetek nekem!
Egy 127 perces mp3 file-t szeretnék kiírni cd-re!!
Mivel tudnám megfelezni, mert egy lemetre csak 74 (80) perc fér? :smile2: