Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
24fps-röl 25fps-re
-
Vendég
24fps-röl 25fps-re
Én a Gyűrűk Urát írtam át SVCD-re magyar felirattal, és ki szeretném írni VHS-re.
Sajnos nem megy, eddig csak egy akadozó képű verziót tudtam csinálni. Két hete ezzzel szívok! (Egy konverzió a teljes filmnél kb 2 nap. Az anyag 3,5Gb!)
Sajnálnám, ha nem sikerülne, mert nagyon jó minőségű.
-
Vendég
24fps-röl 25fps-re
Nekem is ez a bajom motanában az összes filmmel.
Sőt a hagot sem szedi le a tmpg,hanem előtte a nanduból lmentem wavba.Aztána tmpgből megcsinálom 23.9 fps-sel,de akkor az asztali pana lejátszón nézve kép-hang szaggat.Ha kétszeresen játszom le az asztalin akkor,már nem szaggat a hang,de a kép persze kétszeresen megy.
Hát nem,tudom,ez segítség volt-e,vagy help,csak gondoltam leírom.De majd próbálkozom,mert azért vettem a CDírót,mert van egy rakás filmem,és legalább ennyivel csökkentsem a DVDkiadás árát,de az a helyzet,hogy már az egészhez nincs is kedvem,mert csak pörög a gép egész nap,reggel-éjjel,és végül vagy a hang,vagy a felirat nem pászol,de mindig van valami.
Az első filem,a halálo siramban hangja divx audio volt,és nem mpeg layer3,és annak a képpel együtt bevette a tmpgenc.És se 23 fps-sel,se 25-tel nem szaggatott. :smile44:
Hátennyi!
-
Vendég
24fps-röl 25fps-re
Van a www.digital-digest.com egy frame rate konverter. /Avira lehet használni./
avifrate110.zip néven keresd.
-
Vendég
24fps-röl 25fps-re
Hi!
1. Temporal filter. Ezzel lehet probalkozni, az eredmeny ketseges. Virtualdubhoz aszem van temporal filter plugin, erdemes probalgatni. Nekem nem tetszett kulonosebben...
1: 4%al felgyorsitod a filmet. Ezt csinaljak mikor filmrol PAL-ra viszik a mozikat. Fel kell hozza gyorsitani sajnos a hangot is. (gyakorlatilag 24fps filmet 25fps-el jaccod le) MIndenesetre jo kis jatek lesz
-
Vendég
24fps-röl 25fps-re
Sziasztok,
Hogyan tudnék a legjobb minőségű, lehetőleg akadozásmentes framerate konverziót csinálni?
Esetleg tőbb lépésben is...
Mozifilmet szeretnék svcd-nek megírni, de akadozik a kép az eltérő képkockaszám miatt. :smile16:
Virtualdubbal, TMPGEnc-el nem sikerült, csak akadozósat.
Előre is köszi...
Emerico