Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Én a következő módszerrel csinálnék ilyesmit.
Lerippelem a DVD-t Vob-Ba.
A FlaskMpeg a vob-ból tud filmet csinálni úgy, hogy a hangot AC3-ba kirakja.
Van egy AC32wav prg. így kész a WAV. A Probláma csak annyi, hogy ez 48Khz mintavételű. Ha CD-t csinálsz belőle át kell alakítani 44Khz-sre.
A programok a www.digital-digest.com ról letölthetők.

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

Help!

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

A DTS CD-t bármilyen CD lejátszóval (asztali CD lejátszó, DVD lejátszó stb.) lejátszható amelyik digitális úton egy DTS dekóderes erősítőbe van kötve. Sajnos a normál wav-ra nem tudok okosat mondani.

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

És ezt mivel tudod lejátszani?
Igazándiból engem sztereó Wav érdekel. Mondjuk "Vob2Wav" progi kéne, ha egyáltalán létezik ilyen. Sima 2 csatornás CD-ét akarok készíteni.

Megatron

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

Ha érdekel hogyan tudod DTS CD-re megírni a hanganyagot akkor erről volt már egy topic:
http://dvd.index.hu/forum/list.php?t=1570

Én csináltam így egy Eurythmics DD 5.1-es koncert DVD-ről DTS 5.1-es audio CD-t. A hangja megegyezik a DVD-vel csak nincs hozzá kép.

Vendég

DVD-ről Wav. Help!!!!!!!

Hali mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni mindazoktól, akik már sikeresen szettek le DVD-ről audiót valamilyen hangformátumba. Nekem mondjuk a Wav a legszimpibb. Lehetőleg egyszerű megoldásokat várok (amihez nem kell 5 különböző program), de az összetettebbek is érdekelnek. Vob-ot tudok grabbelni, ezzel nincs is gond. Lényeg, hogy egy koncert DVD-ről szeretném a hanganyagot levadászni és CD-re felírni.

Előre is köszi a segítségeteket!

Megatron

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”