Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD akcio A MediaMarktban

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szia Norman, az irasomat az MBO topicban olvashatod.

Vendég

A macrovision-free-topicba beírtam...

Vendég

norman: az MBO rol mar van egy topik, keresd meg, minden info ott van rola

Vendég

marcsak azert sem stimmel az intercom dolog, mert a magnolia pl kinowelt kiadvany es mindenhol mashol duplaja az ara!

technoman: bejott, valahogy a regi 6-7 ezer forintos westernek kozott senki sem valogatott, mert nem vettek eszre

Vendég

Csá Technoman!

Figy, ma láttam én is ezt az MBO DVD lejátszót, asszem 39 990 Ft-ért. DVD, VCD, SVCD, CD-R, CD-RW, MP3 támogatással..
Ha megvette a haverod megnéznéd milyen cucc ez? Mennyire gagyi vagy éppen jó, ki-bemenetek milyenek vannak, stb..

köszi

Norman

Vendég

Na sracok honap meglatjuk, a kollegam egy MBO DVD-lejatszot akar venni es megkertem ha mar ott van hivjon fel es referal hogy milyen filmek vannak meg/lesznek meg akcios aron.
Killr:Szerintem egy kicsit santit ez az Intercomos dolog, nmert ugyebar az Ariel nem az IC erdekeltseghez tartozik es ugy latom, hogy az akcios filmek 60%-a pont az o kiadvanyuk.
Arty: Baratom te aztan nagy spiller vagy, gratula Es bejott????

Vendég

Az tényleg jó lenne, ha folyamatos akcióról lenne szó, de tartok tőle, hogy másról van szó. Az akciós címeket látva szerintem a legtöbb 3k-s filmet az intercom söpörte ki tavaly ősszel, amikor elment tőlük a Columbia. A felsorolt filmek egy részét tudtommal még nem adta ki újra a Warner. Az intercom biztos választhatott, hogy bezúzza a maradékot, vagy fillérért átpasszolja valakinek. Úgy tűnik a Média volt az a szerencsés, és most kiszórják a készleteket.
De azért én is örülnék, ha nem lenne igazam.

Vendég

meg a DUNE volt, de nem a regi, eredeti klasszikus, hanem a HBOs minisorozat - szerencsere - igy azt nem kellett megvennem.

Sztem mostantol biztos mindig lesz 3k-s akcio, mert nekem sem tettek el a magnoliat, mondva h akcio folyamatosan lesz igy kenytelen voltam elrejteni a westernek koze, es hazarohanni penzert )

Vendég

Es meg milyen filmet lattal/vettel, volt mas is? En csak a nyitas utani napokban mentem oda (hogy elkeruljem a Baseball uto hasznalatat). Ssszerintetek allandosulni fog az MM-nel ezek az akciok? De QRVA JO LENNE

Vendég

es volt egy magnolia dupla dvd is 2990-ert...

de abbol mar ahogy neztem nincs.

Vendég

MEG EGY-PAR FILM ESZEMBE JUTOTT( bocs, de ennyit a szelektiv memoriamrol) Matilda, Allj mellem, Halali fegyver,Csoda a 34. utcaban, Sikoly 2., Pokerarcok,
Rad vagyok kattanva, Szinbad hetedik utazasa,Tuzforro Alabama es meg par regi(Columbia)klasszikus

Vendég

Nem tudjátok ,csak az új MM.-ben akcióznak????? :smile47:

Vendég

Örs vezér tere, Árkád.

Vendég

Hol van ez az új MM ?
A Hóbortos hétvége szinkronizált?

Vendég

Na szoval, az Ariel kiadvanyok akciosak, a teljesseg igenye nelkul: 1492, Dune (regi), Kalozok, Azok a csodalatos Baker fiuk, Hobortos hetvege, A holtsav, Lopakodok, meg meg par ami TENYLEG nem jut az eszembe

Vendég

Ja , es ugyanitt a Majmok bolygolyat (2001) mar lehet kapni 6750-ert :smile19:

Vendég

Nem tudom hogy jartatok-e az uj MediaMarktban.Nos legalabb vagy 30 film van 2990.- -os akcios aron, amit megtudtam venni/jegyezni: 1492, Dune(regi),
VIGYAZAT az akcios filmektol 2 meterre uazt a filmet TELJES ARON is meg lehet vasarolni (hogy ebbe mi az ertelem, nem tudom :smile47: )

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”