Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pontatlan NM DVD Magazin
-
Vendég
Pontatlan NM DVD Magazin
lehet, hogy igazad van, de ezert minek nyitottal topic-ot???
-
Vendég
Pontatlan NM DVD Magazin
Kézbe vettem az új Nemzetközi DVD Magazin névre hallgató kiadványt. Rögtön találtam is benne egy hibát.
Az újság vége felé van egy asztali lejátszókat bemutató rész, ahol többek között szerepel a SONY NS-400 DVD lejátszó is. A készülék negatívumaként sorolják fel, hogy nem játssza le a CD-R korongokat. Ez nem igaz. A 300-as típus nem játssza le, a 400-as mind a CD-R, mind a CD-RW lemezeket gond nélkül lejátssza.
A SONY hivatalos termékbemutató katalógusában is így szerepel a készülék, a szolgáltatások között megtaláljuk a CD-R/CD-RW lejátszást, sőt magán a készüléken is feltüntetik azt egy matrica formájában.
Az egészben az a legérdekesebb, hogy szóról-szóra ugyanezt a hibát követte el annak idején a HÁZIMOZI magazin is, amikor ezt a készüléket tesztelte. Ugyanezt a tulajdonságot említették meg negatívumként. Írtam nekik, és a következő számban közölték a helyreigazítást.
Azt hiszem ez a szép és jó kivitelű újság megérdemelné, hogy pontos is legyen. Mindenesetre az több mint elgondolkoztató, hogy mindkét magazin ugyanazt a hibát véti egy adott készüléknél. Ugyanabból a forrásból dolgoznak? :smile2: