Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Pontatlan NM DVD Magazin

Vendég

Pontatlan NM DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

lehet, hogy igazad van, de ezert minek nyitottal topic-ot???

Vendég

Pontatlan NM DVD Magazin

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Kézbe vettem az új Nemzetközi DVD Magazin névre hallgató kiadványt. Rögtön találtam is benne egy hibát.

Az újság vége felé van egy asztali lejátszókat bemutató rész, ahol többek között szerepel a SONY NS-400 DVD lejátszó is. A készülék negatívumaként sorolják fel, hogy nem játssza le a CD-R korongokat. Ez nem igaz. A 300-as típus nem játssza le, a 400-as mind a CD-R, mind a CD-RW lemezeket gond nélkül lejátssza.

A SONY hivatalos termékbemutató katalógusában is így szerepel a készülék, a szolgáltatások között megtaláljuk a CD-R/CD-RW lejátszást, sőt magán a készüléken is feltüntetik azt egy matrica formájában.

Az egészben az a legérdekesebb, hogy szóról-szóra ugyanezt a hibát követte el annak idején a HÁZIMOZI magazin is, amikor ezt a készüléket tesztelte. Ugyanezt a tulajdonságot említették meg negatívumként. Írtam nekik, és a következő számban közölték a helyreigazítást.

Azt hiszem ez a szép és jó kivitelű újság megérdemelné, hogy pontos is legyen. Mindenesetre az több mint elgondolkoztató, hogy mindkét magazin ugyanazt a hibát véti egy adott készüléknél. Ugyanabból a forrásból dolgoznak? :smile2:

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”