Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ac3, dts audio cd
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Ezek szerint a PowerDVD 4.0 a DD és DTS wav-ot 5.1-ben nem tudja lejátszani?
-
Vendég
ac3, dts audio cd
A PowerDVD 4.0 (XP) lejátsza akár 2 hangszórón is vagy a hangkártya digitális kimenetén kiküldi egy dekóderes erősítőre. De ezen kívül bármilyen audió CD lejátszón meghallgathatod ha van rá kötve egy dekóderes erősítő.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Simon köszi szépen a progit , hétvégén ki is próbálom.
Az AC3 és DTS audio CD-t (wav-okat) számítógépen milyen szoftverrel lehet lejátszani? Van ötletetek?
Ami rendelkezésemre áll: SB Live 5.1 Player hangkártyám és 5.1 analóg hangszóró rendszer.
Tibi
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Így sehogy. Átkonvertálhatod VCD-be, SVCD-be. Vagy írhatsz belőle miniDVD-t is de azt szinte egyik lejátszó sem játsza le.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Sziasztok.
Tudom, nem pont a topic témájához tartozik, de hátha tudtok segíteni. Hogyan lehet kiírni VOB fileokat CD-re, hogy azokat le tudjam játszani DVD lejátszón? (mármint nem csak a hangot, hanem a képet is)
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Hali Simon!
Légyszi nekem is küldj egyet belőle...
(Azt hiszem a darabolt változat tud csak átmenni a freemail-on)
Köszi. és Örök hála.
Dragon
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Winrar-ral szétszedtem 3 darabra és elküldtem három levélben ebben a pillanatban.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Köszi Simon Templar. Sajnos még mindig sehol semmi. Tedd már meg, hogy 1MB-nál kisebb darabokban küldöd, lehet, hogy az a probléma.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Én sajnos nem kaptam meg. Megtennéd, hogy elküldöd mégegyszer az index.hu-ra is. Köszönöm.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Nekem is el tudnád küldeni a SureCode DTS Pro (surcodedts.exe) progit, szívesen kipróbálnám?
Előre is köszi,
Tibi
-
Vendég
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
M?ködik a dolog.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Linket nem tudok de ha kell elküldöm e-mail-ben (1.75Mb).
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Nekem is küldjétek el légyszi ezt a progit (Simon, te meg ha tudnál adni egy linket ahhoz a Surcode-hoz, annak is nagyon örülnék, mert már régóta keresem).
Előre is köszi mindenkinek!!!!
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Köszi, de csak egy üres levelet kaptam. Vagy ennyire egyszerű a progi? :smile7:
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Arty!
Elküldenéd nekem is ezt a frontend-et. PLS!!!
Köszi szépen:
Dragon
-
Vendég
ac3, dts audio cd
simon: küldtem egy SoftEncode megkerülő Frontend et.
ez meglévő VOBokból csinál a Surcode-al egy DTS filét.
Ezt powerDVD 4-el meg is halgathatod, vagy felirhatod CDre.
CDre ugyan nem irtam ki, de powerdvdvel kiprobáltam.Megy.Jóval egyszerübb, gyorsabb, helytakarékosabb mint 10 különböző programmal küzdeni ... :smile11:
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Azért tegyük hozzá, hogy ez nem DTS Audio CD hanem egy DTS-be kódolt tömörített sokcsatornás PCM anyag. A DTS CD 20 bites és nem 16. De 10 ezerért megvenni a Titanic Soundtrack-et DTS CD-n talán túlzás.
-
Vendég
ac3, dts audio cd
Nos, megírtam az első DTS audio lemezemet!
Műkszik, mint állat!!!
Mindenkinek köszi a segítséget!
Most belevetem magam a zenék kevergetésébe és írok még egy kettőt!