Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Magazinok DVD melléklettel

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Először is a legfontosabb, hogy egyáltalán kishazánkban is előfordul, hogy egy újság DVD film melléklettel jelenik meg. Ez nagyon jó. Az, hogy ezek filmek csak érdekességek vagy valóban fontos, értékes darabok az nagyrészt az újság kiadókon múlik. Az észrevehető, hogy főleg a kisebb forgalmazókkal sikerül megállapodni (már ha ezt három filmből meg lehet állapítani), tehát a nagy filmek kiesnek. Azt is látni kell, hogy a DVD filmekkel nem az olvasókat lepik meg, hiszen sokan csak a DVD film miatt veszik meg az újságot. Hogy milyen film kerüljön a mellékletre az nagyrészt gondolom pénz kérdése. Én -mint már többször elmondtam- csak a minőségre vagyok allergiás, hiszen az ízlésünk különböző. Mindnesetre ebben az évben a szűkebb pénztárcával rendelkező DVD-sek minimum 8 lemezzel lehetnek gazdagabbak. Remélem az átlagosnál igényesebbek is legalább 2-vel.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Csak pár gondolat. Lassan a Házimozi Magazinos meg az új DVD Magazinos topic is csak arról szól, hogy ki mit szeretne látni a mellékleten, meg hogy megérik-e a pénzüket ezek az újságok. A HM-ben felvetett szavazás nem rossz ötlet, de az én véleményem szerint is jobb lenne felkínált filmek közül választani. Mivel minden embernek más az izlése, más és más filmeket látnának szivesen. Több értelmét látom pár (20-25) fílmből választani, mint hogy mit látnék örömmel a mellékleten. Nálam ebbe beletartozna pl. Az Indiana Jones trilógia is. Viszont Házimozi részéről is felvetették, hogy lesznek akik mondjuk a Star Wars részeit írják be fapofával, de a többség elérhető filmeket fog "kérni". Ez valahol ellentmondás, szerintem kicsit szűkíteniük kellene a kört.
Az hogy megérik-e az árukat? Azt mindenki maga döntse el. De hát mit várhat az ember ennyiért. A természetes az lenne, ha nem lehetne a minőségébe belekötni. Igaz ez nem csak a magazinon múlik. Vannak itt páran akik a saját véleményüket mindenáron rá akarják eröltetni a másikra. Nem éri meg, mert szar, rossz a kép, meg amúgy is régi a film. Más viszont dicsőíti, örülj, hogy 995 vagy 2490 forintért DVD-n filmet kapsz. Ez valóban nem rossz, csak szerintem ez olyan mint a műsoros magnókazetták - lehetnének sokkal jobbak is, mégis megveszik őket.
Az új magazinnal kapcsolatban pedig egyetértek Simonnal, ha valakinek tetszik a film mellékleten, akkor érdemes megvenni, amúgy viszont az újság maga drága közel két és félezerért.
A Házimozit a "hülyének megéri" megvenni. Meg persze a kisebb havi keretből gazdálkodóknak.
Lehet hogy kicsit felszines volt, de hát...

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”