Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hányszorosan írsz VCD-t???

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nem igazán értem a problémát?
Miért baj, ha a filmet 8x-nál nagyobb sebességgel írjátok nem túlírt lemezre?
Milyen tünetei vannak?
Mondjuk nekem volt már problémám, de az más:
Verbatim 16x-an írható 80 perces lemezre írtam filmeket, egy pioneer 116- os dvd-m van ez a cd olvasóm is!
Na ezeket a lemezeket úgy olvasta csak, hogy felpörgette, aztán egyszeres sebességgel másolt, olvasott, vagy amit akartam.
DEE!! Dos-os rendszerlemezzel indítva, tehát nuku windows, rendesen másolt róluk.
Úgy küszöböltem ki a problémát, hogy firmware-t frissítettem a dvd-n. Onnantól kezdve jól olvas. Viszont megjegyzem, hogy csak a 650MB-nál nagyobb filmekkel csinálta ezt. 650-nél kisebb file-t rendesen olvasott még arról a lemezről is.

Vendég

Én 12x-esen írom. Freecom (NEC) íróval noname (softlab) lemezre SVCD formátumban. Nem igen vettem észre írásból eredő hibát, max egy lemezen 1-szer esik szét a kép. Grundig xenaro lejátszóval játszom le.
A VCD SVCD hibajavítása nem hogy nem jó, de nincs is! Ezért fér fel több 650 Mbyte-nyi mpeg egy sima 74 perces lemezre!

Vendég

Köszönöm a pozitív hozzászólásokat.
Nem vagyok kezdo, "normalis" iroval "normalis" lemezre tokeletes VCD-t lehet 8x-an irni!

Az audiohoz ne hasonlitsatok, mert egy audio CD olvasot nem lehet egy napon emliteni egy asztali DVD olvasoval!!

Irhatna mar ide egy olyan arc, akinek 16x vagy gyorsabb iroja van, akkor kiderulne az igazsag...

Vendég

Jampik!
Azért az sem mindegy, hogy milyen minőségű lemezre írtok!
Meg, hogy milyen DVD player játsza le!
Vagy nem?

Vendég

Audio CD, max 2x-es sebességen, bár az új Plextorral megkockáztatom a 4x-es írást is. VCD szerintem max. 4x.

Vendég

Nem beszélve hogy mi a francnak. Nyersz 5 percet? Vagy nagyüzemben írod? Én inkább írom 4-szeres sebességgel, így biztos jó, mint 8-szorosan, ahol nyerek vele max 10 percet. 16 szorosan meg semmiképp, igaz nem is tudnám. Nem beszélve arról hogy egy 8 és 16-szoros közti időkülönbség szerintem még 5 perc sincs.

Vendég

Audio CD-t max 4x, video CD-t max. 8x sebessegen irok (ha nagyon sietek) csak markas lemezre, Sony 12x iroval WinonCD 3.8/Nero 5.xxx programmal.

A VCD hibajavitasa csapnivalo , en nem kockaztatnek a helyedben ilyen gyors irast.

:smile40:

Vendég

Egy biztos 16x-osan nem írnék VCD, mert tuti, hogy nem lesz tökéletes a végeredmény...

Vendég

Skacok, állítólag az újabb írókkal már lehet 16x-an is korrekt VCD-t írni!!!

- PONTOSAN milyen íróval????
- Milyen lemezre sikerült???

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”