Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD postán
-
Vendég
DVD postán
Köszi az infót, időközbenmagam is kipróbáltam, tényleg igen király minden, már rendeltem is.. kíváncsi vagyok mikor jön meg..
-
Vendég
DVD postán
http://www.ezydvd.com.au
Ausztrál Online DVD-bolt. Nagyon korrektek. 1 hét alatt itt van a rendelt film általában 40-50 %-al olcsóbb szállítással együtt mint itthon.
Universal, Columbia-TriStar, 20th Century Fox DVD-k vegyes régiósak tehát R2-R4 a legtöbbjükön van magyar felirat v. szinkron.
Nem kell más csak egy VISA v. EuroCard MasterCard v hasonló
A Visa Electron nem jó, mindenképp Dombornyomott kártya kell.
Üdv Péter
-
Vendég
DVD postán
Csak arra lennék kíváncsi, hogy ki melyik külföldi DVD küldő céget részesíti előnyben c miért? webcímeket is irjatok ha lehet, főleg R2-es filmek érdekelnének, nem mindíg érdemes kivárni a hazai megjelenést, és sokan írták már azt is, hogy egyes esetekben olcsóbb..
-
Vendég
DVD postán
mostanaban mar a megjelenes napjan delelott be szoktak futni a filmek, gondolom elozo nap postazzak ki
nekem se volt soha gondom a csomagolassal
-
Vendég
DVD postán
Ezt nagyon hamar rövidre zártam. A 2. nem felhozós, második értesítős alkalommal bementem a Postára, kihívtam az igazgatót (nem elégedtem meg a panaszkezelővel), a végén még valami főellenőr is ott volt. Azóta minden küldemény feljön a második emeletre. Ja, addig kapott pénzt... :smile6:
Ez igaz, hogy 20 perc többletmunka volt nekem, de már többszörösen megtérült.
-
Vendég
DVD postán
Ezt nagyon hamar rövidre zártam. A 2. nem felhozós, második értesítős alkalommal bementem a Postára, kihívtam az igazgatót (nem elégedtem meg a panaszkezelővel), a végén még valami főellenőr is ott volt. Azóta minden küldemény feljön a második emeletre. Ja, addig kapott pénzt... :smile6:
Ez igaz, hogy 20 perc többletmunka volt nekem, de már többszörösen megtérült.
-
Vendég
DVD postán
Eddig nekem is csak jó tapasztalataim voltak. Általában előrendelni szoktam DVD-ket, a csomagolás korrekt, és a hivatalos megjelenés után egy-két nappal házhoz hozza a postás...
-
Vendég
DVD postán
Helló
Eddig nekem is csak jó tapasztalataim voltak, légbuborékos csomagban küldték, sőt nálunk a postás még ki is hozza.
-
Vendég
DVD postán
Rendeltem már én is párszor. Légbuborékos csomagban szokták küldeni, nekem még soha nem sérült. Viszont a Posta az minden alkalommal előadta magát. Azt már megszoktam, hogy a csomagot nem hozzák fel csak bedobnak egy értesítőt, aztán lehet érte bemenni. De az már túlzás hogy csak az ismételt értesítőt dobják be, mikor már ott figyel a csomag a postán 2 hete. De ez gondolom postásbácsi függő.
-
Vendég
DVD postán
Szia!
- Ha nem is DVD-t de annal sokkal kenyesebb dolgokat szoktam postan keresztul kuldeni/fogadni - eddig problemamentesen, szerintem a megfelelo csomagolas + a megfelelo feladas a titka a dolgoknak.
Tami
-
Vendég
DVD postán
Azért nyitom ezt a topikot, mert kicsit megrémít az ahogy a Posta kezeli a csomagokat. Már több helyröl rendeltem DVD-t, és már ott tartok hogy a helyszínen kinyitom a csomagot annyira rossz tapasztalataim vannak. Remélem a Netes üzletek is oda fognak figyelni erre, és próbálnak tenni ellene valamit.Mert én nem szertnék folyton attól "rettegni" hogy milyen állapotban érkezik meg a rendelt cucc. Kiváncsi lennék mások tapasztalataira, hogy ez általános probléma, vagy csak nekem nincs szerencsém?