Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagyon kellene egy kis segítség!!! Ma vettem egy ilyen Hollywood DVD/MPEG2-kártyát, szépen be is építettem és felinstalláltam, de a DVDStation progi nem akarja felismerni a lemezt a DVD-ROM-ban (NO DISC FOUND). Mpeg és audio fáljokat le tudok játszani, csak a DVD-vel van a baj... Ugyanakkor a PowerDVD programmal minden jól működik! Csak nem a Windows-ban is át kellene állítanom valamit? Köszönöm a válaszokat!

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Csatlakozom az előttem szólóhoz:
Tapasztalatból tudom, hogy rossz a képük.
A helyi Tv is vett egy hasonló (csak sokkal drágább ketyerét) a képujsághoz és mondanom sem kell, hogy finoman szólva gagyi a képe. :smile26:

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Szvsz a külső tv-out cuccokhoz nagy reményed ne legyen, saját tapasztalat szerint nem a legjobb minőségű a képük :smile26: Nekem a legnagyobb bajom mégsem a homályosabb kép volt, hanem egy kis idő után, ahogy elkezd melegedni a ketyere, a kép elkezd remegni, ami főleg feliratos film esetén eléggé idegesítő.. 1ébként nekem egy 25e ft-os kütyüm volt, és azt ajánlották, hogy iagzán az 50e környéki készülékek működnek úgy, ahogy kellene nekik.. Ennyi pénzért meg szerintem inkább megéri lecserélni a kártyát, javaslok valami ATI-t, azoknak nagyon szép tv-outjuk van :smile1:

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Nha itt a megoldás a v outra. Lehet veszek is egyet.

http://www.depo.hu/termek.php3?id=9435

Leírás:
Alkalmas VideoCD, DVD filmek, fotók és játékok TV-n történő megjelenítésére teljes képméretben.
Ideális prezentációk bemutatására.
Az egység bármilyen VGA kártyára csatlakoztatható.
Szoftvert nem igényel, az átalakítást hardveresen végzi.
Kompatibilis bármely operációs rendszerrel.
PAL-NTSC rendszer
1024x768/800x600/640x480 felbontás/ 60-100Hz
Zoom funkció
Csatlakozások:
Monitor in/out
Kompozit, S-Video, RGB out
Tartozékok:
Monitor kábel
Kompozit kábel
S-Video kábel
Tápkábel
Magyar és angol nyelvű leírás

Az ára sem annyi sok mint gondoltam : 23000 Ft.. szerintem elmegy... Csak ki kéne próbálni mit tud de direkt erre van szóval tuti jobb mint a tv out a videokártyán....

csumi....

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Az egyik ismerosomnek is ilyen kartyaja van, O vett hozza kulon ehhez a kartyahoz valo Video In/Out-ot!!! Nezz korbe! :smile26:

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Mikor jön ki az új h+ kártya ami má támogatja a divx et is ? ? ? Siethetnének vele kicsit azért .....

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Egy Pc-Tv jelátalkító szerintem megfelelne. Az olcsóbbak, már 10-15e Ft+Áfá-tól kaphatók (ha, jól emléxem). Azért nézz körül mielött megveszed a legolcsóbbat.
Nincs olyan asztali DVD lejátszó, ami tudna DIVX-et. (Jelen pillanatban, de elképzelhető, hogy a jövőben sem lesz. A DIVX elsősorban kalóz formátum, nem lenne igyen nagy sikere, ha pénzért adnák. Arra ott a DVD sokkal jobb minőségben. Ezért kétesélyes, hogy lesz-e belőle "asztali" formátum. Esetleg valami Cyberhome v. hasonló no-name ketyerében...)

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Nem értem a kérdést. Mi köze van a dvd lejátszónak a divx-hez ????? :smile8: :smile8: :smile8: legegyszerübben divx et úgy nézel tv-n ha tv outos a VIDEOKÁRTYÁD és van scart bemenet a tv-n.

De ne hidd, hogy divxet le lehet játcani az asztali dvd lejátszóval....

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Az lenne a kérdésem, hogy divx filmeket milyen módon tudnék TV-n nézni, a számitógépemről. Jelenleg Elsa Gladiac Geforce2 kártyám van, amin nincs tv kimenet, viszont teljesen meg vagyok vele elégedve. Milyen megoldást javasoltok? Azt olvastam, hogy a Sony DVP-S 735 Dvd olvassa az újrairható Cd-ket. Van valakinek ilyen tapasztalat?

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Kösz a segítséget, de...

Nekem az gondom vele, hogy bármilyen tipusú fájt is töltök be semmi nem történik. Mit csinálok rosszul? Vagy ez csak AVI-ra van és nálam pont nem megy?

Helló :smile37:

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

http://www.hplus.hu/hhplus
magyar progi, tud feliratos avit is kirakni tevere
win2k meg win98 alatt mukodik csak
sok embernek megy, soknak nem, proba cseresznye :smile40:

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Egy program kell hozzá a neve "divxplus".
Nagy reményt ne fűzz hozzá a számítógépek felén nem működik.
Letölthető: http://www.doom9.org/Soft21/Players/divxplus.exe

Vendég

HOLLYWOOD PLUS MPEG

Úgy hallottam van olyan program vagy patch amivel DIVx fájlt is le tudok játszani az MPEG kártyával. Ha valaki tud segíteni örömmel veszem. Nekem a DVD Station van, de az nem jó az AVI-hoz.

Köszi

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”