Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVD lejatszasi gondok

Vendég

DVD lejatszasi gondok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Üdv. mindenkinek!

Egyik ismmerősömnek van olyan problémája, hogy GF2 MX400-on kompozit kimenettel nem hajlandó sem a powerdvd sem a windvd lejátszani a DVD-ket TV-n, illetve csak a 4:3-as JONNY M-et és a CSINIBABÁT, de pl. a Háborgó mélységet már nem.Nagyon úgy tünik hogy másolásvédelem miatt nem engedi ki a képet a kártya, igaz hogy még S-VIDEO kimenettel nem próbálkoztunk.Mivel lehetne a védelmet feltörni?
Ha valaki tud please segítsen!
:smile47: :smile47:

Vendég

DVD lejatszasi gondok

Kedves Gordon314!

Nem tudom, hogy engedelyezve van-e. Ha jol tudom, azt a device managerben kell megnezni a DVD re kattintva jobb gomb es ott? Ma nem fogom tudni megnezni, de pentekre igen.

Azert szeretem a Twin view-t, mert a TV a masik szobaban van es eleg gaz utana visszakapcsolni egerrel :-)
Lezoli :smile1:

Vendég

DVD lejatszasi gondok

Szia! Engedélyezve van a DVD-dnél a DMA? Mert attól akadozhat ha nincs!Ha twinview-t vagy dualview-t használsz, akkor az overlay miatt csak a TV-n látod a filmet!
Vagy kapcsold ki, vagy ha a TV-n akarod nézni, akkor a TV-re mint egyetlen megjelenítőre kapcsolj!

Vendég

DVD lejatszasi gondok

Kedves DVD-Guruk!

Mar nagyon sokmindennel probalkoztam, de nem tudom igazan, hogy mit csinaljak, csak kapalodzok osszevissza. Aki otthon van a temaban legyen kedves segitsen. Nagyon orulnek.

Korulmenyek: PowerDVD, Geforce2MX400 64MByte TV kimenettel, Samsung DVD-ROM, 1,2-es Tbird, Epox 8k7A alaplap, TV S-VHS bemenettel

Problemak:
- ha a TV kimenet aktiv, akkor nem akarja lejatszani a filmet a PowerDVD, ha lekapcsolom a Twin modot elinditom a filmet majd visszakapcsolom utana mar lejatsza - van valami megoldas arra, hogy ezzel ne kelljen bajlodni?
- viszonylag surun megjelenik a kepen eloszor egy kicsi zold kocka, majd tobb kicsi zold kocka aztan meg bezoldul a teljes kep. Amikor elkezdek jatszogatni a beallitasokkal, akkor megjavul, aztan ujra kezdi. Osszefuggesben lehet ez a masolasvedelemmel (hogy az elejen mar el sem akart indulni). Ez teljesen lehetetlenne teszi a DVD nezest :-(
- kamera pasztazasnal (amikor viszonylag gyorsan halad a kamera) darabosan enyhen akadozva koveti a kep a kamerat. Valahogyan el lehet erni a folytonos kamerakovetest?

Probalom a Detonator legujabb verziojat feltenni, meg mar sokmindennel probalkoztam keves eredmennyel. Please help......

Koszonettel:
LeZoli

:smile9: :smile9: :smile37: :smile41:

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”