Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DivX hangja csúszik

Vendég

DivX hangja csúszik

Hozzászólás Szerző: Vendég »

És mit javasolsz akkor ha nem akarom összefűzni?
A problémám a következő.
Van egy feliratos filmem. Nemrég kölcsönkaptam ugyanezt a filmet csak szinkronosan. Virtual dubbal kiszedtem belőle a hangot és visszaadtam.
A tervem az volt hogy wav-bol betömöritem mp3-ba utánairom a filmem után és microdvd-vel fogom nézni mert ugye itt külön meg lehet adni a video és audio file-t.
A problémám ha betömöritem mp3-ba a végére a hang kb 2-3 mp-et siet. Ha wav-ban hagyom nincs csuszás csak igy kb 300Mb/cd és nem fér rá a cd-re.
Milyen módszerrel kéne tömöriteni hogy ne csusszon el????

Vendég

DivX hangja csúszik

hello
letoltok kepben-hangban egyben egy filmet megis csuszik a hang mit lehet ilyenkor tenni (Gdivx playeren jatszom le)

Vendég

DivX hangja csúszik

:smile19:
Mindkét ötleted már kipróbáltam: én is csak 1 hangsávot szedek le és azt is 48KHz-en tömörítem...
:smile14:

Vendég

DivX hangja csúszik

Két probléma lehet:
1. Ilyen már nekem is volt, az a lényeg, hogy a vobokban nem úgy vannak a hangsávok, ahogy azt gondolnád (nem pont egymás mellett), mindegyik hangsáv valahány ms-sel el van csúszva. Én a SmartRipperrel rippelek és ott mindig csak el kell tüntetni a pipát a többi hangsáv mellől, hogy csak 1db-ot tegyen át hdd-re, és ilyenkor annak az egynek ezt a késleltetési idejét korrigálni fogja.

2. Ez viszont nálam még nem fordult elő, de sokan mondták, hogy van ilyen: a dvd-n a hang 48khz-es és amikor mp3-ba tömöríted mondjuk 44.1khz-re, majd hozzáilleszted a képhez, akkor van ez, amit írtál. Tehát, ha a dvd-n 48khz-s, akkor a divx-ben is az legyen!

Ha ezzel nem segítettem, akkor sajnos nincs jobb ötletem.

Vendég

DivX hangja csúszik

Fight Club-nál is, MIB-nél is csúszik: MIB-nél 1db vob-ból tömörítettem az XMpeg4.2a-val 2pass-ban. A hangot 1db wav-ba szedtem le és AudióCatalist-tel Tömörítettem le és Virtual Dub-bal hoztam össze a képet a hanggal. A hang az elején még jó aztán kezd késni fokozatosan, majd egy idő után megint passzol.

Mi a fa**t csináljak?!

Előre is köszi: Tyler Durden

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”