Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Dvdshrink 3.2-es verzió körül vagyok.A kényszerített feliratokkal lenne problémám!
Ha csak a filmet írom ki menü és extrák nélkül, és leszedem a feliratokat amiket feleslegesnek tartok pl. héber, latin, és különbözö szinbólumosokat, a film lejátszásakor valami gondolom épp a helyén található feliratot berak a helyére és igen bosszantó film nézésekor pl. a néha megjelnő angol vagy direktorfelirat. Mit tegyek help!! (Ha minden feliratot felraknék menü nélkül indításkor válogathatnék mire megtalálnám a megfelelő feliratot) [pl. BIG_FISH] thenx kis kis
xworm@freemail.hu

Hm. Vedd meg az eredeti lemezt! Akkor nem kell tömöríteni és menüből választhatod a feliratot is.

xworm
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: xworm »

Dvdshrink 3.2-es verzió körül vagyok.
A kényszerített feliratokkal lenne problémám!
Ha csak a filmet írom ki menü és extrák nélkül, és leszedem a feliratokat amiket feleslegesnek tartok pl. héber, latin, és különbözö szinbólumosokat, a film lejátszásakor valami gondolom épp a helyén található feliratot berak a helyére és igen bosszantó film nézésekor pl. a néha megjelnő angol vagy direktorfelirat. Mit tegyek help!! (Ha minden feliratot felraknék menü nélkül indításkor válogathatnék mire megtalálnám a megfelelő feliratot) [pl. BIG_FISH] thenx kis kis
xworm@freemail.hu

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Sziasztok!  
Lehet e a DVDShrink segítségével tömörítés nélkül back-up-olni 2 lemezre úgy hogy a menü és és az extrák is megmaradjanak (DVDXCopy-hoz hasonlóan)?
A reauthoring sajnos csak a filmet engedi "kettévágni".

Azért megoldható a dolog. Amennyiben nem választasz reathoringot, akkor külön külön allíthatod az egyes title-ok, tömörítési rátáját. Ott van egy olyan opció, hogy "still image", ekkor csak egy képet rak be, amit egyébként te is megadhatsz. Így két lemezre könnyedén szét tudod dobnia cuccost.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

Sziasztok!  
Lehet e a DVDShrink segítségével tömörítés nélkül back-up-olni 2 lemezre úgy hogy a menü és és az extrák is megmaradjanak (DVDXCopy-hoz hasonlóan)?

Nem.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

bulek

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: bulek »

Sziasztok, 
Hogyan lehet a legegyszerűbben DVDről biztonsági másolatot készíteni úgy, hogy a menü struktúra megmaradjon, viszont azok az extra részek amit a másolat nem tartalmaz, a menüben megjelenjen, de ne legyen kiválasztható.
Előre is köszönöm!

Úgy állítom be a Shrinket, hogy a menü+film+kellő részek ráférjen egy lemezre!
így extrákkal több lesz a film, mint egy dvd-r. A nem kellő (extrák) vob file-kat, törlöm. A MenuEdit progival törlöm az extrákra, nem kellő hangsávokra a gombokat, hivatkozásokat. Ifoedit: Get VTS Sectors. Kész.
Így csak az eredti menü+film van a lemezen.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Fufuka »

Holden 
Úgy is lehet, hogy a DVDShrinkkel csinálod és az extrák esetén a tömörítést maximálisra (still pictures-re) állítod. Ekkor ugyan az extrák megmaradnak, de eredeti méretükhöz képest minimális mérettel.

Ahogy te szeretnéd, vagyis, hogy a nem kívánt extrák ne is jelenjenek meg a menüben, úgy elég macerás megcsinálni. Gyakorlatilag új menürendszert kell authorizálni a dvd-hez. Macerás, érteni kell hozzá és szvsz teljesen felesleges is.

itt a bölcs megoldás... én is így csinálom! menü és extrák legmagasabb tömörítéssel, film a legalacsonyabbal. így a filmek kb 70-80% osak leszenek a menük meg egyebek 40% körül. ha át akarod szabni az egészet az nem kis macera
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

Holden

Úgy is lehet, hogy a DVDShrinkkel csinálod és az extrák esetén a tömörítést maximálisra (still pictures-re) állítod. Ekkor ugyan az extrák megmaradnak, de eredeti méretükhöz képest minimális mérettel.

Ahogy te szeretnéd, vagyis, hogy a nem kívánt extrák ne is jelenjenek meg a menüben, úgy elég macerás megcsinálni. Gyakorlatilag új menürendszert kell authorizálni a dvd-hez. Macerás, érteni kell hozzá és szvsz teljesen felesleges is.
gordon314.fw.hu

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok, 
Hogyan lehet a legegyszerűbben DVDről biztonsági másolatot készíteni   úgy, hogy a menü struktúra megmaradjon, viszont azok az extra részek amit a másolat nem tartalmaz, a menüben megjelenjen, de ne legyen kiválasztható.
Előre is köszönöm!

Megint az az eset, amikor csak el kellene olvasni az erről szóló topicokat, pl. ezt is, csak éppen az elejéről.
Amúgy jó helyre írtál, inen egyenes út vezet arra a következtetésre, hogy a kérdésedre a válasz meg is van.
Vagy csak a használata nem megy?
Sztem az is le van írva pár szóban valahol.

Köszi az ötletet a topic áttekintését illetően, de továbbra sem találom az alább írt probléma megoldását (bár biztos könnyebb lenne ha egyesek nem OFF-olnák szét a topicot oda nem illő pl. DVD nyersanyag kitárgyalásával )

A DVD Shrink szerintem vagy teljes backup ot csinál egy DVD-ről, akkor már nem lehet alkotókat törölni, vagy Re-athoring van de akkor a menüt egyszerű videó fájlá alakítja.

Fufuka neked hogy sikerült?

Köszi

A Nero recode-al jól meglehet csinálni, bár a kihagyott részek helyére betesz valamit, ami egy kis helyet és időt rabol.

Holden

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Holden »

Sziasztok, 
Hogyan lehet a legegyszerűbben DVDről biztonsági másolatot készíteni   úgy, hogy a menü struktúra megmaradjon, viszont azok az extra részek amit a másolat nem tartalmaz, a menüben megjelenjen, de ne legyen kiválasztható.
Előre is köszönöm!

Megint az az eset, amikor csak el kellene olvasni az erről szóló topicokat, pl. ezt is, csak éppen az elejéről.
Amúgy jó helyre írtál, inen egyenes út vezet arra a következtetésre, hogy a kérdésedre a válasz meg is van.

Köszi az ötletet a topic áttekintését illetően, de továbbra sem találom az alább írt probléma megoldását (bár biztos könnyebb lenne ha egyesek nem OFF-olnák szét a topicot oda nem illő pl. DVD nyersanyag kitárgyalásával )

A DVD Shrink szerintem vagy teljes backup ot csinál egy DVD-ről, akkor már nem lehet alkotókat törölni, vagy Re-athoring van de akkor a menüt egyszerű videó fájlá alakítja.

Fufuka neked hogy sikerült?

Köszi

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok, 
Hogyan lehet a legegyszerűbben DVDről biztonsági másolatot készíteni úgy, hogy a menü struktúra megmaradjon, viszont azok az extra részek amit a másolat nem tartalmaz, a menüben megjelenjen, de ne legyen kiválasztható.
Előre is köszönöm!

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok, 
Előre is köszönöm!

dvd shrink
tv:LG flatron 100hz digit 72cm, erölködő: Pioneer vsx-ax3, hangfalak: Quadral qlx 210 front, qlx 160 srr, Acent base center, Klipsch rb25 háttér, mély: Klipsch Rw 10. Dvd: Pioneer DVR-530H, kábelek neotech.

Holden

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Holden »

Sziasztok,

Előre is köszönöm!

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: arty »

hello! 
Átnéztem a forumot de nem láttam hogy vki azzal a problémával jelentkezett volna mint ami nekem van.Alcohol 120%-al csináltam dvd imigeket és egy idő után nem tudtam betölteni őket sehova,még az alkohol imige driverébe sem.Azt irja hogy ismeretlen fájlformátum.Esetleg tudna vki vmi hasznosat mondani ez ügyben?Előre is köszi.

G.

ha daemon tools sem tudja felmountolni, akkor az imaged meghibasodott ...

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

hello!

Átnéztem a forumot de nem láttam hogy vki azzal a problémával jelentkezett volna mint ami nekem van.Alcohol 120%-al csináltam dvd imigeket és egy idő után nem tudtam betölteni őket sehova,még az alkohol imige driverébe sem.Azt irja hogy ismeretlen fájlformátum.Esetleg tudna vki vmi hasznosat mondani ez ügyben?Előre is köszi.

G.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

Szaisztok! Most olvasom itt, hogy a Princo sz*r, de Ritek jó, viszont azt sehol sem kapni! A következő lemezekről mit tudtok: Ridisc, Riadata, Arita, Traxdata, Diamond?? Köszi a választ!
én ridisc et használok, az ritek G04 alapanyag, jónak minősíteném, sokat írtam már belőle hiba nélkül.

Fufuka
Fórumlakó
Fórumlakó

DVDShrink DVD-Maker

http://www.dvdrohlinge24.com/catalog/de ... ath/3_4_10

én innen rendeltem a múltkor Ritek et, és meg vagyok elégedve velük, elég gyorsak és pontosak voltak. a kapott árú minősége jó!

Zsozso

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Zsozso »

és a Ritek tényleg jó? mondjuk eddig még nekem nem nagyon volt a princoval gondom, de elég sok helyről hallom h szar... én eddig csak egy laptopot bolondítottam meg vele És engem is érdekelne h hol lehet a lentebb említett 150ft/db áron kapni ezt a lemezt  
bocs az off-topikért, bye  :vazeg:

A ritek lemezeket csak ajánlani tudom, nagyon sokat írtam már meg!
Eddig semmi problémám nem volt vele!!!!

Viszont én csak az etalon lemezét használom, amely lila színű, illetve néha a Traxdata szitázásút!

Nekem bevált, másnak mért nem válna be!

A PRINCOT MEG FELEJTSE EL MINDENKI, EGY IDŐ UTÁN ELTŰNNEK RÓLA DOLGOK!!!!

Itt probalkozz lemezvásárlással, jó áron adják a gyerekek!!!

http://dvd001.atw.hu

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

és a Ritek tényleg jó? mondjuk eddig még nekem nem nagyon volt a princoval gondom, de elég sok helyről hallom h szar... én eddig csak egy laptopot bolondítottam meg vele És engem is érdekelne h hol lehet a lentebb említett 150ft/db áron kapni ezt a lemezt :vazeg:  
bocs az off-topikért, bye

ritek alapanyagu lemezekkel is meg lehet szivni, csak kisebb az esély.... több a jo

pár darabos probavásárlás mindenképpen ajánlott, mielőtt mennyiséget veszel ...

Jó volt itt.

tack

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: tack »

és a Ritek tényleg jó? mondjuk eddig még nekem nem nagyon volt a princoval gondom, de elég sok helyről hallom h szar... én eddig csak egy laptopot bolondítottam meg vele És engem is érdekelne h hol lehet a lentebb említett 150ft/db áron kapni ezt a lemezt :vazeg:

bocs az off-topikért, bye

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: gemini »

Szaisztok! Most olvasom itt, hogy a Princo sz*r, de Ritek jó, viszont azt sehol sem kapni! A következő lemezekről mit tudtok: Ridisc, Riadata, Arita, Traxdata, Diamond?? Köszi a választ!
a diamondot nem ismerem, de a többi mind ritek alapu

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

DVDShrink DVD-Maker

ujabb delikvens, akinek az olcso princo utolag lett drága

Jó volt itt.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: gemini »

szerintem felesleges ezt tovább ragozni. A Princo szar és kész. És ha valóban végigolvastad volna a topicdot akkor ezzel találkoztál is volna egy oldalon legalább 3x.
ha egy másik lejátszo sem viszi akkor meg egyértelmű hogy nem a játékosoddal van a baj, hanem a lemezzel.
ha nem akarsz annyit költeni lemezre hogy TDK-t Philipset, stb. vegyél akkor vegyél szinte princo árban riteket. 150Ft/db környélkén mozog most az ára és azzal nem lesz bajod.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Próbáltál már más lemezre írni?  
Miért kezd mindenki a legsilányabbal?

Verbatim, TDK, Fuji az ajánlottak. Kicsit drágábbak ugyan, de nekem ilyen hiba még soha nem fordult elő ezekkel.

Nem a legsilányabbal kezdtem... Az író már van vagy fél éves, csak nem képzeled, hogy nem próbáltam ki minden márkát (Verbatim, TDK, Philips megvolt)! A Princo elérhető(bb) áron szerezhető be, de ezen kívül hallottam sokkal jobbakat a Ritekről, valszeg most ki is próbálom, UGYANIS:

Adott egy forráslemez és két másolat, az egyik másolat vége akad, a másiké nem! Mivel írási és olvasási problémát nem jelzett a gép, nem tudok másra gondolni, csak lemezproblémára. Ergó annak van igaza aki szerint a Princo szar? Lehet. De lehet kifogtam egy rossz szériát, mert mint mondtam eddig sosem volt velük problémám.

A lejátszóm pedig már 2 éve tökéletesen működik - 20 ezer ft-ért .... kopp-kopp-kopp.

Azért köszi mindent!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”