Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Veszteségmentes hangtömörítés
Biztos lesz olyan, hogy nem tudom megírni a lemezt ,de akkor letöltöm az anygot más forrásból .
Sajnos nekem már volt olyan torrent, ami nem volt meg hibátlanul sehol
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Én csak simán behúzom a wav-okat a Nero-ba, aztán had' menjen .
Nem írok tömörített fájlból, mert néha előfordul hibás is sajnos a torrenten, és nem szeretem, ha emiatt csesződik el a CD. Írás előtt átwav-olok mindent - a flac úgy van beállítva hogy hibánál ne menjen tovább .
Neronál csak 2-re kell figyelni:
- Az Audio CD beállításainál a CDText-es lapon be kel pipálni, hogy "No pause between tracks", továbbá az irás lapon (ahol a sebességet 4x-re állítod) a "Disk at once" lehetőséget kell kiválasztani.
A Nero ezekkel a beállításokkal még nem okozott nekem csalódást.
Most hogy itthon vagyok , és új a cd-íróm gőzerővel írom a jobbnál jobb audiolemezeket :Audioquest ,Chesky,Telarc,Linn,Opus3,JVCXRCD,Sacd-k. Még nem hibázott egyet sem az EAC meg a Plextor. Biztos lesz olyan, hogy nem tudom megírni a lemezt ,de akkor letöltöm az anygot más forrásból .Mégmielőtt a fejemre koppintanátok a nem legális ténykedésem miatt "KIZÁRÓLAG A MAGAM RÉSZÉRE CSINÁLOM E BŰNTÉNYT".
Én csak simán behúzom a wav-okat a Nero-ba, aztán had' menjen .
Nem írok tömörített fájlból, mert néha előfordul hibás is sajnos a torrenten, és nem szeretem, ha emiatt csesződik el a CD. Írás előtt átwav-olok mindent - a flac úgy van beállítva hogy hibánál ne menjen tovább .
Neronál csak 2-re kell figyelni:
- Az Audio CD beállításainál a CDText-es lapon be kel pipálni, hogy "No pause between tracks", továbbá az irás lapon (ahol a sebességet 4x-re állítod) a "Disk at once" lehetőséget kell kiválasztani.
A Nero ezekkel a beállításokkal még nem okozott nekem csalódást.
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
Jujjuj, most így ebben a formában ahogy látom .. elnézést a malőrért de javítani már nem tudok..pálya..
Nekem a néro 7 platinum már a cue betöltésébe belerokkan . Lehet valami tesztverzióm van.? Adatírásra viszont tökéletes .Ezzel befejezte az audio cd írási pájafutását a néró nálam Ami nem megy azt nem kell eröltetni. Marad az Eac meg a Monkeys. Viszont a Monkeysel is kilehet tömöríteni az ape fájlokat ha már az Eac nem bírkózik meg vele. Ekkor kapunk egy nagy CDImage-cutted fájlt amit már megtudunk írni rendesen az Eac programmal.
-
Vendég
A Nero-ban alapból 2mp-es szünetek vannak, ezeket átírod nullára és nem lesz szünet.
-
Vendég
Amugy az EAC-val még sosem sikerült rendesen semmi sem.. szerintem egy vacak program, túl van misztifikálva, bár sokan grebbelésnél esküdnek rá, de már írni a Nero-val írnak...
Ezzel én is így vagyok
EAC-cal grabbelek külön fájlokba, utána Nero-val írom ki, nincs szünet a zenében, minden fain, CDText szintén megy.
A Neroval hogyan? Részleteznéd?
Nekem 6.3-asom van már rég óta, de soha nem írtam vele így.
Üdv
Rag
It írtam 5-el alább...
Amúgy a képfájt megnyitod a nero-van és annyi.
Csak előbb át kell benne írni, hogy ne az ape-t hanem a wav-ot keresse
Amugy az EAC-val még sosem sikerült rendesen semmi sem.. szerintem egy vacak program, túl van misztifikálva, bár sokan grebbelésnél esküdnek rá, de már írni a Nero-val írnak...
Ezzel én is így vagyok
EAC-cal grabbelek külön fájlokba, utána Nero-val írom ki, nincs szünet a zenében, minden fain, CDText szintén megy.
A Neroval hogyan? Részleteznéd?
Nekem 6.3-asom van már rég óta, de soha nem írtam vele így.
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
-
Vendég
Szerintem az EAC jó, grabbelésre meg pláne. Elég sok progit próbáltam már, de ha az EAC be van állítva rendesen, és van egy jó CD íród amivel grabbelsz+kiírod akkor verhetetlen. Persze alap a jó beállítás, pláne a drive beállítások. Ha minden OK, akkor a kapott wav*-ot a vinyón nem külömbözteted meg az eredetitől, sajnos ha kiírod akkor már igen, de ez nem a rippelő progik illetve írók hibája.
Ezzel én is így vagyok
Így csináltam én is...
Esetleg a cue fájl nem tárolja a mentési útvonalat és ezért nem találja?
Üdv
Rag
Nem tudom de én a néroval (6) vagy 1,5 éve írtam utóljára cd lemezt. A terminálon már írtad, hogy próbáljam ki a nérót , felraktam a 7 es verziót, de megmondom őszíntén halvány lövésem nincs , hogy azzal hogyan lehet cue-ape fájlt kiírni cd-audió formátummá úgy, hogy ne egy összefüggő fájlt kapjak , szóval nincsenek szünetek . Ma is írtam az EAC programmal szerintem elég jó a produktum amit kapok. Kicseréltem a cd(dvd) írót is , bár hamarább tettem volna. Eddig a marantz alig alig játszotta le az írott lemezeimet, most kivétel nélkül mindet kezeli kifogástalanul. Szóval tényleg jó a Plextor, pedig ez csak az alap masinája.
-
Vendég
Sziasztok!
Szeretnék kiírni egy albumot, de nem megy. Egy ape file-om van. A Cue Sheet betöltésekor az EAC hibával kilép:
Unhandled exception
at00000000 ->ACCESS_VIOLATION
Valakinek van valami ötlete?
JetAudio-val meg ha írom, akkor egy file az egész.
Üdv
Rag
Kell lenni egy CDImage és egy CDImage cue fájlodnak. Ebből a cue fájlt nyisd meg: lent a legalsó ikon WRI cue aktiválásával éred el, majd a fájl menü , itt kiválasztod a cue sheet betöltése opciót. Ha ezzel megvagy, akkor válaszd a CDR írása opciót, itt megadod, hogy milyen sebességgel írja a program a lemezt és kész. A hiba oka passz.. Telepítsd újra a programot , és haladj végig a "beállítás varázsló" utmutatása alapján. Amúgy nekem sem ír meg minden cue fájlt, olvastam valahol, hogy háklis a program az egyes hardverekre, itt most a cd-dvd iró masinákra gondolok.
Igen elnezest....nem 5.1 csatorna, hanem sztereo wave.Ezert sok az 5 lemez.Tehat ezeket szeretnem kiirni egy dvd-re, mert,cd-re csak egyenkent fer ra.
koszi
Most már végképp nem értem... Azt akarod, hogy 5 audió CD legyen egyetlen DVD lemezen, sztereóban? Ezt szerintem csak akkor tudod megoldani, ha a lejátszód hajlandó wav-kiterjesztésű fájlt lejátszani az adat DVD-ről, de azt mondtad, nem tudja... DVD lemezt szreintem nem lehet CD Audió formátumban megírni (mint ahogy az én asztalim sem szereti, ha DVD video formátum van kiírva CD lemezre)
Igen ...koszi a segitseget,idokozben megoldottam ,,gogli,, segitsegevel
Tudom ajanlani ezt;audio dvd creator
Én ezzel írtam sztereó wav-ból DVD-audiót (VALÓDI 44kHz/16bit DVD-Audio lesz belőle kép nélkül, nem DD, DTS stb.), a playerem (Pana dvd-s47) le tudja játszani.Kicsit fapados progi, de működik.
Bizony jo program az. Raadasul kepes 24/96-ot is sima DVD Video formatumban elkesziteni es ezaltal olyan helyeken jatszhato le a 24/96, ahol egyebkent nem.
Igen elnezest....nem 5.1 csatorna, hanem sztereo wave.Ezert sok az 5 lemez.Tehat ezeket szeretnem kiirni egy dvd-re, mert,cd-re csak egyenkent fer ra.
koszi
Én ezzel írtam sztereó wav-ból DVD-audiót (VALÓDI 44kHz/16bit DVD-Audio lesz belőle kép nélkül, nem DD, DTS stb.), a playerem (Pana dvd-s47) le tudja játszani.
Kicsit fapados progi, de működik.
TV: Panasonic TX-29PX20 DVD: Panasonic DVD-S47/LG RH-177, VHS: Samsung SV-621X, SND: Jazz DE 007/Genius HT5.1 LP: Pioneer PL-6/Ortofon OM5, AMP: Onkyo A-9210, CD: Philips CD618, SP: Orion HS-280, MC: Orion SM-1025/Aiwa AD-F220, FM: Orion ST-1025
koszi
Most már végképp nem értem... Azt akarod, hogy 5 audió CD legyen egyetlen DVD lemezen, sztereóban? Ezt szerintem csak akkor tudod megoldani, ha a lejátszód hajlandó wav-kiterjesztésű fájlt lejátszani az adat DVD-ről, de azt mondtad, nem tudja... DVD lemezt szreintem nem lehet CD Audió formátumban megírni (mint ahogy az én asztalim sem szereti, ha DVD video formátum van kiírva CD lemezre)
-
Vendég
Sziasztok!
Szeretnék kiírni egy albumot, de nem megy. Egy ape file-om van. A Cue Sheet betöltésekor az EAC hibával kilép:
Unhandled exception
Üdv
Rag
Írd néróval, de mivel nem tud ape-t konvertálni, ha meg igen akkor vacakul, így elötte konvertáld át a jetaudióval, majd a képfile-t nyisd meg a notepaddal, és írd át a kiterjesztését waw-ra akkor a nero szépen az egy szép nagy wav-ból megírja rendesen, én pl a múlt héten csináltam így...
Sziasztok!
Unhandled exception
Üdv
Rag
Igen elnezest....nem 5.1 csatorna, hanem sztereo wave.Ezert sok az 5 lemez.
Tehat ezeket szeretnem kiirni egy dvd-re, mert,cd-re csak egyenkent fer ra.
koszi
Kellene egy kis segitség. Hogyan tudok kiirni .wav. fajlkaat dvd re?egyáltalán lehetséges?
Amiröl szo van az 5.1 beethowen szimphonia.(igazábol ezek sacd másolatok)
Egyesével tudom hogy megoldhato lenne,1-1 cd re kiirni,a cue. fajlt, de ezekböl van 5 is.és szeretnék maradni egy lemeznél.Amennyiben kibontom a flac fajlt egyesevel, akkor kapok tehat wav fajlt es erre gondoltam hogy kiirom ezeket egyszerre,de nem ismerte fel a lejatszo.
Koszi elore is mindenkinek!
Nem egészen értelek . 5 db mono waved van? Sztereo wave/flac esetében az 5 túl sok... A FLAC támogatja az 5.1-es kódolást, így szerintem logikusabb volna tárolni. A különálló csatornákból esetleg készíthetsz DTS sávot, ami jó eséllyel egy CD-n is elfér, de gondolom minél kisebb adatvesztéssel szeretnéd megoldani. Ez utóbbi esetben DVD Audiót lemezt, vagy HD audiósávot tartalmazó DVD lemezt kéne összeállítanod - ez, ha lehetséges is, meghaladja ismereteimet.
Mellesleg milyen lejátszón akarod hallgatni?
Kellene egy kis segitség.
Hogyan tudok kiirni .wav. fajlkaat dvd re?egyáltalán lehetséges?
Amiröl szo van az 5.1 beethowen szimphonia.(igazábol ezek sacd másolatok)
Egyesével tudom hogy megoldhato lenne,1-1 cd re kiirni,a cue. fajlt, de ezekböl van 5 is.és szeretnék maradni egy lemeznél.Amennyiben kibontom a flac fajlt egyesevel, akkor kapok tehat wav fajlt es erre gondoltam hogy kiirom ezeket egyszerre,de nem ismerte fel a lejatszo.
Koszi elore is mindenkinek!
Frankie!
Sajnos igy minden eggyes számnál állítani kell a Frekiket.Hallás után.
Akkor elég pocsék felvételeket hallgathatsz. Ha ez tényleg így van, rossz hangmérnök dolgozott kedvenc zenéiden, vagy a karmester és/vagy a zenészek nem voltak ott. Ha nem így van, nem szabad hozzányúlni, mert elvész a zene művészeti értéke.