Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vob-ot hogyan
Vob-ot hogyan
Ki tud segíteni? Pinnacle Impression DVD Pro-val szerkesztettem lemezt, plusz magyar szinkront raktam egy filmhez. A feliratokkal gyűlt meg a bajom, tökéletesen leszedtem 3 feliratot (angol, magyar, kommentár) be is illesztettem, meg is csinálja a lemezt, de a 3 féle feliratból mindegyik ugyanaz (értem ezalatt, hogy bármelyiket választom ki, mindig csak az angol feliratot mutatja). Mindig csak az elsőt! Ha a magyart rakom elsőnek, és utána a többit, akkor a magyart mutatja mindegyik helyett. Volt valakinek ilyennel gondja már???
Szia!
Én hasonlóan jártam néhány filmnél, amikor IfoEdit-tel hagytam el feliratokat.
A megoldás az volt, hogy IfoEdit segítségével újrageneráltattam az ifo fájlokat.
Vob-ot hogyan
Ki tud segíteni? Pinnacle Impression DVD Pro-val szerkesztettem lemezt, plusz magyar szinkront raktam egy filmhez. A feliratokkal gyűlt meg a bajom, tökéletesen leszedtem 3 feliratot (angol, magyar, kommentár) be is illesztettem, meg is csinálja a lemezt, de a 3 féle feliratból mindegyik ugyanaz (értem ezalatt, hogy bármelyiket választom ki, mindig csak az angol feliratot mutatja). Mindig csak az elsőt! Ha a magyart rakom elsőnek, és utána a többit, akkor a magyart mutatja mindegyik helyett. Volt valakinek ilyennel gondja már???
Vob-ot hogyan
Hali
Sziasztok, lenne 1 kérdésem, van 1 videofájlom és van 3 audio amiből az egyik ac3, mivel, milyen progival lehet összefűzni őket.
Köszi
M.
DVDMaestro-val.
Köszönöm. Már csak a progit kell megtalálnom. Vmi címed nincs véletlenül??
M.
Vob-ot hogyan
Hali!
Adott egy TAXI DVD csak DTS magyar hangsávval! A haveromnak át akarom írni, de nincs DTC dekóder a lejáccójában, hogy tudnám a DTS-t egyáltalát kimuxolni a VOB-okból , illetve mivel tudom átalakítani DD5.1-be? Besweet????? V mi?????
Vob-ot hogyan
Hali
Sziasztok, lenne 1 kérdésem, van 1 videofájlom és van 3 audio amiből az egyik ac3, mivel, milyen progival lehet összefűzni őket.
Köszi
M.
DVDMaestro-val.
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
Az előző két hozzászóláshoz: most sikerült egy DVD-re magyar feliratot varázsolnom.
Minden szükséges program letölthető a www.doom9.org és www.ifoedit.com oldalakról.
A feliratot letöltöttem TXT formában, DivX-es filmhez volt. Elsőnek át kellett alakítsam a fps-et (23.986 volt az eredeti, a DVD viszont 25). Ehhez a Subtitle Workshop kiváló volt.
Ezután a célprogival átalakítottam a feliratot sup-ra (ifoedit ezt emészti meg). Warning-ba kiírta, hogy melyik sorok lennének túl hosszúak, ezeket utólag módosítottam, másképp kilógott volna.
A kész DVD-ből kimentettem a fejezetek kezdőadatait (ifoedit), valamint szétszedtem a VobEdit-el (ifoedit mellett letölthető). Lett video (m2v), audio (ac3) és felirat (sup) fájl belőle.
Ezután jöhet az ifoedit Author DVD funkciója, csak meg kell adni a fájlokat (a magyar felirattal együtt) és már készíti is a DVD-t.
Azért utána volt még egy kis munka: a feliratok szineit át kellett másolni az eredetiből, valamint kijavítani a megnevezését (a magyar feliratot is angolnak tüntette fel).
Ennyi.
Vob-ot hogyan
Hali
Köszi
M.
Vob-ot hogyan
Hi! mint kezdo dvd iros egy, olyan gondom lenne hogy hogyan tudnk eredeti filmeket atirni. persze azokat amik nagyobbak 4,5-nél. probalgattam mar DVD Decrypter-el. Nem tudom hogy lehet pl a DTS -t leszedni.Ha valaki tud nekem egy kis tanacsot adni annak elore is koszi !
www.ifoedit.com
Olvasd el a leírásokat is! Mindent pontosan elmagyaráznak.
Ha nem elég elhagyni dolgokat, újra is kell tömöríteni a filmet, akkor InstantCopy.
Hali !
Tudna valaki 1 egyszerű módszert adni feliratok hozzáfűzésére a filmhez? Külföldi DVD-re szeretnék magyar feliratot tenni. Amit eddig leszűrtem :először leszedni a full dvd-t vinyóra(DvdDecrypterrel). Aztán szét kell muxolni (mivel?).
Feliratot (srt,sub) átalakítani sup-ra vagy valami formára(ez megy). Aztán összekeverni a filmmel és kiírni.
Hogyan kell a filmbe beledobni?
Mivel és hogyan lehet összefésülni a végleges lemezt? Most ne azt írjátok, hogy Ifoedittel, mert az nagyon nem akar csinálni semmit. Totál káosz az a progi. Nem beszélve a DVDMaestro-ról. Persze 1 kis leírással biztosan könnyebben menne, de az egész magyar neten semmi leírás csak a körvonalak.
Aki tud segítsen légyszí, kösz.
Vob-ot hogyan
Hi! mint kezdo dvd iros egy, olyan gondom lenne hogy hogyan tudnk eredeti filmeket atirni. persze azokat amik nagyobbak 4,5-nél. probalgattam mar DVD Decrypter-el. Nem tudom hogy lehet pl a DTS -t leszedni.Ha valaki tud nekem egy kis tanacsot adni annak elore is koszi !
www.ifoedit.com
Olvasd el a leírásokat is! Mindent pontosan elmagyaráznak.
Ha nem elég elhagyni dolgokat, újra is kell tömöríteni a filmet, akkor InstantCopy.
Vob-ot hogyan
Hi! mint kezdo dvd iros egy, olyan gondom lenne hogy hogyan tudnk eredeti filmeket atirni. persze azokat amik nagyobbak 4,5-nél. probalgattam mar DVD Decrypter-el. Nem tudom hogy lehet pl a DTS -t leszedni.
Ha valaki tud nekem egy kis tanacsot adni annak elore is koszi !
Vob-ot hogyan
Ja valamit még kifelejtettem nem ragaszkodom a 2 dvd-s verzó mellett jó lenne nekem 4 korongon is:)
Vob-ot hogyan
Segitsetek valszeg én vagyok a süket vissza is olvastam de nem találom a megoldást.
Szóval van az élő bolygó dvd rajta 4 film egy korongon.hogyan lehet tömöriteni ha pl a dvd2one a 4 filmet négy chapternak látja(csak külön külön)...az instantcopynál hogy lehetazt meg csinálni hogy pl 3-s és 4-s rész ne tömöritse(pipát nem tudom kivenni előle....
de nekem az is jó lenne ha van külön vob fáljaim mivel tudnám őket összehozni egy korongra?ifoedithez tök süket vagyok..
segítsetek
Vob-ot hogyan
Help!Az ifoedittel összefűztem 2 dvd-s filmet eggyé! Minden OK, csak a feliratok zöld lett!
Tudja-e valaki miért?!
http://www.doom9.org/mpg/ifoedit-dvdauthor.htm
A négyes pontban van a megoldás...
....Now open your old IFO file (the one DVD Decrypter ripped) in IfoEdit (which is already running;) and go VTS_PGCITI and select PGC1 again:
Then select Copy Colors from this PGC from the Subtitle Color menu (that's the rightmost menu).
Then select the new VTS_01_0.IFO file that IfoEdit generated for you and select Paste Colors into this PGC from the Subtitle color menu.
And last but not least press the Save button to save the imported color codes. When asked if you want to overwrite the existing IFO/BUP files answer yes.
Now all you have to do is burn the DVD.
Sanyi
Vob-ot hogyan
Help!
Az ifoedittel összefűztem 2 dvd-s filmet eggyé! Minden OK, csak a feliratok zöld lett!
Tudja-e valaki miért?!
Vob-ot hogyan
Hi!
Szerintetek hogy tudok két DVD-ra tört anyagot újraegyesíteni, egy ifo stb...
Vob-ot hogyan
Jobb későn mint soha!
Köszönöm az ötleteket az AC3 javításra. A BeSliced bevált.
Walt
Vob-ot hogyan
Kipróbáltam az ifoedit get-vts szektor funkcióját, a program jelezte is, hogy csinálni is fog valamit, de semmi sem változott az üres képek megmaradtak.
Hali. Most vettem 1 Toshiba DVD írót, és segítséget szeretnék kérni. Itt van 2dvd image fileban a Két Torony.Angol Ac3 hang és Spanyol 2.0, és Angol valamint Spanyol felirat. Menüvel indul mindkét lemez, ki lehet választani a paramétereket. Magyar felirat nincs. Viszont letölteném a www.feliratok.hu-ról a magyar feliratot és kicserélném a spanyollal. Azt szeretném, hogy amikor a menüben kiválasztom a spanyolt, akkor a magyar szöveg jelenjen meg.
Ehhez mi kell?
Ha valaki részetesen el tudná mondani, annak nagyon örülnék.
SVCD-ket már gyártottam, az alapok megvannak
Vob-ot hogyan
Kipróbáltam az ifoedit get-vts szektor funkcióját, a program jelezte is, hogy csinálni is fog valamit, de semmi sem változott az üres képek megmaradtak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Vob-ot hogyan
az ifo editoral hivd be a vts ifo-t és nyomj egy get vts szektort, eltávolitja a vobokbol az üres lukakat
Vendég_laca, köszi a tippet ki fogom próbálni. A scenaris egyébként "üzemszerűen" elköveti ezt a hibát? Minden scenaris-al generált cuccra meg kell ezt csinálni?
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Vob-ot hogyan
Már kétszer belefutottam az alábbi hibába:A Maestro (2.915a) AC3 file importálásakor eldobja a file-t "Media Detection Error" üzenettel. Frissen rippelt vob-ból demux-olt ac3-ról beszélek. A dolog következetes, mert akárhányszor demuxolom bármilyen progival mindig kiakad attól a részlettől. Az AC3-at pedig minden mással le is tudom játszani. Valami ötlet?
Walt
Van egy javító utility BeSliced, ez pont yó lesz neked. Csak rá kell dobni a "hibás" AC3-at és generál egy jót, amitől a Maestro is elégedett lesz.
az ifo editoral hivd be a vts ifo-t és nyomj egy get vts szektort, eltávolitja a vobokbol az üres lukakat
Vob-ot hogyan
A scenaris pro-val csináltam egy dvd-t, név szerint a "Kincses Bolygót" másoltam le a lányomnak. Mivel egy az egyben nem fért volna fel a film, kiszedtem dvd decrypterrel a képet és a dd 5.1-es magyar hangot. Ezek után, az egészet sikeresen felírtam, a neten található kis leírás alapján. Viszont észrevehetó egy apró, de bosszantó hiba, ami egy futólagos belenézéskor nem biztos, hogy kiderül. A kép kb. 4-5, néha tíz percenként "pislog", azaz feketére vált és egy tizedmásodpercre megakad. Ezeket egyébként konzekvensem mindig ugyanazokon a helyeken követi el. Először, mivel nincs igazán nagy tapasztalatom az írható dvd-k terén, lemezhibára gyanakodtam (maxell dvd-r). De berakva a dvd-t a számítógépes íróba, az akadozás ott is fellelhető volt. Akkor fogtam és kirippeltem a dvd-t újra a winchesterre és azt tapasztaltam, hogy a rippelt változat is ugyanazt csinálja és csak a videó sáv is önmagában. Ezekből arra következtetek, hogy az anyag már eleve így került fel a dvdre. Tehát valamit a dvd authoringnál szúrtam el. A maxell dvd-r-el biztos nincs baj, mert egy az egyben másoltam rá egy mesefilmet és azzal nincs gond. Arra gondoltam, újra kikölcsönzöm a filmet és kiderítem a dolgot. De viszont jó lenne, ha valaki, aki már találkozott ezzel a jelenséggel, bizonyára ráismer a problémára és segít.
Vob-ot hogyan
Már kétszer belefutottam az alábbi hibába:A Maestro (2.915a) AC3 file importálásakor eldobja a file-t "Media Detection Error" üzenettel. Frissen rippelt vob-ból demux-olt ac3-ról beszélek. A dolog következetes, mert akárhányszor demuxolom bármilyen progival mindig kiakad attól a részlettől. Az AC3-at pedig minden mással le is tudom játszani. Valami ötlet?
Walt
Van egy javító utility BeSliced, ez pont yó lesz neked. Csak rá kell dobni a "hibás" AC3-at és generál egy jót, amitől a Maestro is elégedett lesz.
Vob-ot hogyan
Sziasztok!
A Sonic Scenarist NT 2.0-val szenvedek egy kicsit. Létezik-e valahol magyar leírás a progihoz, mivel az angol leírást elég nehézkesen olvasom. És ugyanez vonatkozik a Premier 6.5-re is. Ha lenne magyar leírás a bonyolultabb dolgokat is meg lehetne csinálni a progival.
Köszi