Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Audio szoftverek

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3015

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: earforce »

Ami idegesít az a 192kbit/s rész. Olyan minőségű zenéről lett volna felkonvertálva flac-ba? 
EAC log

ha nem vagy biztos benne, hogy mit hallgatsz, akkor szoftveres spektrumanalizátorral ellenőrizd!

Abból mi derül ki?

csak jól kell olvasni
biztos spektrogram akart az lenni

természetesen
bocs az elírásért...
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: shanahan »

Ami idegesít az a 192kbit/s rész. Olyan minőségű zenéről lett volna felkonvertálva flac-ba? 
EAC log

ha nem vagy biztos benne, hogy mit hallgatsz, akkor szoftveres spektrumanalizátorral ellenőrizd!

Abból mi derül ki?

csak jól kell olvasni
biztos spektrogram akart az lenni

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11488
Kapcsolat:

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

EAC log

Abból mi derül ki?

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

amúgy ez az EAC miért olyan felkapott szoftver?

ha pl. a plextor írómmal 2x-esen rippelem az audio cd-t nem ugyanaz lesz a végeredmény?
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X

earforce
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

EAC log

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Audio szoftverek

Az asztali CD nem játsza le a wav-ot.....gondolom ez normális. De akkor mire állítsam a CD-írót....? Wma-ra....PCM-re....?
Azt azt ménem?

Állítsd audio CD írásra

A gond ott kezdődik hogy nincs Nero-m...amit letöltöttem az mind kódot kér....
Amim van(műsoranyag) az wav-ban van.....a nyamvadt vindóz meg ugyanebben írja ki.....ezt meg csak a laptopom eszi....pedig én CD-játszón szeretném hallgatni...

Letöltöttem egy konvertert...de nem tudom hogy mire állítsam....

Amíg adat módban írkálod a lemezeket, tökmindegy, hova konvertálod az anyagot, az asztali lejátszó nem fogadja el.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Audio szoftverek

Hogy mi a pék füléért nem felejtitek el ezt a túl hájpot eac programot? Én eddig olyat nem hallottam, hogy ne szívott volna vele valaki...
Akkor jelentkezem.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

Sziasztok! 
Mivel nem találtam neki ennél jobb helyet, így itt kérdezem meg. Szedtem le egy Seal albumot flac-ban, amihez ugye mellékelték az EAC log fájlját. Merthogy azzal csinálták. Mivel én nem értek az EAC-hoz, így a log fájlt feltöltöttem Rapid-ra
Nézzétek már meg légyszíves, hogy minden oké-e vele

EAC log

attól eltekintve hogy így végül is nem nézhet ki a log fájl a benne lévő infók alapján jól van beállítva.
az hogy így nem nézhet ki: pl. egybefolyások vannak a szövegbe amire nem nagyon emlékszek hogy valaha is csinált volna az EAC ... lehet /tuti/ utólag lett szerkesztve a log fájl (egyes helyeken ezért kitiltás jár )

pl.:
"Read offset correction48" ennek így kell kinéznie:
Read offset correction : 48

most látom a CRC értékek se stimmelnek
na ilyeneket lehet leszedni dögivel a free oldalakról ahol nincsennek moderálva /ill. nem hozzáértők/ :lol!:
pl.:
" Test CRC 643D6C74
Copy CRC 8DCE1493
Copy OK"
a két számnak egyezni "kell", ha nem egyezik akkor nem lehet "Copy OK"

a 192kbps nem más mint egy "lényegtelen" érték mivel a lossless tömörítőknél ilyen kapcsoló nem létezik
ezeket csak a lossy /pl. MP3/ codec-ek tudják értelmezni

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 234
Kapcsolat:

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: nehai »

Zavart a Win7-ben ,hogy nagyon erőltetik a Cleartype technológiát a betűknél.Na attól megőrültem.(ki lehet azt kapcsolni,mert én nem találtam,hogy kell?
Én is sokat szenvedtem mire belőttem (belehet). De ki tudod kapcsoln csak akkor a kövér betűk lesznek szokatlanok, ez azért van, mert ha a fontok között megnézed a "Microsoft Sans Serif'-et akkor látható, hogy nem olyan mint az XP-ben levő mert ez már ki van simítva és emiatt kis méretnél vastagnak tűnik.

Ma kipróbálom milyen újra XP-ről tolni.

Voice
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: Voice »

Sziasztok!

Mivel nem találtam neki ennél jobb helyet, így itt kérdezem meg. Szedtem le egy Seal albumot flac-ban, amihez ugye mellékelték az EAC log fájlját. Merthogy azzal csinálták. Mivel én nem értek az EAC-hoz, így a log fájlt feltöltöttem Rapid-ra
Nézzétek már meg légyszíves, hogy minden oké-e vele

EAC log
PC - TOPPING E30 - NAD C 328 - EPOS M15.2 - Transparent - KLOTZ

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

Zavart a Win7-ben ,hogy nagyon erőltetik a Cleartype technológiát a betűknél.Na attól megőrültem.(ki lehet azt kapcsolni,mert én nem találtam,hogy kell? Állítani azt tudom lehet,de még így is szörnyűk voltak a betűk)
írd be a keresőbe /eszközkezelő/ s ki fogja dobni
majdnem mindig mindegy hogy angolul vagy a már magyarítot os-en magyarul írod e be amit keresel

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Na,egy kicsit más téma. Tegnap egy egész napra volt ,Win7-em! Vistat már használtam a munkahelyemen.Ez szinte majdnem ugyan az.(kevés eltéréssel,persze első látszatra,amúgy gondolom azért sok mindent újítottak)
De nem nagyon győzött meg,hogy nekem most ilyen kelljen.(pedig annyi időt elq***tam vele) (de muszáj volt, mert az XP-m 2 év után teljesen meghalt)
Érdekes módon nekem a hangja sem nagyon jött be.(nekem az XP-s sokkal jobban tetszik Ízlés dolga)Ami fura volt ,hogy a Wasapi akart a legkevésbé működni a Foobarral.(csak 16 biten ment) A KS és az ASIO simán dolgozott a Win7-en...
Zavart a Win7-ben ,hogy nagyon erőltetik a Cleartype technológiát a betűknél.Na attól megőrültem.(ki lehet azt kapcsolni,mert én nem találtam,hogy kell? Állítani azt tudom lehet,de még így is szörnyűk voltak a betűk)Az,hogy sok minden máshol van azt még megszoktam volna.
Én menekültem vissza az XP SP3-ra.
Majd később ,ha lesz időm megint próbálkozom vele(úgy 1-2 év)
Most még jegelem.
Bár a sok látványelem az tetszik(azt sajnáltam ,meg a gyorsaságát...)
Szinte minden gyorsabban települt és futott rajta mint az XP-n.Pedig azt hittem nagy lesz a gépigénye,de nem .

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

Akkor meg min kell vitázni?  Pont az a lényeg, hogy violin nem tudott CD-t írni és pont azt mondom, hogy ne az eac-al próbálja hanem mással.

ki vitázik?
én csak a rippelésre mondtam hogy "jobb"

mások kezték hogy az írásba nem jó, de ilyet nem is állítottam

Vendég

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Akkor meg min kell vitázni?
Pont az a lényeg, hogy violin nem tudott CD-t írni és pont azt mondom, hogy ne az eac-al próbálja hanem mással.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

Az tény, hogy a legközelebb ez van a CD-hez hangban.Ezt segíti az "AccurateRip" is.De írni szerintem sem ezzel a legjobb...Ott inkább a Pextools-t vagy a Nero-t favorizálom.

de ez a progi nem is írásra van elsősorba ...

Vendég

Audio szoftverek

Talán akkor burnnn

OFFTOPIC:

Hát igen, többet kellett volna aludni ma.

Vendég

Audio szoftverek

Hogy az a ...megint elk.rtam egy lemezt!Beállítottam,hogy a teljes albumot írja...aztán volt vmi nyűge...és felkínált egy másik módot.....
Az első számot írta csak ki.....még egy nem olcsó lemez megy a kukába.... :lol!:

Szedd már le azt amit ajánlottam...

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Hát én nem 5 percet szórakoztam vele.Szerintem akkor is egy túlhájpolt progi közel sem akkora szám, mint amekkora a "híre"

összesen 7db kép van ami után be kell pipálni a dolgokat
olyan 20 kattintás körül lehet

mégis ez van a legközelebb a CD-n található anyaghoz

de ki mit "favorizál"

Az tény, hogy a legközelebb ez van a CD-hez hangban.Ezt segíti az "AccurateRip" is.
De írni szerintem sem ezzel a legjobb...Ott inkább a Pextools-t vagy a Nero-t favorizálom.

violin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1302

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: violin »

Hogy az a ...megint elk.rtam egy lemezt!
Beállítottam,hogy a teljes albumot írja...aztán volt vmi nyűge...és felkínált egy másik módot.....
Az első számot írta csak ki.....még egy nem olcsó lemez megy a kukába.... :lol!:
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.

Vendég

Audio szoftverek

Használd a burrrn nevű programot. Háromennel, igen.
Talán akkor burnnn

Vendég

Audio szoftverek

A gond ott kezdődik hogy nincs Nero-m...amit letöltöttem az mind kódot kér....Amim van(műsoranyag) az wav-ban van.....a nyamvadt vindóz meg ugyanebben írja ki.....ezt meg csak a laptopom eszi....pedig én CD-játszón szeretném hallgatni...

Ne konvertáld át. Nero sem kell.
Használd a burrrn nevű programot. Háromennel, igen.

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

Audio szoftverek

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Semmi baj az EAC-val.Egyszer állítottam be és azóta semmi gond.A gyenguszok kedvéért képek is vannak a leírásokban, mit kell kipipálni,stb.............
Nem értem mi a bonyolult rajta?!

lassan írok....
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Audio szoftverek

Hát én nem 5 percet szórakoztam vele.Szerintem akkor is egy túlhájpolt progi közel sem akkora szám, mint amekkora a "híre"

összesen 7db kép van ami után be kell pipálni a dolgokat
olyan 20 kattintás körül lehet

mégis ez van a legközelebb a CD-n található anyaghoz

de ki mit "favorizál"

Vendég

Audio szoftverek

hááát aki egy kicsit ért a géphez s nem lusta azt az 5percet rászánni hogy beállícsa annak nem lesz gondja vele, s ezt csak is egyszer kell megtennie  
akkor én leszek az első aki nem panaszkodik rá?
már +2 éve használom, max agyonkarcolt lemezzel volt problem amikor egy másik odd segítségét kellett hívni

íráshoz meg van más progi is ...

Hát én nem 5 percet szórakoztam vele.
Szerintem akkor is egy túlhájpolt progi közel sem akkora szám, mint amekkora a "híre"

Vendég

Audio szoftverek

Az asztali CD nem játsza le a wav-ot.....gondolom ez normális. De akkor mire állítsam a CD-írót....? Wma-ra....PCM-re....?
Azt azt ménem?

Állítsd audio CD írásra

A gond ott kezdődik hogy nincs Nero-m...amit letöltöttem az mind kódot kér....
Amim van(műsoranyag) az wav-ban van.....a nyamvadt vindóz meg ugyanebben írja ki.....ezt meg csak a laptopom eszi....pedig én CD-játszón szeretném hallgatni...

Akkor prószáld ki ezt
Rippel CD-t ír, konvertál videot-audiót, online rádiót hallgathatsz vele, amúgy komplett médialejátszó, hangra-képre...

Én 8 éve csak ezt használom, pl remekül ír audió cd-t.
Még úgy is, ha közben valami tömörebb formátumból kell egyből
APE, Flac is megy neki

Jetaudio

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”