Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio Cd irása
Audio Cd irása
Én a Plextoolssal írtam rengetek lemezt.Csodálatosan dolgozott!
Összehasonlítást is végeztem más programokkal,mindtől jobb volt
Nem tudom, hogy ez mitől függ, nálam volt már 4 féle Plextor író és 2 féle Plextools verzió, egyik kombináció sem tudott írni.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Audio Cd irása
Én a Plextoolssal írtam rengetek lemezt.Csodálatosan dolgozott!
Összehasonlítást is végeztem más programokkal,mindtől jobb volt
Amikor kivágod az utolsó fát,a folyóból kifogod az utolsó halat,
rájössz arra a pénzed semmit sem ér.
Audio Cd irása
Biosba állítsd be,hogy bootoljon.Nem kell semmit bootolni csak így lehet,hogy látja a Windows.
Audio Cd irása
Ez a baj,mert így nem tudja kezelni.Lehet bekell menni a biosba és úgy beállítani,hogy ez bootoljon be.Csak egy ötlet...
Ezt nem igazán értem. Ha arra gondolsz, hogy a meghajtóról boot-oljon (bár nem tudom hogy mit), akkor az azért problémás, mert ha benthagyom a boot menüben, és a meghajtót bekapcsolt állapotban akarom indítani a windows-t, akkor addig nem tölt be a win, amíg ki nem kapcsolom a meghajtót. Pedig az első helyen a hdd van.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "
Audio Cd irása
Félreérthetően fogalmaztam. Nem plextools-al írtam, hanem burrrn-t használok évek óta. A Plextools-t azér tettem fel, hogy felismeri e az írót, mivel ez a gyári író programja. De írásra nem használom. Próbáltam ma laptopra kötve lemezeket olvastatni vele. A legelső dvd-t felismerte, lassan betöltötte, amikor bele akartam "pörgetni" a filmbe, lefagyott és utána eltűnt a meghajtó, azaz az xp már nem látta. Ez sem normális dolog szerintem.
A Plextools nekem sem ír lemezt, még belső íróval sem, ugynaúgy leáll, mit ahogy leírtad, a lemez meg megy a kukába. Úgyhogy ne ezzel döntsd el, hogy jó-e az íród.
Audio Cd irása
Ma kipróbáltam a régebbi plextor írómmal (biztosan jól működik). a Win7 64bit ugyanúgy fel sem ismeri, azaz annyit, hogy "USB storage adapter", de semmit nem tudok kezdeni vele. Próbáltam ennek az írónak a driverét is feltenni, de "drive not found"-ot ír ki erre is. Laptopnál annyit értem el, hogy ugyanúgy felismeri, elvileg telepíti is a drivert hozzá, a plextools fel is ismeri, de mégse működik, mert próbáltam 2x is lemezt írni vele, de buffer probléma miatt nem írta meg, vagyis elkezdte, de error-t ír, ezért 2 lemezem is bánta. Utána visszaraktam az "új" írót, ugyanúgy próbáltam írni vele, de ott is egy lemezem bánta. Kezdem már feladni.
A Plextools nekem sem ír lemezt, még belső íróval sem, ugynaúgy leáll, mit ahogy leírtad, a lemez meg megy a kukába. Úgyhogy ne ezzel döntsd el, hogy jó-e az íród.
Audio Cd irása
Ez a baj,mert így nem tudja kezelni.Lehet bekell menni a biosba és úgy beállítani,hogy ez bootoljon be.Csak egy ötlet...
Audio Cd irása
Igen, az eszközkezelőben cd-rom ként felismeri sárga felkiáltó jellel.
Az eszközkezelőben látja az írót a windows?
Audio Cd irása
Az eszközkezelőben látja az írót a windows?
Audio Cd irása
Ma kipróbáltam a régebbi plextor írómmal (biztosan jól működik). a Win7 64bit ugyanúgy fel sem ismeri, azaz annyit, hogy "USB storage adapter", de semmit nem tudok kezdeni vele. Próbáltam ennek az írónak a driverét is feltenni, de "drive not found"-ot ír ki erre is. Laptopnál annyit értem el, hogy ugyanúgy felismeri, elvileg telepíti is a drivert hozzá, a plextools fel is ismeri, de mégse működik, mert próbáltam 2x is lemezt írni vele, de buffer probléma miatt nem írta meg, vagyis elkezdte, de error-t ír, ezért 2 lemezem is bánta. Utána visszaraktam az "új" írót, ugyanúgy próbáltam írni vele, de ott is egy lemezem bánta. Kezdem már feladni.
Audio Cd irása
A ház vezérlőjével lehet gond, próbálj meg másik drive-ot beletenni, hogy azzal mit csinál.
Holnap kipróbálom
Audio Cd irása
Azóta elboltoltam kukori-val egy Plextor px-708uf külső házába beépített Plextor px-716a tipusú dvd írót. De még gondban vagyok vele.
Usb-n keresztül szeretném csatlakoztatni a számítógéphez amin win7 64bit fut. Annyit észlel a rendszer, hogy cd-rom van csatlakoztatva egy usb portra, de ezen kívül semmi mást nem tud kezdeni vele. A bios viszont felismeri a boot menüben. Próbáltam a laptop-ra is rákötni ahol xp sp3 fut, ott annnyi történt, hogy felismerte a tipusát, de pár perc múlva eltűnt. Próbáltam a hivatalos plextor oldalról letölteni drivert, de nem tudom indítani az .exe file-t, mert "drive not found"-ot ír ki. Gondolom addig nem lehet telepíteni, amíg nem ismeri fel. Próbáltam pár driver kereső programot, hátha valamelyik felismeri, de sajnos semmi.
A ház vezérlőjével lehet gond, próbálj meg másik drive-ot beletenni, hogy azzal mit csinál.
Audio Cd irása
Azóta elboltoltam kukori-val egy Plextor px-708uf külső házába beépített Plextor px-716a tipusú dvd írót. De még gondban vagyok vele.
Usb-n keresztül szeretném csatlakoztatni a számítógéphez amin win7 64bit fut. Annyit észlel a rendszer, hogy cd-rom van csatlakoztatva egy usb portra, de ezen kívül semmi mást nem tud kezdeni vele. A bios viszont felismeri a boot menüben. Próbáltam a laptop-ra is rákötni ahol xp sp3 fut, ott annnyi történt, hogy felismerte a tipusát, de pár perc múlva eltűnt. Próbáltam a hivatalos plextor oldalról letölteni drivert, de nem tudom indítani az .exe file-t, mert "drive not found"-ot ír ki. Gondolom addig nem lehet telepíteni, amíg nem ismeri fel. Próbáltam pár driver kereső programot, hátha valamelyik felismeri, de sajnos semmi.
Mire jutottál azóta?
Audio Cd irása
A laptopomban megadta magát a dvd íróm, ezért vennem kell valamit. Néztem egy ilyet:
http://www.samsung.com/hu/consumer/prin ... S084C/USBS
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire alkalmas audio cd írásra? Van egy régi plextor íróm ami tud 1x-es írást is, de ahhoz meg ide-usb átalakító kábelt kell szereznem. Addig viszont használnám az új dvd írót. Azért gondoltam külső íróra, mert így minimálisan lehet csillapítani a házat, ami audio cd írásnál jól jöhet. Esetleg ha ez nem jó író, akkor mit ajánlanátok helyette?
Mire jutottál azóta?
Audio Cd irása
A laptopomban megadta magát a dvd íróm, ezért vennem kell valamit. Néztem egy ilyet:
http://www.samsung.com/hu/consumer/prin ... S084C/USBS
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire alkalmas audio cd írásra? Van egy régi plextor íróm ami tud 1x-es írást is, de ahhoz meg ide-usb átalakító kábelt kell szereznem. Addig viszont használnám az új dvd írót. Azért gondoltam külső íróra, mert így minimálisan lehet csillapítani a házat, ami audio cd írásnál jól jöhet. Esetleg ha ez nem jó író, akkor mit ajánlanátok helyette?
Audio Cd irása
A Feurio-nak mi a baja? Minden egyes összeállításra azt írja, hogy az első track header-je nem jó:
f2.JPG
Mivel az írási offset értéket valahogy be kell állítani így szerintem azzal járnál a legjobban ha a cuetools-al végeznéd el úgy, hogy a kimeneti fájl image+cue, wav legyen
ennek van a legnagyobb kompatibilitása
YAMAHA CRW2200E írási offset értéke: "+6"
Audio Cd irása
A Nero-nak sem tetszik valami: "Érvénytelen mező a paraméterben"
erv.JPG
Ezek milyen formátumú fájlok?
Mivel hoztad létre?
Audio Cd irása
A Feurio-nak mi a baja? Minden egyes összeállításra azt írja, hogy az első track header-je nem jó:
f2.JPG
A 2001-2002-es Feurio még nem ismeri az .ape fájlokat.
Audio Cd irása
Csak azt nem értem, hogy ez hogyan nem fér rá egy 74 perces/640MB-os üres lemezre...
Miből gondolja. hogy 553 mega a lemez kapacitása? Hová lesz a maradék közel 100 MB??
A 640 MB a névleges kapacitás normál pitekkel.
Ha bekapcsolod az AMQR-t, akkor a jobb olvashatóság érdekében megnyútja a piteket, cserébe csak 553 MB lesz a lemez kapacitása.
Ezt magyarázzuk már mióta...
Audio Cd irása
A Nero-nak sem tetszik valami: "Érvénytelen mező a paraméterben"
Audio Cd irása
Audio Cd irása
Feurio lemez teszt a kérdéses lemezről: több, mint 73 percet mért:
Audio Cd irása
Ez az AMQR miatt van mert ott az információk között nagyobb a szünet így kevesebb információt lehet kiírni a lemezre
Maga az író valszeg ki fogja tudni karcolni, de lehet a lejátszónak nem fog tetszeni
Csak azt nem értem, hogy ez hogyan nem fér rá egy 74 perces/640MB-os üres lemezre...
Miből gondolja. hogy 553 mega a lemez kapacitása? Hová lesz a maradék közel 100 MB??
Audio Cd irása
S meg is van az első gond. Egy összeállítást gond nélkül kiír gagyi lemezre, jó minőségű audio lemeznél viszont ez az üzenet fogad:
Mi a manó? Nem merem kiírni így, nem akarok audio lemezt pazarolni.
A Neroban be lehet állítani a túlírás mértékét - természetesen saját kockázatra.
Fájl - Beállítások - Különleges beállítások - CD túlírás mellé pipa - az érték maradhat 82 percen - OK
1-2 perc pluszt minden CD-R lemez el szokott viselni. A CD-RW-k már háklisabbak a túlírást illetően.
Az AMQR megnöveli a pitek és a land-ek hosszát a biztonságosabb beolvasás érdekében, emiatt kevesebb fér egy lemezre, mint amennyi rá van írva.
Audio Cd irása
S meg is van az első gond. Egy összeállítást gond nélkül kiír gagyi lemezre, jó minőségű audio lemeznél viszont ez az üzenet fogad:
nero_hiba.JPG
Mi a manó? Nem merem kiírni így, nem akarok audio lemezt pazarolni.
Ez az AMQR miatt van mert ott az információk között nagyobb a szünet így kevesebb információt lehet kiírni a lemezre
Maga az író valszeg ki fogja tudni karcolni, de lehet a lejátszónak nem fog tetszeni