Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
Bocsánat a hülyeségemért, de mit kell tennem, miután a linkre kattintottam?
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Valaki? Help!
Akkor én leszek a help
Xpress.hu 1.3 script
Természetesen nem én csináltam, hanem a ant forumán is feltettem ezt a kérdést és reggelre meg is volt a válasz Már kezdtem keresni más katalogizálót
Ha lenne egy kis időm megnézném mi a kínja, de nincs Mivel még nem ástam magam bele ezekbe a scriptekbe
Akkor nem csak nálam nem működik a dolog. Az xpress itt sem akar bejönni. Mi a teendő?
Rap és mozi, az a jó
AteeG-nek az való!
Egyelőre meg sem lépem az upgrade-t. A mostani megy rendesen.
Az egyetlen változás, ami észrevehető, hogy most mintha a scriptek jobban futnának. Eddig nekem a magyarok közül csak az Xpress ment, most meg a másik három (Filmzóna, Netpiac, Port) is működik.
Nektek megy az Xpress.hu script? Nálaem nem akar működni
- Torzonborz
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Az egyetlen változás, ami észrevehető, hogy most mintha a scriptek jobban futnának. Eddig nekem a magyarok közül csak az Xpress ment, most meg a másik három (Filmzóna, Netpiac, Port) is működik.
Új Ant Movie Catalog verzió.
Végre, már ideje volt, hiszen 2005. márciusában jelent meg az utolsó verzió... Kár, hogy nem sok újdonságot látok a 3.5.0-hoz képest...
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó
Végre, már ideje volt, hiszen 2005. márciusában jelent meg az utolsó verzió... Kár, hogy nem sok újdonságot látok a 3.5.0-hoz képest...
Hasonló programot nem tudtok zenei albumok katalogizálására?
Szerintem ez is jó rá. A menük, beviteli mezők átírhatóak és testreszabható akár CD-hez is.
Mondjuk a netes feltöltésre már nem biztos, hogy jó.
Elkúrtuk
- silboy
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 5
Hasonló programot nem tudtok zenei albumok katalogizálására?
HÁZIMOZI & HIFI - TV: Sony KD-60XF8305 AVR: Denon AVR-X2500H AMP: Audiolab 6000A front: Dali Opticon 2 & Dynaudio Emit M20 center: Dali Opticon Vokal rear: Dali Zensor 1 minidisc deck: Sony MDS-JE640
Sziasztok! Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Ant -ot használok. Jelenleg már több mint 300 lemezem van. T-mobile MDA Compact II-m van. Kérdésem, hogy az Ant Movie Catalog nyilvántartást hogy tudnám a PDA-ra is átvinni, ill. PDA-ra milyen sw van, ami tudná az ANT adatbázist vogadni....Ill. már a címek is elegendőek lennének, hogy még véletlenül se vegym meg 2x u.a. a DVD-t

Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb
Film menü -> hozzáadás
Ekkor mindig új sorszámot generál
Köcci
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
Film menü -> hozzáadás
Ekkor mindig új sorszámot generál
Elkúrtuk
Lehet, hogy azért mert fáradt vagyok, vagy azért,mert szimplán béna , de hogyan lehet az ANC-ben úgy bevinni a listára a filmeket, hogy az ne az előzőt írja felül.
Szóval a sorszámozás mikéntjét szertném megtudni.Köszi!
Projektor:Infocus SP4805, Tv: JVC AV32H4 Erősítő: Denon AVR-1604,DVD-P1.: Philips Cineos DVP9000s,DVD-p2.:JVC-NS312S,Videó:Panasonic NV-HD642,Táv:Kameleon 8206
Hi-Fi: Grundig Space Fidelity PA-6, MiniDisc:Sony MZ-N510
- Torzonborz
- Fórumlakó
Honnan lehetne újabb templateket letölteni?
KöszI!
Itt nézz körül, hátha találsz valamit: AMC fórum
Honnan lehetne újabb templateket letölteni?
KöszI!
Általában a zenei dvd-knél van gond az Xpressen, aból alig van fenn valami...
azok meg ritkán "magyarosított" kiadások, tehát leszedhető máshonnan könnyedén
system
- Torzonborz
- Fórumlakó
Csak az a baj hogy az xpress.hu hiányos. nincs rajtam Zöldebb a szomszéd nőja 1-2, Márvin szobája stb...
Szerintem a netpiac még hiányosabb... Nekem eddig legjobban az Xpress adatbázisa jött be, a filmek kb. 80%-át innen raktam be az adatbázisomba.
Általában a zenei dvd-knél van gond az Xpressen, aból alig van fenn valami...
Csak az a baj hogy az xpress.hu hiányos. nincs rajtam Zöldebb a szomszéd nőja 1-2, Márvin szobája stb...
Ilyen esetben a port.hu szokott nekem a végső megoldás lenni. Valahonnan meg szedek hozzá borítót és beillesztem.
Elkúrtuk
ANT Movie Catalogot használok. Szuper kis progi, de vamaiért a Netpiac scriptje nem működik. Miért?
Köszi a segítséget előre is
Ha visszaolvasol a topikban a hozzászólások fele erről a problémáról ír. Azt ant weblapjáról lehet frissebb netpiac scriptet letölteni, de sajnos az is megbízhatatlanul működik.
Szerintem többször is változik a netpiac weblap felépítése és emiatt a script nem találja az adott helyen az adatokat.
Sokat nem tehetünk ellene. Várjuk, hogy valaki írjon egy új scriptet.
Vagy használjuk az xpress-t.
ANT Movie Catalogot használok. Szuper kis progi, de vamaiért a Netpiac scriptje nem működik. Miért?
Ha visszaolvasol a topikban a hozzászólások fele erről a problémáról ír. Azt ant weblapjáról lehet frissebb netpiac scriptet letölteni, de sajnos az is megbízhatatlanul működik.
Szerintem többször is változik a netpiac weblap felépítése és emiatt a script nem találja az adott helyen az adatokat.
Sokat nem tehetünk ellene. Várjuk, hogy valaki írjon egy új scriptet.
Vagy használjuk az xpress-t.
Elkúrtuk