Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

dvd készítés

midian
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: midian »

Sziasztok
Dvd t szeretnék kiírni dolby hanggal .
De nem tudom lehetséges e úgy,hogy az erősítőm mutassa is az 5.1 et .
Eddigi írásaimnál ha lejátszottam a kiírt anyagot akkor az erősítő nem mutatta a 6 hangszórót,csak kettőt.
Lehet így megírni vagy alapból rárakja az 5.1 es hangot?
üdv G
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Doky »

pl. ultraiso
nem mellesleg nagyon jó a hibajavítója ha karcos lemezről nehezen lehet leszedni a cuccost, úgy mint a IsoBuster -nél

Köszönöm!
Kipróbálom...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: shanahan »

ISO-t (cd, dvd) melyik progival a legjobb "konvertálni"?
A médiapléjerem egyik másik kép fájlal nem boldogul.
Megoldás?

pl. ultraiso
nem mellesleg nagyon jó a hibajavítója ha karcos lemezről nehezen lehet leszedni a cuccost, úgy mint a IsoBuster -nél

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1028

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Doky »

ISO-t (cd, dvd) melyik progival a legjobb "konvertálni"?
A médiapléjerem egyik másik kép fájlal nem boldogul.
Megoldás?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

az vro formátum olyan lejátszó kell, ami ismeri
Aztán van egy Panasonic dvd movie album nevű progi az pl pont errre való hogy asztali gépen is meg lehessen nézni, de aazzal még lehet szerkeszteni vágni olyan mint egy egyszerűsített Pinneacle studio

A türelem rózsát és választ terem!

Köszönöm szépen!!!

Vendég

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Szervusztok !

Van nekem egy Panasonic dvd íróm, ami dvd-ram-ra ír. Ezt szeretném normál, bármely dvd-lejátszón lejátszható formátumra konvertálni. A későbbiekben kiírnám vagy merevlemezről játszanám le. Tudtok ebben segíteni nekem?

Fórumtársi üdvözlettel: Jenő

az vro formátum olyan lejátszó kell, ami ismeri
Aztán van egy Panasonic dvd movie album nevű progi az pl pont errre való hogy asztali gépen is meg lehessen nézni, de aazzal még lehet szerkeszteni vágni olyan mint egy egyszerűsített Pinneacle studio

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Köszi, megpróbálom. m2v a kiterjesztés.

Azt elméletileg tudja, ha nem akkor próbáld úgy hogy átnevezed mpv-re

Mathias
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 274

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Mathias »

Mi a kiterjesztés?

amúgy ha beveszi a virtualdub akkor azzal csináld meg /legalábbis ez lenne az első progi amit kipróbálnék/

leírás hozzá: klikk
ha a video alatt nincs vagy nem kell hang akkor az audio-nál "no audio" legyen
hangot alárakni meg "audio/audio from other file"

Köszi, megpróbálom. m2v a kiterjesztés.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Mivel tudok két videofile-t összefűzni?

Konkrétan van 2 dvd és leszedtem róluk a hangot és a képet. Majd szétválasztottam a hangot és a képet. Össze akarom fűzni a két videót, majd a hangsávot alárakni.

Mi a kiterjesztés?

amúgy ha beveszi a virtualdub akkor azzal csináld meg /legalábbis ez lenne az első progi amit kipróbálnék/

leírás hozzá: klikk
ha a video alatt nincs vagy nem kell hang akkor az audio-nál "no audio" legyen
hangot alárakni meg "audio/audio from other file"

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Mivel tudok két videofile-t összefűzni?

Konkrétan van 2 dvd és leszedtem róluk a hangot és a képet. Majd szétválasztottam a hangot és a képet. Össze akarom fűzni a két videót, majd a hangsávot alárakni.

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

DVD-video esetén a kép mellett lehet 44,1kHzes pcm? Vagy csak 48kHz-es? DVD-n csak 48kHzes hangot láttam eddig.

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

Szervusztok !

Van nekem egy Panasonic dvd íróm, ami dvd-ram-ra ír. Ezt szeretném normál, bármely dvd-lejátszón lejátszható formátumra konvertálni. A későbbiekben kiírnám vagy merevlemezről játszanám le. Tudtok ebben segíteni nekem?

Fórumtársi üdvözlettel: Jenő

Gaben227
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 3

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Gaben227 »

Nagyon meg voltam elégedve a pioneer 216D íróval, viszont már pioneert nem lehet kapni....
mit ajánlotok helyette?

sixpack89
Isten Hozott! :)

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: sixpack89 »

Sziasztok progit keresek,lehet nem jó helyre írok,de kérem valaki segítsen: 
AVITODVD programra gondolok,ami majdnem olyan munkát végez,mintha eredeti DVD készült volna,a főgond az,hogy használtam már többféle konvertáló progit,de egyik sem nagyon vált be,a kapott VIDEO_TS mappát kiírtam,de szemcsés a kép,pixelek láthatóak,nyilván ez a tömörített fájl hibája,de van olyan progi ami nagyjából,eltünteti a pixeleket,kockákat?mert így nem olyan élvezhető a filmnézés!!

Meg gondolom nem CRT-n nezed, meg egy eredeti nyomott DVD kepe is ketseges a mai megjelenitokon, nemhogy ez. Ez sajnos ilyen. Nem tudod megszerezni DVD-ben, vagy miert akarsz konvertalni? Vagy van egy regebbi nagy DVD playad amit hasznalni szeretnel?

azért használom,mert nem divxes a lejátszóm,és így nem ismeri fel,ezért muszáj konvertálnom.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: venomer »

AVITODVD programra gondolok,ami majdnem olyan munkát végez,mintha eredeti DVD készült volna,a főgond az,hogy használtam már többféle konvertáló progit,de egyik sem nagyon vált be,a kapott VIDEO_TS mappát kiírtam,de szemcsés a kép,pixelek láthatóak,nyilván ez a tömörített fájl hibája,de van olyan progi ami nagyjából,eltünteti a pixeleket,kockákat?mert így nem olyan élvezhető a filmnézés!!

Meg gondolom nem CRT-n nezed, meg egy eredeti nyomott DVD kepe is ketseges a mai megjelenitokon, nemhogy ez. Ez sajnos ilyen. Nem tudod megszerezni DVD-ben, vagy miert akarsz konvertalni? Vagy van egy regebbi nagy DVD playad amit hasznalni szeretnel?

sixpack89

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: sixpack89 »

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Most szétszedtem ketté, ahogy mondtad. És most mit csináljak vele?
ha 2 külön fájlb van a bal s a jobb csatorna akkor nyomj nekik TC-be egy összehasonlítás tartalomra gombot
s akkor kiderül tényleg azonos e a 2 hangsáv

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

eac3to-ba be tudom valahogy adni a sok vobot egyszerre, amit a smartripper gyárt, hogy egy lépésbe demuxolja a hangot belőle? Vagy csak egyesével kell beadni neki a vobokat?
a gui-jával lehet meglehet csinálni, de én inkább parancssorként használom
ott meg úgy szoktam tömegesen demux-olni hogy létrehozok egy ".bat" fájlt s abba beirkálom a szükséges dolgokat /érdemes egy plusz sort létrehozni "pause" névvel s akkor láthatod hogy minden jól sikerült e különben eltűnik az ablak egyből/
s ha lefuttatom akkor megcsinálja egylépcsőbe az összeset
ilyenkor jó az hogy a fájlneveknek számot adsz mert akkor kevesebbet kell gépelni a kódsor készítésénél

arra is van több megoldás hogy miként lehet egylépcsőbe visszaírni az eredeti fájlneveket
erre a TC-t szoktam használni
ki lehet vele menteni a fájlneveket /a kijelölt nevek másolása a vágólapra/
vissza pedig a csoportos átnevezés funkcióval tudod ott kiválasztod a név szerkesztését s beilleszted az előzőleg kimásolt neveket
utána ha nem stimmel a kiterjesztés visszamész a csoportos átnevezésre a beírod neki azt amire gondoltál

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

eac3to-ba be tudom valahogy adni a sok vobot egyszerre, amit a smartripper gyárt, hogy egy lépésbe demuxolja a hangot belőle? Vagy csak egyesével kell beadni neki a vobokat?

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Lehetséges, hogy a dvd-n a sztereó LPCM jel jobb és bal csatornája tök egyforma? Letöltöttem egy független dvd rippet és ott is. Képesek voltak felrakni a dvdre ugyanazt a csatornát kétszer?
ha szétbontod csatornára bitre pontosan ugyan az?

eac3to-val meg tudod nézni
pl.:

eac3to bementifájl.wav kimenetifájl.wavs

s akkor csatornákra szedi a hangot s meg tudod vizsgálni jobban

Énaudacityvel néztem.

Most szétszedtem ketté, ahogy mondtad. És most mit csináljak vele?

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Lehetséges, hogy a dvd-n a sztereó LPCM jel jobb és bal csatornája tök egyforma? Letöltöttem egy független dvd rippet és ott is. Képesek voltak felrakni a dvdre ugyanazt a csatornát kétszer?
ha szétbontod csatornára bitre pontosan ugyan az?

eac3to-val meg tudod nézni
pl.:

eac3to bementifájl.wav kimenetifájl.wavs

s akkor csatornákra szedi a hangot s meg tudod vizsgálni jobban

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Végül azt hiszem úgy fogom csinálni, hogy smartrippel input fülén mindig csak egy chaptert választok ki és a streamprocessing fülön meg a kiválasztott hangsávnál a Demux to extra file-t. Csak azt hittem valahol be lehet pipálni, hogy ne manuálisan kelljen szenvedni a chapterek kiválásztásával, hanem autómatikusan szétszedi.
nem kell
van a beállításoknál olyan rész hogy every chapter (splitting)
s akkor chapterekre szedi az egészet

Na azt pont nem láttam.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Végül azt hiszem úgy fogom csinálni, hogy smartrippel input fülén mindig csak egy chaptert választok ki és a streamprocessing fülön meg a kiválasztott hangsávnál a Demux to extra file-t. Csak azt hittem valahol be lehet pipálni, hogy ne manuálisan kelljen szenvedni a chapterek kiválásztásával, hanem autómatikusan szétszedi.
nem kell
van a beállításoknál olyan rész hogy every chapter (splitting)
s akkor chapterekre szedi az egészet

Mathias
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Én is le szeretném menteni egy dvd LPCM hangsávját. Méghozzá külön wavokba az egyes számokat. De kicsit elakadtam. Hogy darabolódik fel a chaptereknek megfelelően a hangsáv?
a dvd-n van olyan fájl fogy ifo (asszem), az tartalmazza az ilyen infókat
azt egy sima egyszerű progival szét lehet daraboltatni s akkor nem 1gb-onként lesznek a vob-ok hanem chapterenként

pl. erre a smartrippert használom én
s utána demux-olom a hangsávot

Azzal próbáltam, csak nem tudom, hogy. A Smart ripperben legyen DirectStream copy bepipálva?

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”