Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

JP3 DTS-DivX!

Vendég

JP3 DTS-DivX!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

"Demux All Tracks (AC3, MPA, !DTS!)"

Ez csak annyit jelent hogy a lerippelt DTS hangsávot is képes downmixelni sztereoban.

Vendég

JP3 DTS-DivX!

Ill. lenne még egy észrevétel: (mindig elfelejtek vmit :smile2: )

a DVD2AVI-t használom és ebben talátam dts "szócskát":
Audio/Output Method/
Demux All Tracks (AC3, MPA, !DTS!)
DTS is!!! Most akkor mi van? :smile44:

Vendég

JP3 DTS-DivX!

"Itt is szerintem csak arról van szó, hogy milyen DVD-ről rippelték a filmet"

Ezt nem értem ("milyen dvd-röl), pl. a galdiator az r2-ben is dts sávot tartalmaz, ha lerippelem a hangot (miután persze felmásoltam a vinyóra)
És annak azthiszem 764kbps (vagy valami hasaonló) bitrateel törömíreítették és ezt vágom össze a divx-el az hogy-hogy nem dts lesz mi akadályoz meg ebben (nincsenek softwarek(?) :smile26: ), miért bonyolultabb vagy egyáltalán nem is lehet!?

Akkor (Gladiator R2) ahogy már mondtam ~764kbps a hangja és a dts sávról beszélünk akkor:
kimásolom az audio stream-et a vob-okból, milyen lesz bitsürüség és az audio coding típusa "átmegy" Dolby Digital 6ch-re és 448kbps-ra vagy hogy, mert összezavart ez a dolog, hogy nem "passzol" a divx a dts-el!?

Vendég

JP3 DTS-DivX!

Úgyvan, ahogy Templar mondja! Nincs DTS hangú divx.

Vendég

JP3 DTS-DivX!

Én még nem hallottam DTS hangú DivX-ről. Itt is szerintem csak arról van szó, hogy milyen DVD-ről rippelték a filmet.

Vendég

JP3 DTS-DivX!

Hi!

Hallott már valaki DTS JP3-röl (persze DivX-ben)???
Azért érdekelne, mert az R2-n "csak" DD5.1 van és hát ki ne vágyna DTS-re!
A www.feliratok.hu -n kerestem felriatot (de nem ez a lényeg) a filmhez és találtam egyet amiben a megjegyzzés dts szócska volt.
Jurassic Park 3 dts 29.976 fps.ssa (a konkrét felirat neve)
Hol lelehetne letölteni ezt a filmet így DTS-el valahonnal, tudja valaki a címet???

Ha nem, szinkronokat honnan lehetne letölteni, én nem feltétlen magyarra gondolok, söt nem arra hanem 5.1-es angol hangoktra DTS-nek nagyon örülnék!!!
THanX!

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”