Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
chip magazin dvd
-
Vendég
chip magazin dvd
Pontositva: a Blaha utani megalloval -a tuja kozepso reszevel- szembeni kapualj. Terez krt 19. A ceg neve Pepita diszkont. En is itt szoktam vasarolni.
-
Vendég
chip magazin dvd
Sőt ha 10 db-t veszel akkor csak 135.-
De a minősége tényleg pocsék.
-
Vendég
chip magazin dvd
A Nagykörúton a Wesselényi utcai villamosmegállónál van egy TDK-bolt. 150 forintért adják a fekete és átlátszó tokokat (nem egy hajde minőség, de megteszi ennyiért).
Üdv, Rozetti
-
Vendég
chip magazin dvd
A Media Markt-okban van DVD tok 5 db-os csomagban 999-ért a fekete azt hiszem 100 v. 200 Ft-al drágábban az átlátszó és kb 1500 a dupla tok.
-
Vendég
chip magazin dvd
ooz: feltételezem vettél valahol DVD tokot, elárulod hol és mennyiért ? köszke , szimpla v. duplatokos kösz :smile6:
-
Vendég
chip magazin dvd
sziasztok
ha valaki csinalt mar maganak Hyppolitos DVD boritot, vagy van egyeb infoja ez ugyben, nagyon jo lenne ha megosztana velem.
-
Vendég
chip magazin dvd
A filmet még nem néztem meg, de az extrákon sajnos nagyon látszik, hogy a digitalizálás gyenge forrásról történt (VHS?): sorszinkron-ingadozás, tracking-hibák, stb.
-
Vendég
chip magazin dvd
Na hello!
Örömmel vettem kezembe az új Chipet. Egy régi nagy klasszikus, ez máér igen!!!
Remélem több "Callanetics"-féle kisiklás nem lesz!
:smile40: :smile40: :smile40:
A kedvenc újságom ismét a jobbik formáját hozta, köszönet érte!
-
Vendég
chip magazin dvd
Én is elszaladtam megvenni.
Kíváncsi vagyok rá, hogy milyen, de ez csak munka után fog kiderülni.
Minden esetre nálam egy plusz jó pontot kapott a Chip, amiért keményebb papírból készült tokba helyezte a DVD-t a már megszokott tok helyett.
-
Vendég
chip magazin dvd
És tényleg az EREDETI film jár az újsághoz!!! Most vettem meg reggel, úgyhogy még nem sikerült megnéznem, de az újságban azt írják senki ne várjon fantasztikus minőséget, mert bár az 1931-ben készült filmet kétszer is felújították (1945, 1972) az idő nyomokat hagyott rajta.
Maga a lemez szitázott, teljesen önálló kiadvány, ráadásul néhány extra is helyet kapott a korongon. Bravó CHIP!
-
Vendég
chip magazin dvd
most reggel sikerült vennem egyet 1196 Ft-ért (előfizetőknek 952 állítólag)
A régi filmet adták hozzá, aminek személy szerint nagyon örülök, mert ez mulatságos és nem nevetséges mint az új. :smile45:
CD méretű papírtokban van a lemez, amúgy a csomagolás esztétikusnak mondható. Kipróbálni majd csak délután tudom DVD lejátszó híján.
Az újságban van egy cikk róla, ebből idézek: "... a lemezre az eredeti hang mellé felkerült egy javított, zajcsökkentett hangsáv is.", extrák közt: "A két főszereplő, Kabos Gyula és Csortos Gyula életrajza és filmográfiája...", 10 régi filmsláger stb...
A cikkben szereplő menűképek igényesnek tűnnek.
Én örülök ennek a filmnek. Remélem élvezhető minőségű. nyilván egy 1931-es film nem fogja a 2002-es házimozirendszerek képességeit kihasználni, de számomra a film maga a lényeg.
-
Vendég
chip magazin dvd
A régi, fekete-fehér film került fel a DVD-re.
A májusi szám DVD mellékletén mi volt?
-
Vendég
chip magazin dvd
a régi fekete fehér hippolitot tették fel a DVD re?! na ne máá nem hiszem el.. nem az uj az ?! és mennyi amugy a ujsag ? :smile2:
-
Vendég
chip magazin dvd
Nem a Hyppolit a lakájt olvason én ki a képről és az a régi (király!!!) Kabos féle fekete fehér film!
Rohanok az újságoshoz! :smile6:
-
Vendég
chip magazin dvd
Sziasztok,
Most olvastam a Chip magazin honlapján, hogy már kapható a júniusi szám DVD-vel. A borítóról a Hippolyt a lakály-t látni. Megvette már valaki? tapasztalatok?