Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Érdekes régiókód

Vendég

Érdekes régiókód

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Elmondom mi ezzel a gondom. Abban semmi baj sincs hogy multirégiós egy film. Nekem (és ahogy olvasom Neked is, és még sok más embernek) elég a jó minöségü (DD 5.1 esetleg DTS) eredeti hang és a magyar felirat, de sok helyen olvasom hogy a szinkron hiánya NAGYON SOK embert visszarettent a DVD-töl. És ennek a kis piacnak bizony Ök is számítanak. Szóval a fö gond az hogy egy MAGYARORSZÁGI R2-es kiadáson magyar szinkron nincs, ellenben R5-ös OROSZ igen.Szerintem ez igenis gond,ha NAGYON SOKAN azt látják hogy ugyan rosszabb minöségben, de ugyanazt megvehetik szinkronnal olcsóbban kazettán. Hangsúlyozom, szerintem a DVD kezd kilépni a "minöségmániás fanatikusok szórakozása" kategóriából, de az igazán komoly terjedést ez erösen akadályozza.

Vendég

Érdekes régiókód

Nem tudom ez miért baj. Emiatt a miénk nem késik csak ők kapják meg hamarabb. Mint gondolom tudod vannak multi régiós DVD is amelyek a 2-es és 4-es illetve az összes régióban lejátszhatóak. Remélem lassan eltűnnek teljesen a régiók bár itt a legfőbb bibi az amerikai filmforgalmazók szándékos késlekedése amely akár fél évvel is csúsztatja az EU mozipremiert az amerikaihoz képest. Ha el is tűnnek a régiók az EU verziók nyilván az amerikai után több hónappal jelennek csak meg és nyilván figyelni fogják az adott ország mozipremierjét. Talán a a legjobb példa erre a Keresztapus melyet Bécsben már a magyar mozipremier előtt lehetett kapni DVD-n magyar felirattal. Mivel más volt a moziforgalmazó és más a DVD forgalmazó, ez utóbbi megtette azt a "szívességet", hogy kivárt vagy fél évet a DVD behozatalával.

Vendég

Érdekes régiókód

Lehet hogy a táblázatok rosszak, vagy azóta változott valami, de én nem értem hogy mit keres 2. régiókodos DVD-ken (Majdnem híres,Halálos iramban) orosz szinkron. Tudtommal oroszország is az 5-ös régióba tartozik. (Legalább is azokon a téképeken amiket én láttam). Mi az igazság ezzel? Mert ha igaz, akkor azért bosszantó hogy már a 2-5 ös régiós kiadást is "összevonják" és csak a kódot változtatják meg, mi meg megvehetjük az orosz szinkronos DVD-ket.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”