Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Elvileg Windows emulátor programmal megy.: http://www.jox.hu/cikkek/179/12 
Itt írnak erről az emulátor programról.

Köszi!
Véleményed szerint lehet így értelme? (vennék egy asus eee pc-t éjszakai net böngészéshez és főként usb dac-hoz a bemutató terembe, de többnyire linux van hozzá)

Vagy, ha már bevált a foobar2000, akkor keressek xp-s verziót?

Pc-khez (is ) antitálentum vagyok:)

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Elvileg Windows emulátor programmal megy.: http://www.jox.hu/cikkek/179/12

Itt írnak erről az emulátor programról.

Z.É.T. (exAtcBp)
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 211

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Z.É.T. (exAtcBp) »

Hello!

A foobar megy linux alatt?

Még sosem használtam linuxot.

E-mail: abarczalaci@gmail.comTel: +36202224151

"Bárki úgy határoz, hogy az igazság és tudás ítészeként útra kél, biztos lehet benne, hogy hajótörést szenved az istenek hahotájának elsöprő viharában."

Albert Einstein

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Az EMU ASIO nagyon hasonlóan szól(nehezen tudom megkülönböztetni)mint a 16bites KS.
De a KS a 24 és a 32 bites beállítással már jobb hangú.Szvsz.Rendszer függő is itt már ,hogy mi mivel szól jobban.
A hangkártya jó beállítása is nagyon fontos már ezen a szinten.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Nem célom meggygőzni, vagy győzködni senkit, lévén mindenki más rendszert hallgat a saját ízlésével megspékelve. Ha neked a KS a favorit úgy legyen  
Én csak annyit szerettem volna közölni, hogy azért néha nem árt visszamenőleg is próbát tenni, mert lehet meglepi

Érdekes dolog ez a KS vs ASIO, mert elvileg az ASIO-nak kellene jobbnak lenni. De nálam is a KS vált be jobban, bár néha ingadozik a véleményem, egyenlőre ezt használom.

A KS beállítással a hang, sokkal természetesebb(mindennek van valós teste,dinamikája,és teresebb is).Az ASIO-val fényesebben szól.
Amikor nálam volt Vackortól a Creek Evo erősítő és azzal hallgattam ,még jobban kijött a különbség a Kernel és az ASIO között.Azon már nagyon jelentős volt a két beállítás közötti változás.
De ez csak az én belső hangkártyámra vonatkozik(E-MU1212)!Ez külső és más tipusú hangkártyával már nem biztos,hogy így lenne.Próbálkozni kell a beállításokkal.

nehai
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 228
Kapcsolat:

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: nehai »

Nem célom meggygőzni, vagy győzködni senkit, lévén mindenki más rendszert hallgat a saját ízlésével megspékelve. Ha neked a KS a favorit úgy legyen  
Én csak annyit szerettem volna közölni, hogy azért néha nem árt visszamenőleg is próbát tenni, mert lehet meglepi

Érdekes dolog ez a KS vs ASIO, mert elvileg az ASIO-nak kellene jobbnak lenni. De nálam is a KS vált be jobban, bár néha ingadozik a véleményem, egyenlőre ezt használom.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni Audio CD írás témában, ki milyen szoftvert használ, mit javasoltok, van -e egyáltalán hallható különbség, jelenleg Flac -ből, Nero -val írok a saját (nero) flac plug-in -jával.

Biztos volt már róla szó, csak lusta vagyok visszaolvasni

Előre is köszönöm a segítséget.

Neszton
Isten Hozott! :)

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Neszton »

Én örülök, hogy működik nálam a KS, elvégre ilyen szép hangot csak itt hallottam.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Amivel te is.

Vendég

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Amivel te is.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Én csak annyit szerettem volna közölni, hogy azért néha nem árt visszamenőleg is próbát tenni, mert lehet meglepi :lol!:

Te milyen hangkártyával,DAC-kal hallgatod? A visszafelé próbát én is fontosnak tartom.

Vendég

Foobar2000

Én csak annyit szerettem volna közölni, hogy azért néha nem árt visszamenőleg is próbát tenni, mert lehet meglepi :lol!:

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Az ASIO4ALL az bakfitty sajnos, az nem a minőséget, hanem a működőképességet hivatott elősegíteni. Ha nincs az adott hardverhez gyári ASIO driver, és másként nem műkszik. 
A tiédhez biztosan nincs ASIO driver, ahhoz kicsit nívósabb hardverre lesz szükséged.

Nálad a KS a legjobb megoldás, sajnos egy bizonyos szint fölött az ASIO a jobb, bár sokan a KS-t hallják jobbnak, de érdemes mindig leellenőrizni ezt amikor az ember fejleszti a rendszert, mert ha eléri azt a szintet akkor bizony kifog derülni, hogy az ASIO a jobb.

Pipaszar szerinted hol van az a szint ahol már jól hallható az ASIO fölénye?

Szerintem ez fordítva is igaz,tehát bizonyos szint alatt az ASIO-val hallgatni a rendszert akár még kellemesebbnek is tűnhet. Erősebbek a magasak,minden fényesebben szól és ez a hamis tisztaságot,transzparenciát mutathat.Visszaváltva KS-re a dinamika és a tér megnyílik a hangszerek hangja közelebb van a valóságoshoz.Dinamikai különbség köztük óriási.
De egyébként ez a dolog azért az ASIO kontra KS között , nem ilyen egyszerű.
A KS-t használva is rengeteg beállítás lehetséges,csak kezdetnek az Output data formatnál a 8-16-24-32 bit.Mindegyiknél más más a hangja a rendszernek.

Én azt mondom Nesztonnak,hogy ne keseredjen el az ASIO hiánya miatt,inkább örüljön annak,hogy a kártyája működik a KS-el.

Neszton

Foobar2000

Köszönöm szépen a segítséget. Hát akkor kénytelen leszek továbbra is a KS-en hallgatni.

Vendég

Foobar2000

Az ASIO4ALL az bakfitty sajnos, az nem a minőséget, hanem a működőképességet hivatott elősegíteni. Ha nincs az adott hardverhez gyári ASIO driver, és másként nem műkszik.

A tiédhez biztosan nincs ASIO driver, ahhoz kicsit nívósabb hardverre lesz szükséged.

Nálad a KS a legjobb megoldás, sajnos egy bizonyos szint fölött az ASIO a jobb, bár sokan a KS-t hallják jobbnak, de érdemes mindig leellenőrizni ezt amikor az ember fejleszti a rendszert, mert ha eléri azt a szintet akkor bizony kifog derülni, hogy az ASIO a jobb.

Neszton

Foobar2000

Szevasztok!

Hosszú idő után írok újra ebbe a topikba, most sikerült bepótolnom az össze hsz elolvasását

Nekem egy olyan gondom van, hogy ugyan kedvelem a KS-t, de mindig is furdalt a kíváncsiság, milyen lehet az ASIO. most felraktam az ASIO4ALL-t, de nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy létezik-e a hangkártyámhoz (Realtek High Definition Audio, gyakorlatilag a laptopom integrált kártyája) létező ASIO driver. Válaszotokat előre is köszönöm.

Vendég

Foobar2000

akko' győzelem

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 202

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: d.janos »

Én ilyenkor a hangkártyán állítom a mintavételezést is.(44.1-től 192kHz-ig)
Köszönöm a segítő hozzászólásokat, a foobarban beállítottam az outputot KS:USB helyett a DS:USB Audio DAC-ra és így már lejátssza.
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Én ilyenkor a hangkártyán állítom a mintavételezést is.(44.1-től 192kHz-ig)

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Letöltöttem egy SACD lemezt FLAC-ben, 3000kbps környéki bitrátával. A foobar hibaüzenetet ír és nem játssza le. Hogyan lehet lejátszani a foobarral, kell hozzá valamilyen plugin?
Ez a felbontás már lehet,hogy a hangkártyán is igényel beállítás(kérdés milyen hangkártyával használod?),nekem az E-MU-n megy ennél nagyobb is.A Foobar tudja ezt a felbontást kezelni,a hangkártyák nem mindig.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

rájöttemFile-Preferences-Networking-Use Proxy Server pipáját kikapcsolni.
Igen annak kikapcsolva kell lennie. :lol!:

richies
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: richies »

Letöltöttem egy SACD lemezt FLAC-ben, 3000kbps környéki bitrátával. A foobar hibaüzenetet ír és nem játssza le. Hogyan lehet lejátszani a foobarral, kell hozzá valamilyen plugin?
mit ir ki?

vlc-t pobaltad mar?
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )

Vendég

Foobar2000

Letöltöttem egy SACD lemezt FLAC-ben, 3000kbps környéki bitrátával.
az már nem kevés...

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

rájöttemFile-Preferences-Networking-Use Proxy Server pipáját kikapcsolni.

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

Rendben neked is küldöm! Privátban e-mailt kérek mert csak oda tudom csatolt fájlként küldeni.
megkaptam köszönöm szépen de sajnos nem indul a foobar.ral hibaüzenetet ir.Unable to open item for playback (Invalid proxy URL egész pontosan ezt. !36_7_11.gif' />

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”