Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
-
Vendég
Foobar2000
De nincs sehol olyan,hogy Add New!Hova adjam hozzá?
klikk
persze neked nem "Prodigy HD2" lesz ott az nem számít
Na ez az!Nekem nincs az Output alatt az az ASIO virtual izé azt mondom,hogy nincs a Foobaromba!
Foobar2000
De nincs sehol olyan,hogy Add New!Hova adjam hozzá?
klikk
persze neked nem "Prodigy HD2" lesz ott az nem számít
majd itt kiválsztod klikk
Foobar2000
Ha minden fenn van Neki(asio.dll,stb...) akkor nem tudom ,hogy a Foobar ---Preferencesben----ASIO Virtual Devicesben----Add New-----tehát hozzá adta-e az ASIO4ALL-t?
Ezért mondtam ezt. Csináld végig ahogy írtam.
Felder,ne má! Itt írtam le ,hogy hogyan csináld ,lépésről ,lépésre.nincs hoizzá adva Az ASIO4ALL a Foobarhoz. Add hozzá ahogy írtam.
-
Vendég
Foobar2000
Nyomd meg az Add New-t és add hozzá az ASIO4ALL-t.
Hol van az az Add New?
-
Vendég
Foobar2000
Mit csináljak végig?A Start menübe ha rámegyek az ASIO-ra akkor van olyan,hogy ASIO4All v2 Off-Line Settings ha arra rámegyek bejön az ASIO programja ez az elöbb nem volt azért mondtam,hogy nem tudom beindittani.Most már oké szerintem csak a Foobarba nem látom sehol!
Foobar2000
Felder ha idáig eljutottál,szólj és megyünk tovább! Mert még be kell állítani a jobb és bal oldalt.
segícs neki
ne keverjük be hogy ketten mondunk 100 félét
lehet kézen kéne fogni mint egy szűz kisfiút
Foobar2000
Ha minden fenn van Neki(asio.dll,stb...) akkor nem tudom ,hogy a Foobar ---Preferencesben----ASIO Virtual Devicesben----Add New-----tehát hozzá adta-e az ASIO4ALL-t?
Ezért mondtam ezt. Csináld végig ahogy írtam.
-
Vendég
Foobar2000
Már megvan minden szerintem de nem adta hozzá.
-
Vendég
Foobar2000
Ilyen van az ASIO4ALL program mappában?
Megvannak azok.De közben sikerült beindult a Driver lehet az volt a baja,hogy közben ment a Foobar kikapcsoltam és feltelepült egyböl csak még a Foobarba nem látom az Outputba!
Foobar2000
Felder ha idáig eljutottál,szólj és megyünk tovább! Mert még be kell állítani a jobb és bal oldalt.
segícs neki
ne keverjük be hogy ketten mondunk 100 félét
lehet kézen kéne fogni mint egy szűz kisfiút
Foobar2000
Felder ha idáig eljutottál,szólj és megyünk tovább! Mert még be kell állítani a jobb és bal oldalt. Mert így még nem szól.
Foobar2000
Foobar2000
Ha van akkor ezeket másold be a Foobar componens mappába.
lehet nem kezeli az asio kariját?
mert néköm nem kellett ijet csin.
Foobar2000
Mármint a Foobaron belül az OUT-ba?Ott nincs semmi ilyen!
nos kezgyük előrű
1. ragd fel az asio4all-t
2. másold be a lenti linkemen található "foo_out_asio.dll"- t ide "C:\Program Files\foobar2000\components\" /ez az alapértelmezett telepítési hely!/
aztán a fúbárt indisd újra s ott kéne lennije
-
Vendég
Foobar2000
Ezek már mind megvannak de a Driver nem müködik!Nem lehet elindittani csak egy manual meg uninstal meg a weboldal van ha rámegyek.
az output alatt van olyan opció hogy ASIO virtual devices?
ha van abba van valami jobb oldalt?
Mármint a Foobaron belül az OUT-ba?Ott nincs semmi ilyen!
Foobar2000
Ezek már mind megvannak de a Driver nem müködik!Nem lehet elindittani csak egy manual meg uninstal meg a weboldal van ha rámegyek.
az output alatt van olyan opció hogy ASIO virtual devices?
ha van abba van valami jobb oldalt?
-
Vendég
Foobar2000
ASIO Drivert honnan tudok letölteni?
klikk
és ez kell hogy a fúbár tuggya használni: klikk
ezt is oda kell másolni /kicsomizva/ mint a KS-t
majd a kimenetnél lesz olyan hogy asio virtual devices
itt add new s válazd ki ami ott lesz
s eztán az output-nál megfog jelenni
Foobar2000
ASIO Drivert honnan tudok letölteni?
klikk
és ez kell hogy a fúbár tuggya használni: klikk
ezt is oda kell másolni /kicsomizva/ mint a KS-t
majd a kimenetnél lesz olyan hogy asio virtual devices
itt add new s válazd ki ami ott lesz
s eztán az output-nál megfog jelenni