Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
-
Vendég
Hogyan tudok .xls fájlt beimprotálni az Ant-ba?
köszi!
-
Vendég
Hali mindenkinek!
Egy őrült DVD gyűjtő vagyok, és kizárólag az ANT MOVIE CATALOG-OT használom filmjeim számára. Szerintem a progi hibátlan, és profi módon tudom közzétenni haverjaim számára a katalógusomat.
Nézzétek meg, aztán várom véleményeiteket.
http://Home DVD Catalog
Halihó!
Nekem nagyon tetszett a megoldás valami hasoonlóra gondoltam én is,csak nem tudom hogy kell az ilyeneket megcsinálni.Nagyon jól néz ki gratula!
egy másik Dvd mániás :M.István
Ha gondolod segíthetek...
Szia !
Sokáig nem voltam,de visszatértem.A segítséget elfogadnám ,ha még aktuális4
Köszi:M. István
matyasistvan@axelero.hu
sajox@freemail.hu
Természetesen! Írd meg miben segíthetek!
Üdv: Lajos :kiraly:
- Boby van Kenobi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Hali mindenkinek!
Egy őrült DVD gyűjtő vagyok, és kizárólag az ANT MOVIE CATALOG-OT használom filmjeim számára. Szerintem a progi hibátlan, és profi módon tudom közzétenni haverjaim számára a katalógusomat.
Halihó!
Nekem nagyon tetszett a megoldás valami hasoonlóra gondoltam én is,csak nem tudom hogy kell az ilyeneket megcsinálni.Nagyon jól néz ki gratula!
Szia !
Sokáig nem voltam,de visszatértem.A segítséget elfogadnám ,ha még aktuális4
Köszi:M. István
matyasistvan@axelero.hu
A program valóban jó, egyszerűen használható, de nagyon függ az Xpress.hu honlapjától, ezért hosszútávon szerintem nem célszerű, nem ajánlott.
Ugyan! A HTML-es export csak egy extra lehetősége a programnak, és az Xpress oldala sem hiszem, hogy a közeljövőben megszünne.
Az érdemi adatokat meg úgyis saját maga kezeli, így a fő alkalmazását tekintve teljesen független az Xpress-től.
Másrészt, mivel saját fejlesztésű programról van szó, ha változik a felállás, könnyedén az új helyzethez igazíthatom a programot...
Egyébként mint láthatod, a saját gyűjteményem sem éppen elhanyagolható, és egész kellemesen elkezelem ezzel a programmal.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
A program valóban jó, egyszerűen használható, de nagyon függ az Xpress.hu honlapjától, ezért hosszútávon szerintem nem célszerű, nem ajánlott. Az általam ismert legjobb, független, ingyenes katalogizáló program a közismert Ant Movie Catalog (http://www.antp.be/software/moviecatalog/download)
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
Üdv!
Mivel én is DVD-mániás vagyok, a saját igényeimre szabott, könnyen kezelhető, egyszerű, de praktikus programra vágytam. Néztem én is a különböző lehetőségeket, végül aztán úgy döntöttem, inkább készítek egy saját programot.
Jóideje használom már a DVDlist névre keresztelt szoftveremet, nemrégiben némi funkció-bővítést is eszközöltem benne, és DVDlist v2.0 néven elérhetővé is tettem.
Ha érdekel valakit, látogasson el a http://mydvdlist.fw.hu oldalra, a bal oldalon látható lista alján lévő linkről letölthető a progi. A lista egyébként a saját gyűjteményemet tartalmazza, és a programmal egy gombnyomásra bárki legyárthat egy ilyen oldalt.
A letölthető csomag tartalmaz némi irányadó útmutatást a programmal kapcsolatban, de amennyiben kérdésetek akadna, itt vagy e-mail-ben örömmel válaszolok.
A programmal kapcsolatos mindennemű visszajelzésnek örülnék, ezért ha véleményetek van, írjátok le ide!
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Hátha valaki tapasztaltabb nálam...
Zenei DVD-k AMC-ben való katalogizálásakor az adatok feltöltéséhez melyik netes forrást/scriptet érdemes használni? A magyarok sajnos általában esélytelenek, a külföldiek közül a max., amit sikerül találni, legfeljebb egy címlap, esetenként talán a dvdempire.
A dvdempire-n kívül az amazon amit még érdemes, illetve a dvdzone.
Sajnos az újabb magyar szolgáltató a filmzona sem ad infót zenei dvd-kről, viszont egyébként egész jó adatbázis.
Hátha valaki tapasztaltabb nálam...
Zenei DVD-k AMC-ben való katalogizálásakor az adatok feltöltéséhez melyik netes forrást/scriptet érdemes használni? A magyarok sajnos általában esélytelenek, a külföldiek közül a max., amit sikerül találni, legfeljebb egy címlap, esetenként talán a dvdempire.
- Torzonborz
- Fórumlakó

...Csak azért szólok, vigyázzatok ezzel a dologgal, mert az elég nagy cumi, ha az embernek elszállnak az adatai pár száz filmről (nekem több, mint 500), mert nem kis munka. Sajnálom, mert egyébként nagyon tetszett ez a progi.
Ha valaki tud erre megoldást, az kérem segítsen!
Na, megvan a megoldás! Megjött a válasz az AMC fórumán: maximálisan én voltam a balek, mert nem tudtam, hogy csak a v3.5 felettiekkel kell próbálkozni, a régebbiek nem tudják megnyitni, ez valami programhiba. Természetesen régebbit installáltam fel (elnéztem) ezért nem sikerült. Most már minden oké!
Na, ez jó hír! Kicsit elhűltem, mikor az első hsz-odat olvastam, mert nálam még nem volt ilyen gond. Meg belegondolva a dologba, ha elveszne az adatbázisom, lehet, hogy többet az életben nem állok neki még egyszer...
- Gatesofbabylon

Sziasztok!
Látom, van itt egy pár Ant Movie C. fan. Én is az lennék, elég régóta használom már, és eddig nagyon tetszett, de lett egy "kis" problémám vele. A múltkor valamiért le kellett szednem, újrainstalláltam, persze az adatbázis fájlt elmentettem, de mikor megint felraktam a progit, nem tudta megnyitni. Nosza, elő a biztonsági mentést (az egy *.bak file) átneveztem *.amc-re, és hurrá, működött. De most, hétvégén formáztam, nyugodtan megcsináltam ezzel is mindent, de most már a *.bak fájlt sem fogadja el...
hibaüzi:
"Unable to load dvd film.amc: Cannot identify the fyle type from header"
Írtam az Ant Movie website-jának fórumára is, még nem válaszoltak, de többen is írtak már be oda ezzel a hibával, de a zöme francia, és azt nem értem.
Csak azért szólok, vigyázzatok ezzel a dologgal, mert az elég nagy cumi, ha az embernek elszállnak az adatai pár száz filmről (nekem több, mint 500), mert nem kis munka. Sajnálom, mert egyébként nagyon tetszett ez a progi.
Na, megvan a megoldás! Megjött a válasz az AMC fórumán: maximálisan én voltam a balek, mert nem tudtam, hogy csak a v3.5 felettiekkel kell próbálkozni, a régebbiek nem tudják megnyitni, ez valami programhiba. Természetesen régebbit installáltam fel (elnéztem) ezért nem sikerült. Most már minden oké!
- Gatesofbabylon

Sziasztok!
Látom, van itt egy pár Ant Movie C. fan. Én is az lennék, elég régóta használom már, és eddig nagyon tetszett, de lett egy "kis" problémám vele. A múltkor valamiért le kellett szednem, újrainstalláltam, persze az adatbázis fájlt elmentettem, de mikor megint felraktam a progit, nem tudta megnyitni. Nosza, elő a biztonsági mentést (az egy *.bak file) átneveztem *.amc-re, és hurrá, működött. De most, hétvégén formáztam, nyugodtan megcsináltam ezzel is mindent, de most már a *.bak fájlt sem fogadja el...
hibaüzi:
"Unable to load dvd film.amc: Cannot identify the fyle type from header"
Írtam az Ant Movie website-jának fórumára is, még nem válaszoltak, de többen is írtak már be oda ezzel a hibával, de a zöme francia, és azt nem értem.
Csak azért szólok, vigyázzatok ezzel a dologgal, mert az elég nagy cumi, ha az embernek elszállnak az adatai pár száz filmről (nekem több, mint 500), mert nem kis munka. Sajnálom, mert egyébként nagyon tetszett ez a progi.
-
Vendég
Hali mindenkinek!
Halihó!
-
Vendég
Próba verzióról nem tudok, viszont a progi ingyenes.
... erre gondoltam, eshetek neki újból átírni a teljes adatbázist. De nem fogok unatkozni (ősszel). és lőn ingyenes, milyen ritka.
(Viszont a műfaji szó nem ly-os :taps: :smile19: ). uhh albaa.ltáztam. Akkor az autólya sem elipszilonos?
Úgy látom az én acces megoldásom elmehet a 'csába ... ez milyen progi, valakinek van "próba"verziója?
Erre a progira gondoltam (valmi ANT emlegettek, pontrosan mi az?)
Próba verzióról nem tudok, viszont a progi ingyenes. :taps:
(Viszont a műfaji szó nem ly-os :smile19: )
Elkúrtuk
szerintem az access is jó megoldás, talán azzal a hátránnyal, hogy nem tud adatokat "lehúzni."
ant
system
Úgy látom az én acces megoldásom elmehet a 'csába ... ez milyen progi, valakinek van "próba"verziója?
Ant Movie catalog
És szerintem ez pont az a program, amiről a képet belinkelted.
-
Vendég
-
Vendég
Bocsi csak így belebüfögök: Én nekem MS Acces adatbázisom van ... külön kereszttáblával a kölcsönadásoknak, így nem vész el a lemezem elég sokat csere -berélek cimborákkal. Kidolgozás alatt van (már vagy egy éve, nincs időm szöszölni vele) a keresési modul, pl.: szereplő szerinti keresés, vagy műfalyi besorolás szerinti
- Boby van Kenobi

Hali mindenkinek!
Halihó!
hi
- Boby van Kenobi

Hali mindenkinek!
Halihó!
Megoldható a dolog pl. úgy, hogy a Program Files\Ant Movie Catalog\Languages\Hungarian.lng filet - ami a program fordítását tartalmazza - megnyitod Notepadben, a Producer szavakat kicseréled Kiadóra, és elmented. Ezután a következő belépéskor már a Kiadó fog a megfelelő helyen szerepelni. :taps: Így végülis egyéb nem használt mezőket is át tudsz alakítani saját célokra...
Köszi, működik.
Elkúrtuk
- Torzonborz
- Fórumlakó

Én is nekiálltam katalogizálni.
Ant-os lettem. Mivel xls-ben megvoltak a filmek, így könnyen feltöltöttem. Címekkel. Most xpress-ről szépen folynak be az adatok.
Arra van ötlet, hogy hogyan lehetne a Producer mező helyett a kiadó mezőbe tölteni az infókat?
Megoldható a dolog pl. úgy, hogy a Program Files\Ant Movie Catalog\Languages\Hungarian.lng filet - ami a program fordítását tartalmazza - megnyitod Notepadben, a Producer szavakat kicseréled Kiadóra, és elmented. Ezután a következő belépéskor már a Kiadó fog a megfelelő helyen szerepelni. :taps: Így végülis egyéb nem használt mezőket is át tudsz alakítani saját célokra...
Én is nekiálltam katalogizálni.
Ant-os lettem. Mivel xls-ben megvoltak a filmek, így könnyen feltöltöttem. Címekkel. Most xpress-ről szépen folynak be az adatok.
Arra van ötlet, hogy hogyan lehetne a Producer mező helyett a kiadó mezőbe tölteni az infókat?
Elkúrtuk
-
Vendég
Hali mindenkinek!
Hali!
AMC:
Van egy kis gondom: VodaGPRS-t használok és nem megy a Xpress-ről a lekérdezés. beolvassa az adatokat, de nem jeleníti meg a találati listát. Vár a végtelenségig. Csak az xpress scriptjénél csinálja.
Modemes nettel ment, de a modemet már nem tudom használni.
A GPRS-t nem szeretné?