Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

dvd készítés

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

DVD fab decrypter, vagy DVD Shrink? :kiraly:
Én ezekkel szoktam.

Gabkosz
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Gabkosz »

Sziasztok!

Olyan programra lenne szükségem, amivel úgy tudok DVD5-ös filmet csinálni DVD9-ből , hogy a menü megmarad és a felesleges extra anyagot ki lehet venni.

Vendég

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hello! 
Ezek kellenek hozzá:

dbPowerAmp 12.1,
Tranzcode és hozzá a GUI
SurCode MLP Encoder
SurCode CD&DVD Pro DTS Encoder
Sonic DVD Audio Creator v3.0.05
Minnetonka discWelder CHROME II 2.06

Ezekkel tuti, hogy igazi audio-dvd-t fogsz készíteni. :lol!:

na akkor kihagyom:))
Ennyi macerát nem ér

szami
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 30

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: szami »

Hello!

Ezek kellenek hozzá:

dbPowerAmp 12.1,
Tranzcode és hozzá a GUI
SurCode MLP Encoder
SurCode CD&DVD Pro DTS Encoder
Sonic DVD Audio Creator v3.0.05
Minnetonka discWelder CHROME II 2.06

Ezekkel tuti, hogy igazi audio-dvd-t fogsz készíteni.

Vendég

dvd készítés

Helló!
Olyan kérdésem lenne,hogyha DVD-audio-t szeretnék készíteni pl.wav-ból,úgy hogy ne a Video_ts mappa legyen teli,akkor milyen progit válasszak?
Köszi

Vendég

dvd készítés

Plextools Professional-al irtam ki Audio CD-nek először nem akarta az AudioCD Maker-ba felvenni de simán ráhuztam és oké lett ráadásúl még AMQR mod is be volt kapcsolva!

Az mit jelent,hogy először nem ment az AudioCD Makerben, aztán ment. Mit csináltál másképpen?

Rendesen ki akartam választani az Add Tracks-re katintva ahogy szoktam de nem engedi a DTS fájlt berakni csak úgy ha ráhuzom.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Plextools Professional-al irtam ki Audio CD-nek először nem akarta az AudioCD Maker-ba felvenni de simán ráhuztam és oké lett ráadásúl még AMQR mod is be volt kapcsolva!

Az mit jelent,hogy először nem ment az AudioCD Makerben, aztán ment. Mit csináltál másképpen?

Vendég

dvd készítés

Következő ez lesz szintén DTS-CD Van pár ilyen DTS zeném egyik vinyomon

Vendég

dvd készítés

Sikerült! Igaz nem DVD-re irtam hanem CD-re De csak DVDjátékos játsza le
Ezt irtam ki! Igen jól szól!
DTS-CD (740Mb)
Sample Rate:44100Hz
Channels:6(3front,2rear surround channels+LFE)
Bitrate:1411kbps
Codec:DTS

Vendég

dvd készítés

DTS fájlt,hogy lehetne DVDlemezre kiirni,hogy DVDjátszó lejátsza?

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Köszi sikerült az eac3to-val.Ez most kivételesen film.Jurassic park.Ilyet sem csináltam még, elég szopóka.Megvan dvd 5.1 szinkronnal erről kaptam le a 5.1 ac3-at.Rá kell varázsolnom egy hdtv-s felvételre.persze a dvd 25fps a hd 24,..és még időzítenem is kell mert nem egyezik a kezdés a felvételen.Kivi leszek sikerül-e.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: shanahan »

Sziasztok 
Mivel lehet a legegyszerübben dvd-ről egy hangsávot lementeni?

pl.: SmartRipper -el /azért szeretem mert chaperekre (koncinél számokra :lol!: ) is tudja bontani/ csinálsz belőle 1db vob-ot azzal a hangal amelyiket akarod
majd eac3to-val meg kiszedeted amibe akarod

ha kell segítek benne ...

az egy gombnyomós mócer meg a DVD Audio Extractor
talán ez a legeccerűbb /de szerintem belenyúl hangba :lol!: /

vagy pedig egy profi leírás: klikk

Palkó
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 26

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: Palkó »

Sziasztok

Mivel lehet a legegyszerübben dvd-ről egy hangsávot lementeni?
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

nekem is 111-es van bár átflash-eltem még az első percbe L-esre nekem jól megírta anno a philipset, most meg a verbát

Ez is jó megoldás lehet. Igazából az öcsém is írt már korábban DL lemezeket gond nélkül, csak ebbe a Maxell 2,4x-be tört bele a bicskája. :kiraly:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Pio 111...d íróval próbáltam.Dual layert támogatja.
Csak nem Maxell +R DL 2,4x lemez volt az MM-ből? :baby:
Az öcsém sem tudta megírni a 110-es Pioval, átrakta az anyagot az új notebook-jára és az megírta szépen. :kiraly: Mondjuk neki nem rontotta el a lemezt, még az elején leállt.
Ma már sokkal olcsóbb az író, mint a 111-es idejében, érdemes váltani!

nekem is 111-es van bár átflash-eltem még az első percbe L-esre :kiraly:
nekem jól megírta anno a philipset, most meg a verbát

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Csak nem Maxell +R DL 2,4x lemez volt az MM-ből?
Az öcsém sem tudta megírni a 110-es Pioval, átrakta az anyagot az új notebook-jára és az megírta szépen. Mondjuk neki nem rontotta el a lemezt, még az elején leállt. :kiraly:
Ma már sokkal olcsóbb az író, mint a 111-es idejében, érdemes váltani! :kiraly:

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

dvd készítés

Hozzászólás Szerző: sac »

Nero-val sikerült már beállítani a rétegváltást?  :kiraly: mert az is beletartozik a 100%-os biztonsági másolathoz

persze nem akarok ebből vitát
kinek mi jobb ...

Biztonsági másolatot Clone DVD2-vel készítek. 100% DVD-Video kompatibilis, nem is lehet semmit rosszul beállítani rajta. Csak a reklámot és az FBI warningot szedem le vele.
Saját anyagot viszont Neroval írok, nincs gond a kétrétegű lemezekkel. Sac sem biztonsági másolatra használta.
Adatlemezt szintén Neroval írok ki, az eredmény ugyanúgy tökéletes DL lemezek esetén.

HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Nero-val sikerült már beállítani a rétegváltást?  :kiraly: mert az is beletartozik a 100%-os biztonsági másolathoz

kinek mi jobb ...

Biztonsági másolatot Clone DVD2-vel készítek. 100% DVD-Video kompatibilis, nem is lehet semmit rosszul beállítani rajta. Csak a reklámot és az FBI warningot szedem le vele.
Saját anyagot viszont Neroval írok, nincs gond a kétrétegű lemezekkel. Sac sem biztonsági másolatra használta.
Adatlemezt szintén Neroval írok ki, az eredmény ugyanúgy tökéletes DL lemezek esetén.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

ill. a nero nem tuggya rendesen kezelni a kétrétegű írástérdemes azt is cserélni pl. imgburn-re 

Nem igaz, semmi köze a Nerohoz.
Én is írok Neroval, nincs vele gond.
Img-t írni meg 50% lemezrontás. :kiraly:

Nero-val sikerült már beállítani a rétegváltást?
mert az is beletartozik a 100%-os biztonsági másolathoz

kinek mi jobb ...

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

ill. a nero nem tuggya rendesen kezelni a kétrétegű írástérdemes azt is cserélni pl. imgburn-re 

Nem igaz, semmi köze a Nerohoz.
Én is írok Neroval, nincs vele gond.
Img-t írni meg 50% lemezrontás. :kiraly:

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Vettem dual layer lemezt, Nero felismerte , elkezdtem írni aztán hiba....Aklartam szimulálni ,de gondoltam csak működik.Szóval 800 Ft kukába.
Vegyél egy rendes írót (Pio 116 IDE, vagy Pio 216 SATA 5-6 ezer között), mert előbb-utóbb át fogsz állni a kétrétegű lemezre. A 800 Ft elég durva, én 1750-ért 10-es csomagot veszek. Nekem Pio 215-ös íróm van, előtte Pio 112 volt, és már több, mint 100 db. kétrétegű lemezt megírtam velük hibátlanul, de az még első időkben sem adtam 400 Ft-nál többet egy +R DL lemezért.
Szóval a DL egyáltalán nem zsákutca, csak egy minimális befektetés kell egy rendes íróba és nem fogsz többet 1 rétegre tömöríteni.

ill. a nero nem tuggya rendesen kezelni a kétrétegű írást
érdemes azt is cserélni pl. imgburn-re :kiraly:

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Vettem dual layer lemezt, Nero felismerte , elkezdtem írni aztán hiba....Aklartam szimulálni ,de gondoltam csak működik.Szóval 800 Ft kukába.
Vegyél egy rendes írót (Pio 116 IDE, vagy Pio 216 SATA 5-6 ezer között), mert előbb-utóbb át fogsz állni a kétrétegű lemezre. A 800 Ft elég durva, én 1750-ért 10-es csomagot veszek. Nekem Pio 215-ös íróm van, előtte Pio 112 volt, és már több, mint 100 db. kétrétegű lemezt megírtam velük hibátlanul, de az még első időkben sem adtam 400 Ft-nál többet egy +R DL lemezért.
Szóval a DL egyáltalán nem zsákutca, csak egy minimális befektetés kell egy rendes íróba és nem fogsz többet 1 rétegre tömöríteni. :kiraly:

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

dvd készítés

Gyerekek!Sikerült egy kjó kódolót találni.FFMpeg--legjobb, leggyorsabb, legtöbb beállítás-- viszont parancssoros , linuxon és windowson is megy, tényleg szép képet produkál, egy a baj hogy most Vbr kódolást használok és 10000 kbit/s felé is megy:(. Max bitrátát meg kell adni neki mert a dvd player nem fogja komálni,valszeg. A kép k.jó. :kiraly: :kiraly:
az ijeneknek általába van GUI-ja :baby:
klikk

beledobod a kicsomagolt ffmpeg.exe mellé s ha elindítod ad az egésznek egy kezelőfelületett

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dvd készítés

Gyerekek!Sikerült egy kjó kódolót találni.FFMpeg--legjobb, leggyorsabb, legtöbb beállítás-- viszont parancssoros :baby:, linuxon és windowson is megy, tényleg szép képet produkál, egy a baj hogy most Vbr kódolást használok és 10000 kbit/s felé is megy:(. Max bitrátát meg kell adni neki mert a dvd player nem fogja komálni,valszeg. A kép k.jó. :kiraly: :kiraly:
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721

sac
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

dvd készítés

A képnekTotal video converter bizonyult eddig a legjobbnak.A Devede (Linuxos) sokkal jobb, csak 50%-al lassabb.Vettem dual layer lemezt, Nero felismerte , elkezdtem írni aztán hiba....Aklartam szimulálni ,de gondoltam csak működik.Szóval 800 Ft kukába.
Tipikus eset amikor már többe kerül saját magamnak megcsinálni minthogy megvenném az eredetit(igaz akkor nélkülözni kellene a dts sávot:()
Most két dvd-r re fogom megírni, ifoedittel generálom neki az ifo, ts, bup file-okat, aztán meglátjuk.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”