Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Foobar2000

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 202

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: d.janos »

Letöltöttem egy SACD lemezt FLAC-ben, 3000kbps környéki bitrátával. A foobar hibaüzenetet ír és nem játssza le. Hogyan lehet lejátszani a foobarral, kell hozzá valamilyen plugin?
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

turizoli
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 0

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: turizoli »

Rendben neked is küldöm! Privátban e-mailt kérek mert csak oda tudom csatolt fájlként küldeni.

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

hát ez nekem is kéne ha nem gond

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Szia d.janos! 
Ha megadsz privátban egy e-mail címet, akkor csatolt fájlként elküldöm az összes nálam lévő rádió PLS és AIFF fájljait,amit a Foobarba  mappaként vagy egyessével fájlonként behívod.Majd rá klikkelsz és már elindulnak is,mintha egy számot játszanál le.Az összes rádió elérhetőség kb:8Kb méretű.Azért gondolom,hogy jobb ha elküldöm mert nem kell mindenhonnan összeszedned.Így egyszerűbb,talán.

Köszönöm !
"Az élet különös ténye, hogy elménk mindig megtalálja annak a módját, hogy fizikai valósággá változtassa azokat a gondolatokat, melyekkel a legtöbbet foglalkozunk"

Hali
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Hali »

Szia d.janos! 
Ha megadsz privátban egy e-mail címet, akkor csatolt fájlként elküldöm az összes nálam lévő rádió PLS és AIFF fájljait,amit a Foobarba mappaként vagy egyessével fájlonként behívod.Majd rá klikkelsz és már elindulnak is,mintha egy számot játszanál le.Az összes rádió elérhetőség kb:8Kb méretű.Azért gondolom,hogy jobb ha elküldöm mert nem kell mindenhonnan összeszedned.Így egyszerűbb,talán.

Nekem is elküldenéd? Kösz.
Tice Powerblock IIIA ármtisztító- Sony DVD-S7700- Apoge Rosetta 200 AD/DA Firewire kártyával-Accuphase T101 Tuner - Pioneer PL 707 lemezjátszó-Technics 205 MM pickup - Philips AH 572 előfok beépített MM phono előfokkal-Philips MFB545 aktív hangfal.

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Szia d.janos!

Ha megadsz privátban egy e-mail címet, akkor csatolt fájlként elküldöm az összes nálam lévő rádió PLS és AIFF fájljait,amit a Foobarba mappaként vagy egyessével fájlonként behívod.Majd rá klikkelsz és már elindulnak is,mintha egy számot játszanál le.Az összes rádió elérhetőség kb:8Kb méretű.Azért gondolom,hogy jobb ha elküldöm mert nem kell mindenhonnan összeszedned.Így egyszerűbb,talán.

d.janos
Fórumlakó
Fórumlakó

Foobar2000

Majd belépsz a programba.File megnyitás és ott a Preferences-ben megkeresed a Playback-----Output-ot.

Szia Zoltán !

Segíts légy szíves. Látom a bemásolt képen a sok rádiót. Hogyan kell rádiót felvenni a foobar-ba. Melyeket ajánlod? Köszi.

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: folkmusic »

OK, köszi még próbálkozom.

Üdv

Peti

Swans D1080 MKII (aktív monitor)
Windows Vista PC + Soundblaster Connect külső USB-hangkártya

shanahan
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 28

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: shanahan »

És ilyen a MP, mindjárt látszik a különbség:
aha ...
egy hasonlót találtam mint skin klikk

vagy pedig gugol s ott keresel valahol wmp-s skint foobrhoz :kiraly:

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

És ilyen a MP, mindjárt látszik a különbség:

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Köszi a tippet.

Nos, most így néz ki:

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Szia! 
Megpróbálom, csak sajnos épp nem jut eszembe, hogy hogyan is kell az aktuális képernyőképet képként lementeni (tán Print Screen-nel, de azt már nem tudom hová menti).

Hátha így is el tudom magyarázni. A Media Player-rel tudod előadónként rendezni a zenéidet. Egy előadó tulajdonképpen egy mappaként jelenik meg (a lemezborítók képét látod összefésülve, ha nincs borító, akkor egy üres borítót látsz rajta a névvel). Vagyis ha nekem 10 album van egy alőadótól az egy ikonként látom, majd belépve megjelennek az egyes albumok, makd az albumra lépve az egyed dalok.

Ezzel ellentétben a foobar2000 esetén nekem úgy néz ki, hogy előadókra és albumokra osztja ugyan a zenéket, de nem rendezi "mappákba" hanem minden elődadó, minden egyes albuma valamint - és ez a legrosszabb - az összes dal egyetlen hosszú listában van.

Ezt szeretném megváltoztatni, csak még nem jöttem rá, hogy hogyan kell.

Remélem érthető, hogy mire gondolok.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv

Peti

képet úgy tucc lopni hogy megnyomod a Print Screen-t és ez azt csinálja mint amikor szöveget vágsz ki szal ezzel még nincs lementve
meg kell nyitni egy képszerkeztőt /pl. paint/ s oda beilleszteni/
s azt le kell menteni :kiraly:

ilyen neked most? klikk
s ilyen kéne? klikk

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Sziasztok! 
Bevallom nem olvastam végig az egész topicot, de remélem, hogy viszonylag egyszerű kérdésemre így is válaszoltok.

Szóval: van-e arra lehetőség, hogy a "zenetár" (library) előadónként listázza a dolgokat és ne úgy, hogy minden album összes dala egy és ugyanazon hosszú listában van. Tehát, hogy valahogy úgy lehessen benne böngészni, mint a Media Player-ben.

Előre is köszi

Üdv

Peti

mármint arra gondolsz hogy albumonként szerepeljen a számlista benne ill. hogy csak az adott albumé?

nem használok média plájert :kiraly:
esetleg képpel tudnád demonstrálni?

Szia!

Megpróbálom, csak sajnos épp nem jut eszembe, hogy hogyan is kell az aktuális képernyőképet képként lementeni (tán Print Screen-nel, de azt már nem tudom hová menti).

Hátha így is el tudom magyarázni. A Media Player-rel tudod előadónként rendezni a zenéidet. Egy előadó tulajdonképpen egy mappaként jelenik meg (a lemezborítók képét látod összefésülve, ha nincs borító, akkor egy üres borítót látsz rajta a névvel). Vagyis ha nekem 10 album van egy alőadótól az egy ikonként látom, majd belépve megjelennek az egyes albumok, makd az albumra lépve az egyed dalok.

Ezzel ellentétben a foobar2000 esetén nekem úgy néz ki, hogy előadókra és albumokra osztja ugyan a zenéket, de nem rendezi "mappákba" hanem minden elődadó, minden egyes albuma valamint - és ez a legrosszabb - az összes dal egyetlen hosszú listában van.

Ezt szeretném megváltoztatni, csak még nem jöttem rá, hogy hogyan kell.

Remélem érthető, hogy mire gondolok.

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv

Peti

Zizi
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Zizi »

Sziasztok!

Megtudja nekem mondani valaki, hogy ra lehet-e venni a foobart valahogy, hogy a DVD Audiot is lejatsza?
Vagy az csak DVD lejacco progival megy?

Elore is koszonom.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Sziasztok! 
Bevallom nem olvastam végig az egész topicot, de remélem, hogy viszonylag egyszerű kérdésemre így is válaszoltok.

Szóval: van-e arra lehetőség, hogy a "zenetár" (library) előadónként listázza a dolgokat és ne úgy, hogy minden album összes dala egy és ugyanazon hosszú listában van. Tehát, hogy valahogy úgy lehessen benne böngészni, mint a Media Player-ben.

Előre is köszi

Üdv

Peti

mármint arra gondolsz hogy albumonként szerepeljen a számlista benne ill. hogy csak az adott albumé?

nem használok média plájert :kiraly:
esetleg képpel tudnád demonstrálni?

folkmusic
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Foobar2000

Sziasztok!

Előre is köszi

Üdv

Peti

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

foobar2000 v0.9.6.1 :lol!:

Más: amit meg írtam listázási blama
azt meg egyszerűen megoldottam VA taggeléssel :lol!:

:lol!:

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Az miért jó,hogy az egyik lemez Albumként jelenik meg a másik pedig előadókra (számokra) szétbontva?  :lol!:
Gondolom, a csak albumként megjelenőt is egyszerre és végig akarod hallgatni.Vagy rosszul gondolom?Ha szét van bontva akkor is végig játssza. Még nem vágom az "egybe" album előnyét.

szerintem félre teccet érteni :kiraly:
tod vannak olyan albumok amik vegyes előadójú
ezeket számonként szétszedi a listába mintha minden egyes szám külön album lenne ...
de ha úgy csinálom hogy albumként rendezze akkor nem elől van az előadó :lol!:
vagy ezt a részt úgy kiegészíteni hogy az elődó is szerepeljen de csak megjelenítés képpen a kiírás elején :lol!:

teccik már érteni?

kép

pl. ott vannak a "Greatest Hits Of The 60's" ebbe minden egyes számot külön albumként értelmez

és monnyuk az első a lista elején a második meg lehet az alján van
és most 500+ -os a listám szal keresgélhetek rendesen !36_7_11.gif' />

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Az miért jó,hogy az egyik lemez Albumként jelenik meg a másik pedig előadókra (számokra) szétbontva?
Gondolom, a csak albumként megjelenőt is egyszerre és végig akarod hallgatni.Vagy rosszul gondolom?Ha szét van bontva akkor is végig játssza. Még nem vágom az "egybe" album előnyét.

shanahan
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Hakli! :lol!:

Olyan kérdésem lenne hogy miként lehetne beállítani hogy az "Album list"-át úgy kezelje hogyha egy albumon belül több előadó is van /Various Artists/ akkor ne boncsa szét azt az egységet hanem csak eccer jelenjen meg mint album
ill. persze ez megoldható de akkor a többi zene is csak album besorolást kap :foto:

remélem teccik érteni, me már énse értem :lol!:

írjátok fel téli szünetbe ez lesz a Házi Feladat!

aki megválaszolja kap egy puncsos fánkot :kiraly:

"segítek"
a "folder structure"-nek kéne hogy milyen parancs sor képezi le
és ha utána beledobnám az album szűrést lehet meg is lenne amit akarok

vagy mégse de az biztos :lol!:

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Sikerült! :lol!: megnyitottam a C lemezt azon vannak a programok és azon belül a foobart és behuztam amit mondtál és már müködik.Lejátsza az APE-t is! :lol!: Köszi
Gratulálok és örülök! :lol!:

Vendég

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sikerült! :lol!: megnyitottam a C lemezt azon vannak a programok és azon belül a foobart és behuztam amit mondtál és már müködik.Lejátsza az APE-t is! :lol!: Köszi

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Bocs nem voltam a gépnél.De látom már egy lépéssel közelebb vagy.Most már nincs más hátra (mint előre)a Foobar mappáit megkeresni és
belemásolni.

De azok hol lehetnek?

Hát azt csak Te tudod,hova telepítetted. :lol!:
Tréfát félretéve használd a windows keresőjét,azonbelül a fájlok mappák keresését.Írd be ,hogy components keresés.
A kiadottak közül az lesz amelyikben a foobar is szerepel.(mert lesz több is).
Na hajrá,én szurkolok neked. :lol!:

Vendég

Foobar2000

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Bocs nem voltam a gépnél.De látom már egy lépéssel közelebb vagy.Most már nincs más hátra (mint előre)a Foobar mappáit megkeresni és
belemásolni.

De azok hol lehetnek?

turizoli
V.I.P.
V.I.P.

Foobar2000

Bocs nem voltam a gépnél.De látom már egy lépéssel közelebb vagy.
Most már nincs más hátra (mint előre)a Foobar mappáit megkeresni és
belemásolni.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”