Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDShrink DVD-Maker
DVDShrink DVD-Maker
Ez most hogyan jött ide?
Sehogy. Vannak ilyenek, akik hasraütésszerűen berakják a reklámaikat egyes fórumokba, meg ahova lehet.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- sozs
- V.I.P.
- Értékelés: 753
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Az országban legolcsóbb tárhely ( 200 MB = évente 7200 Ft + ÁFA)ingyenes domainregisztrációval! Info: http://www.dnsdomain.hu
Ez most hogyan jött ide?
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVDShrink DVD-Maker
Az országban legolcsóbb tárhely ( 200 MB = évente 7200 Ft + ÁFA)
ingyenes domainregisztrációval! Info: http://www.dnsdomain.hu
DVDShrink DVD-Maker
Ha fut az Anydvd a háttérben, a Shrink egyből mindent megcsinál, és kódolatlannak látja a filmet!
Ugyanígy a CloneDVD2 és a Nero Recode is.
Szia QUOTE !
Tudsz nekem segíteni abban, hogy hol tudom letölteni az AnyDVD eredeti verzióját?
megvan a demo, de az lejár a napokban és nem találom e teljes progit sehol.
EZ ingyenes, és legalább olyan jó!!! :kiraly:
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
DVDShrink DVD-Maker
Szia QUOTE !Tudsz nekem segíteni abban, hogy hol tudom letölteni az AnyDVD eredeti verzióját?
A saját honlapjáról jó pénzért.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11003
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Ha fut az Anydvd a háttérben, a Shrink egyből mindent megcsinál, és kódolatlannak látja a filmet!
Szia QUOTE !
Tudsz nekem segíteni abban, hogy hol tudom letölteni az AnyDVD eredeti verzióját? megvan a demo, de az lejár a napokban és nem találom e teljes progit sehol.
DVDShrink DVD-Maker
Szia QUOTE !
Tudsz nekem segíteni abban, hogy hol tudom letölteni az AnyDVD eredeti verzióját?
DVDShrink DVD-Maker
- sozs
- V.I.P.
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Még mindig Dimarson dmr-400, sajna csak ennyi! Az autóm már nem Daewoo Matiz, hanem Chevrolet Matiz! R.I.P. Chevy Aveo Platinum!
DVDShrink DVD-Maker
Ok, most a Decrypter-t próbálom.Köszi.
Vigyázz, mert a Decrypterrel én is megjártam!
Újfajta másolásvédelemmel (arccos, ál-szektorhiba, stb) ellátott lemezeket a Decrypter beolvasta (néhány hibával), de sem a Shrink, sem a Clone DVD 2, sem a Nero Recode 2 nem volt hajlandó másolni. Csak az AnyDVD segített. Le kellett törölni a Decrypterrel beolvasott teljes anyagot (az sem jó, amit látszólag hibátlanul beolvasott!!!), indítani az AnyDVD-t, majd újra winyóra másolni a lemezeket (mostmár használható volt a Decrypter, a Shrink, a CloneDVD magában is).
DVDShrink DVD-Maker
Ok, most a Decrypter-t próbálom.
Köszi.
DVDShrink DVD-Maker
Segítsetek nekem.DVDShrink-el kellene sürgősen egy eredeti lemezről biztonsági másolatot készítenem, de valami srt vagy milyen hibát ír, mikor elkezdené a konvertálást.
3.2-es verzió, nagyon ritkán (de tényleg! ) használom, de eddig gond nélkül ment. Valami új másolásvédelem, vagy mi lehet?
Tényleg sürgős lenne, előre is köszi.
Szia!
Ugyan nem vagyok nagyon hozzáértő, de azért talán hasznos tanácsot adok: próbáld meg 2 lépésben megcsinálni:
DVD Decrypterrel vagy SmartRipperrel szedd le a lemezt a HDD-re, és onnan nyisd meg a Shrinkkel. Így néhány olyan problémát is meg tudsz oldani, amire a Shrink önmagábam nem képes. (struktúra, felhasználói korlátozások stb.
Vagy próbáld meg így:
Tedd fel az AnyDVD vagy a CSS+RegionFree legújab, ingyenesen kipróbálható változatát, és utánna indítsd a Shrinket, ezzel az _összes_ másolásvédelmet ki tudod iktatni.
A progikat megtalálod a www.doom9.org oldalon, vagy google.
Remélem segítettem.
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
DVDShrink DVD-Maker
Segítsetek nekem.
DVDShrink-el kellene sürgősen egy eredeti lemezről biztonsági másolatot készítenem, de valami srt vagy milyen hibát ír, mikor elkezdené a konvertálást.
3.2-es verzió, nagyon ritkán (de tényleg! ) használom, de eddig gond nélkül ment. Valami új másolásvédelem, vagy mi lehet?
Tényleg sürgős lenne, előre is köszi.
- Monycica23
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
DVDShrink DVD-Maker
Ne érts félre! Nem ítélem el, aki gyári lemezt másol. Volt idő, amikor én is ezt tettem, de akkor a tipikus ár 5-6000 forint volt. Most ez a harmadára esett.Csupán azt fejtettem ki, hogy ezt már nem érdemes csinálni.
Valóban kivételnek számíthat a gyerek számára készített másolat.
De úgy látom, hogy nem ez a tipikus egyelőre. Talán az általános igényszint növekedésével ez is megváltozik.......
OFFTOPIC:
Igen, reális ár a pár ezer forint lenne, de sajnos csak a régi, vagy (bocs) a "gagyi" filmek olcsók!Én a gyerekeknek a Vuk-ot, Mr Been-et vettem meg 1000 forintér darabját, de ezeket is le másoltam, mert már tiszta karc lenne....
Egyébként amikor kezdtem a lemezmásolást, az alapanyag 800-1000 ft volt, most meg 100! De változik a világ!
Sziasztok
- sozs
- V.I.P.
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
Ne érts félre! Nem ítélem el, aki gyári lemezt másol. Volt idő, amikor én is ezt tettem, de akkor a tipikus ár 5-6000 forint volt. Most ez a harmadára esett.Csupán azt fejtettem ki, hogy ezt már nem érdemes csinálni.
De úgy látom, hogy nem ez a tipikus egyelőre. Talán az általános igényszint növekedésével ez is megváltozik.......
OFFTOPIC:
Igen, reális ár a pár ezer forint lenne, de sajnos csak a régi, vagy (bocs) a "gagyi" filmek olcsók!Én a gyerekeknek a Vuk-ot, Mr Been-et vettem meg 1000 forintér darabját, de ezeket is le másoltam, mert már tiszta karc lenne....
Egyébként amikor kezdtem a lemezmásolást, az alapanyag 800-1000 ft volt, most meg 100! De változik a világ!
DVDShrink DVD-Maker
Ne érts félre! Nem ítélem el, aki gyári lemezt másol. Volt idő, amikor én is ezt tettem, de akkor a tipikus ár 5-6000 forint volt. Most ez a harmadára esett.
Csupán azt fejtettem ki, hogy ezt már nem érdemes csinálni.
Ne csak tisztességes légy, próbálj meg annak is látszani !
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
- sozs
- V.I.P.
- Kapcsolat:
DVDShrink DVD-Maker
@abaaba
Szvsz ez a topik nem morális, hanem technikai kérdések miatt lett létrehozva. Csupán erre válaszoltam.
Amúgy számításod kicsit erős:
-dvd lemez 90-150 Ft (Verbatim, Taiyo Yuden)
-kölcsönzési díj kb 50-100 Ft/lemez
Esetleg elárulnád, hogy hol?
Pl. Corvin, Odeon kölcsönző 700HU. Lehet, hogy létezik ennél (lényegesen ) olcsóbb is, de ott "nincsenek" filmek.
Verbatim 299 HU (Saturn).
Én ilyen adatokat tudok.Lehet, hogy nem "figyeltem" eléggé.
Persze tudom, hogy ha pl. Verbatim-ból 100 darabot veszek a depoban, akkor lenyegesen olcsóbb. Viszont az utóbbi időben sok rosszat hallani ezek kétes eredetéről. Ezt a Saturnról nem(nagyon) tudom elképzelni....
Egyébként nem erről szól a topik...
Arita 25 db henger 2500.- (sima bolt)! Online kölcsönző attól függ hogyan forgatod a filmet 500-600 ft!
Egyébként (igaz más topik témája) a zagyva törvények miatt a film kód feltörése a büntetendő (tudtommal, bár ki tudja, szerintem még a jogászok se), bár kevés az olyan film ami nincs lekódolva...
Fiam (6 éves) próbál vigyázni a meséire, de a kedvenceiből már a második garnitúrát kellet megírnom....
DVDShrink DVD-Maker
@abaaba
Szvsz ez a topik nem morális, hanem technikai kérdések miatt lett létrehozva. Csupán erre válaszoltam.
Pl. Corvin, Odeon kölcsönző 700HU. Lehet, hogy létezik ennél (lényegesen ) olcsóbb is, de ott "nincsenek" filmek.
Persze tudom, hogy ha pl. Verbatim-ból 100 darabot veszek a depoban, akkor lenyegesen olcsóbb. Viszont az utóbbi időben sok rosszat hallani ezek kétes eredetéről. Ezt a Saturnról nem(nagyon) tudom elképzelni....
TV:Panasonic PV80, DVD:Pioneer DV-696AV-S (SACD)+Sony NS52P, Erősítő: Denon AVR-1604, Fejhallgató: Sennheiser HD485, Front: KEF C5, Center: Mordaunt-Short MS-905i, Hátsó: Wharfedale WH-2, Hátsó Center:System Fidelity SF-2010, Sub: KEF C4
DVDShrink DVD-Maker
@abaaba
DVDShrink DVD-Maker
@abaaba
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
DVDShrink DVD-Maker
Azért abban egyetértünk, hogy nem ez a tipikus!
DVDShrink DVD-Maker
Számoljunk egy kicsit:
Nem feltétlenül azért másol valaki, mert nem akarja megvenni az eredetit. Kislányom naponta 40-szer megnézné a Szörny Rt-t vagy bármelyik másik rajzfilmet. Az hagyján hogy a sok ki bevételtől (fogdosástól) tönkremehet a lemez, de a hajam kihullik attól, hogy minden alkalommal megnézzek 3 reklám 4 kalózkodás elleni felhívást egy szines-szagos animalt menüt, mire elindithatom a gyereknek 3 percre a filmet. Ehelyett inkább csinálok egy saját biztonsági másolatot Shrink-el , amin csak a film van magyar nyelven egyből inditva. Sok időt és energiát spórolva ezzel.
/tau ba
Projektor: Infocus SP 4805, TV: Philips 32PW8504, DVD: Pioneer DV-575A, Sony DVP-NS400D, DVD író: Pioneer DVR-433H-S, Receiver: Onkyo TX-SR600E, Front: Quadral QLX-205, Back: Quadral QLX-105, Center: Quadral QLX Base, Sub: Yamaha YST-SW90
DVDShrink DVD-Maker
@sozs
A kedves Sony továbbfejlesztette az ArCoss védelmet, hibás menüszerkezetet, érvénytelen fájlokat dobálva a dvd-re. A Shrink emiatt is kiakadhat, nem tömörít. Most az AnyDVD 6.0.2.1.beta lehet a segítség, amit a Shrink, DvdDecrypter, vagy CloneDVD2 stb előtt indítasz. A DVDRegion+CSSFree is jó lenne, de az új verziójához még nincs "okosság". Az előbbi linken keress rá a CloneDVD2-re is, egész kellemesen használ6ó.
Számoljunk egy kicsit:
Kölcsönzői ár: 700 HU
DVD Tok: 50 HU
Borító nyomtatás (festékpatron!) : 100HU
DVD-R lemez (nem gagyi): 300 HU
Ez összesen 1150 HU.
Ekkor jön a másolás, általában menű, extrák és egyéb nélkűl.
Ha mázlid van, akkor minden rendben, azaz lesz egy kb. 70-80%-ra betömörített
filmed. Ha az égiek is úgy akarják, akkor nem sok helyen akad ill. ugrik.
Szerintem azok az idők lejártak, hogy így "fejlesszem" a dvd gyűjteményemet.
Ez volt a hőskor. A múlt. Legalábbis számomra. Amikor a boltban kapható lemezek nagy része 1990 vagy alatti, akkor a fenti számfejtés miatt sem célszerű másolgatnia filmeket. Ami ma 2990, az holnap 1990 és holnapután 990 a TESCO konténerben. Ez van.
DVDShrink DVD-Maker
@sozs
A kedves Sony továbbfejlesztette az ArCoss védelmet, hibás menüszerkezetet, érvénytelen fájlokat dobálva a dvd-re. A Shrink emiatt is kiakadhat, nem tömörít. Most az AnyDVD 6.0.2.1.beta lehet a segítség, amit a Shrink, DvdDecrypter, vagy CloneDVD2 stb előtt indítasz. A DVDRegion+CSSFree is jó lenne, de az új verziójához még nincs "okosság". Az előbbi linken keress rá a CloneDVD2-re is, egész kellemesen használ6ó.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)