Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDre felirat
DVDre felirat
hello
Van nekem egy dvd filmem ami vob formátumban van fent a gépemen és ahhoz szeretnék feliratot rakni.
Olvasgattam én a fórumban dolgokat, de kezdő vagyok ilyen téren és vki részletesen leírná hogy hogyan is kell csinálni.
A Vobedittel demuxolom és srt-ből sup filet csinálok aztán ifoedittel összerakom verziót próbáltam. A demuxolásnál elakadtam mert ott mind1ik vob filet kell demuxolni?
Melyik opcióra kell menni?
Köszönöm előre is.
A demuxolásnál elegendő a Video Ts mappában található vts01-et kijelölni a többit automatikusan végzi a progi.
Bővebb infot képekkel találsz itt.
Konvert fórum
DVDre felirat
hello
Van nekem egy dvd filmem ami vob formátumban van fent a gépemen és ahhoz szeretnék feliratot rakni.
Olvasgattam én a fórumban dolgokat, de kezdő vagyok ilyen téren és vki részletesen leírná hogy hogyan is kell csinálni.
A Vobedittel demuxolom és srt-ből sup filet csinálok aztán ifoedittel összerakom verziót próbáltam. A demuxolásnál elakadtam mert ott mind1ik vob filet kell demuxolni?
Melyik opcióra kell menni?
Köszönöm előre is.
-
Vendég
DVDre felirat
Konvert A DVDlab-ot használom én is, tényleg negyon jó kis progi.
Sokkal szebb feliratot lehet vele csinálni, mint a SubtitleCreatorral!!!
DVDre felirat
Sziasztok!
Én a NeroVison 3 használom, aviból dvdre íráshoz. Kérdés: Tudja ez a program, azt hogy a srt-s feliratomat is hozzá csapa a dvds képanyaghoz (az s baj ha nem kikapcsolható a felirat...)?
Elöre is köszi a választ.
Nagy tudása ellenére ezt sajna nem tudja a nero egyik progija sem.
Ha ilyet szeretnél ugynevezett egy gombos progi a VSO DivxToDVD szoftvere.Ennél
elegendő az avi-t és az azonos nevű srt felirat fájl-t hozzáadni ugy konvertál és ir belőle dvd-t.A szoftver fizetős de hm?! google segit neked.
Vagy akár a neroval merevlemezre elkészited a dvd-t.Majd a kapott VIDEOTS mappa tartalmát vobedittel demuxolod.Srt2Sup progival készitesz az srt-ből sup felirat fájl-t.Most a vobedit testvére az IFOEDIT video,audio és a sup új dvd készítése.Az ezután kapott anyagot bármely progival kiirhatod és kikapcsolható feliratú dvd-t kapsz.
Bővebb infot találsz nálam is Konvert
Köszönöm!
A VSO a megoldás, müködik is!
1000 hála!
Nincs mit és előnye még hogy szintén magyarul beszél!
-
Vendég
DVDre felirat
Sziasztok!
Én a NeroVison 3 használom, aviból dvdre íráshoz. Kérdés: Tudja ez a program, azt hogy a srt-s feliratomat is hozzá csapa a dvds képanyaghoz (az s baj ha nem kikapcsolható a felirat...)?
elegendő az avi-t és az azonos nevű srt felirat fájl-t hozzáadni ugy konvertál és ir belőle dvd-t.A szoftver fizetős de hm?! google segit neked.
Vagy akár a neroval merevlemezre elkészited a dvd-t.Majd a kapott VIDEOTS mappa tartalmát vobedittel demuxolod.Srt2Sup progival készitesz az srt-ből sup felirat fájl-t.Most a vobedit testvére az IFOEDIT video,audio és a sup új dvd készítése.Az ezután kapott anyagot bármely progival kiirhatod és kikapcsolható feliratú dvd-t kapsz.
Köszönöm!
A VSO a megoldás, müködik is!
1000 hála!
DVDre felirat
Sziasztok!
-
Vendég
DVDre felirat
Sziasztok!
DVDre felirat
Elnézést, egy kicsit figyelmetlen voltam A VobBlankerben elnéztem egy-két dolgot Azért belinkelek egy teljes leírást menüzős-feliratozós hogyan-is-csináljukról:
How to add your own subtitle to DVD (keep menu, multi-pgc)
Menü készítésére én nagyon tudom ajánlani a DVDlabPRO progit mely 30 napig korlátozás nélkül használható és a demuxolt "alkatrészekhez" csak a képzeleted szab határt milyen menüt készitesz hozzá.
Csak első látásra bonyolult!Lesz egy kis időm készitek róla egy bővebb leirást de ha jól emlékszem alap vetően macsman oldalán van hozzá.
-
Vendég
DVDre felirat
Elnézést, egy kicsit figyelmetlen voltam A VobBlankerben elnéztem egy-két dolgot Azért belinkelek egy teljes leírást menüzős-feliratozós hogyan-is-csináljukról:
How to add your own subtitle to DVD (keep menu, multi-pgc)
-
Vendég
DVDre felirat
Nekem a következő vált be a VIDEOTS(mindegy mivel készült)mappában található vts01-et a VOBEDIT progival demuxolom,IFOEDIT progi új dvd készitése az vobedittel kapott m2v és hang fájl-t illetve a supot betallózom oké.Újra megnyitás és mint az előző hozzászólásomban látható felirat megjelenés beállit.Az újonnan kapott Videots mappát azután már kiirhatod amivel szimpatikus.
Igen, ezt tudom, de sajna ebben nem lesz benne a menü, ugyanis a demux során elveszik. Az mux pedig nem kreál menüt. Itt jönne aképbe a VobBlanker vagy vmi hasonló, de ott meg a felirat nem lesz meg. Megnéztem az oldalad, és épp azért is írtam, mert ott nem találtam 'menüs'-problémámra megoldást. Remélem, nem értettem félre a válaszod...
DVDre felirat
A felirat-illesztéssel nincs gondom, de hogy a menü mellett is megmaradjon... A SubtitleCreator helpjében leírt VobBlankert használtam erre a célra, de eredménytelenül. Ugyanis elvileg az eredeti IFO-val írja felül a demuxolt IFO-kat, tehát az általam kreált SUP eltűnik! a videohelp.com-on leírtak szerint is megcsináltam, de hiába, mikor ellenőrzésképpen demuxoltam a 'kész' DVD-t, a SUP-omnak megint csak hült helye volt... Mikor próbaképp belenézek, ott van hogy 'Hungarian'-felirat, és be is tudom kapcsolni, csak épp nincs mit megjelenítenie. Ebben az ügyben kérnék segítséget...
Nekem a következő vált be a VIDEOTS(mindegy mivel készült)mappában található vts01-et a VOBEDIT progival demuxolom,IFOEDIT progi új dvd készitése az vobedittel kapott m2v és hang fájl-t illetve a supot betallózom oké.Újra megnyitás és mint az előző hozzászólásomban látható felirat megjelenés beállit.Az újonnan kapott Videots mappát azután már kiirhatod amivel szimpatikus.
-
Vendég
DVDre felirat
A felirat-illesztéssel nincs gondom, de hogy a menü mellett is megmaradjon... A SubtitleCreator helpjében leírt VobBlankert használtam erre a célra, de eredménytelenül. Ugyanis elvileg az eredeti IFO-val írja felül a demuxolt IFO-kat, tehát az általam kreált SUP eltűnik! a videohelp.com-on leírtak szerint is megcsináltam, de hiába, mikor ellenőrzésképpen demuxoltam a 'kész' DVD-t, a SUP-omnak megint csak hült helye volt... Mikor próbaképp belenézek, ott van hogy 'Hungarian'-felirat, és be is tudom kapcsolni, csak épp nincs mit megjelenítenie. Ebben az ügyben kérnék segítséget...
DVDre felirat
Sziasztok konvert.atw.hu teljes leírást találhattok itt a feliratos dvd készitéséről a hozzá való programokkal egyetemben.
My Webpage
-
Vendég
DVDre felirat
A legegyszerubb megoldas!
Veszed a Nandub-ot es osszefuzod vele a 2CDs AVIdat., majd fogod a VSO DiVX to DVD progit es atkonvertalod DVDre es ime ott a felirat is, ha a videofajl es a SRT fajl cime megegyezik!
Bovebben a NAndubrol...s az egeszrol...http://rippuccos.dyn.hu/index.htm, valamint erdeklodhettek a csabi@hrline.ro -n!
Udv!
Hi!
Nekem is ez a problémám.Van egy eredeti dvdm, amire szeretnék magyar feliratot rakni, persze úgy, hogy a menü megmaradjon. Álitólag ifoeditel meg lehet csinálni, úgy hogy nem is kell szétszedni a dvdt, hanem valamelyik feliratot kicseréljük az általunk készitett feliratra.
-
Vendég
DVDre felirat
A legegyszerubb megoldas!
Veszed a Nandub-ot es osszefuzod vele a 2CDs AVIdat., majd fogod a VSO DiVX to DVD progit es atkonvertalod DVDre es ime ott a felirat is, ha a videofajl es a SRT fajl cime megegyezik!
Bovebben a NAndubrol...s az egeszrol...http://rippuccos.dyn.hu/index.htm, valamint erdeklodhettek a csabi@hrline.ro -n!
Udv!
-
Vendég
DVDre felirat
Sziasztok! Lenne egy problémám, vannak eredeti Stargate dvdim a sorozatból, és ezekhez szeretnék magyar feliratot tenni, hogy a menü is megmaradjon, az lenne a problémám hogy egy discen 4-5 rész van és azt hogy authorol-jam, hogy sikerüljön minden. Köszi
DVDre felirat
hali. pont ez a gondom nekem is.Mik a kódok?tudja valaki?üdv
DVDre felirat
Hogyan kell a feliratot úgy beletenni egy dvd-filmbe hogy ne legyen zöld!?????Már bele tudom tenni csak ZŐD a szemétláda
Ilyen szenya feliratot!
Sztem írd át IfoEdittel a színek Hexa kódjait (persze author után).
-
Vendég
DVDre felirat
Hogyan kell a feliratot úgy beletenni egy dvd-filmbe hogy ne legyen zöld!?????
Már bele tudom tenni csak ZŐD a szemétláda
DVDre felirat
Szlévák srácok! Szeretnék kérni tőletek egy Dvd Maestro nevű programot. Ha tudnátok nekem adni, meghálánám egy hasonló jellegű programmal. Email címem:slip100@freemail.hu
előre is kössz szépen : SLIP
-
Vendég
DVDre felirat
tudom hogy OFF, denem tudnátok mondnai egy működő oldalt,
ahonnan DVD borítókat lehet letölteni ?
Vannak rendesen ITT IS !
DVDre felirat
tudom hogy OFF, denem tudnátok mondnai egy működő oldalt,
Nézd meg
EZT
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
DVDre felirat
tudom hogy OFF, de
nem tudnátok mondnai egy működő oldalt,
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
DVDre felirat
sziasztok,
van egy dvdfilmem amin nincs magyar felirat d en szeretnek ravarazsolni egyet! melyik programmal lehet ezt megcsinalni? kerdeztem mar 15 embert de mindenki csak divxekkel foglalkozik. nekem jo minosegben kellene es tvn akarom megnezni a filmet, felirattal egyutt! Elore is koszi a segitseget!
A divxes feliratot mar leszedtem hozza persze gondolom ezt meg hozza kell
vhogy igazitani a filmhez! Ha kerhetnek egy atlathato leirast esetleg a
folyamatrol azt megkoszonnem!
Dinner.
Zizzenj fel IDE, az aviból való konvertálást hagyd figyelmen kívül, a többi szól a Te problémádról
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
DVDre felirat
Hali! Valaki tudna segíteni? Van egy eredeti dvd-m, ami feliratos, menüvel. De most megszereztem ugyanazt a filmet, szinkronosan, de menü nélkül. Kellene egy progi, amivel a szinkronos fájlokat össze tudom hozni az eredeti menüvel. Nem tud valaki egy ilyen programot? Vagy esetleg valami más módszer? Köszönöm!
próbáld meg értelmezni a topik nevét: "felirat" "f-e-l-i-r-a-t" ... még lassabban?
az h beirod minden topikba a problémádat, maximum ellenérzést vált ki, segítőkészséget ritkábban
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)