Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

DVDShrink DVD-Maker

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!

Hallottatok már arról, hogy az Üvegtigris 2-t nerm lehet megnézni számítógépen, mert az 5-ös VOB-bal van valami gáz?Vagy csak ezzel én jártam így? Légyszi, ha valaki hallott már ilyenről, jelezze. Köszi

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok! Épp most tervezem TV Tuner és DVD író vásárlását. Olyan kérdésem van, hogy mikor a TV Tuner-ral egy-egy filmet beviszek a gépre MPEG-2 formátumban, akkor azt vajon hogy kell DVD-be konvertálni, ahhoz, hogy kiírhassam DVD-re és le is játssza a DVD. Ehhez szeretnék tanácsot kérni, hogy ezt hogyan csináljam és milyen programokat ajánlotok ezekhez a dolgokhoz. Ez igaz, hogy nem ebbe a témába tartozik, de az is érdekelne, hogy vajon hogyan tudom milyen programmal a bevitt videókat formázni. Gondolok itt arra, hogy pl kivenni egy-egy részeket, vagy a kontrasztot változtatni, világosítani, stb. Meg hallottam olyat is, hogy elég erős gép kell ehhez. Nos kb. milyen az a z erős gép kb? Na ezek a kérdéseim, előre is köszönök minden kedves válaszadót.

Szia! Én a TVTUNER által felvett filmet a Cyberlink PowerDirector 3.0-val szerkesztem. Jól kezelhető felület könnyen megtanulható funkciók (persze lehet, hogy valakinek más progi Ulead, Sonic stb jobban teccik).
A konverzió kicsit lassu az én 2.66 Ghz Celeron procimmal 512 Mb RAM-mal (1,5 órás film kb 2 óra vagy több) Az elkészült mpg állományt a Cyberlink PowerProducer Expres progival lehet dvd-re kiirni, winyóra dvd könyvtárként, vagy ISO fájlként menteni persze ez is idő. Viszonylag jól lehet vele dvd menüt is készíteni. A PowerDirector-ral lehet fényeket, hangokat stb is manipulálni!
Röviden enny.
Szia

GaGu
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 13

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: GaGu »

Segítség kellene a Csontdaráló című filmhez. Használom az anydvdt és adecryptert is de 80 %nál megáll.Kinek van ötlete?
Vagy DVDFabDecrypter, ez nagyon jól megbírkózik az új sonys másolásvédelemmel (Torta DVD és társai):
KLIKK
LETÖLTÉS
TV: TCL 65C805, Blu-ray 4K UHD: Sony Sony UBP-X800M2; AV-Receiver: Pioneer SC-LX87; CD: Rotel RCD-06; Hangfalak: Quadral Platinum M35 front, Quadral Platinum M10 Base center, Canton Plus X.3 és GX.3 surround, Saxx deepSound DS-12 zárt aktív sub; Kábelek: Alisca Orange Black Line RCA és hangszóró

sum-blink
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: sum-blink »

Segítség kellene a Csontdaráló című filmhez. Használom az anydvdt és adecryptert is de 80 %nál megáll.Kinek van ötlete?
Tedd fel ezt:
dvd region+css free 5.9.6.2
és utána simán shrinkkel megy a dolog!

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Üdv Mindenkinek!

Meg tudná valaki mondani, honnan tudnám leszedni a region free nevű program legújabb teljes verzióját? Vagy elég ha valami trial-t használok? Vagy a régebbi (5.9.3.3) verziók felviszik a legújabb sonykat is?
Előre is köszi!
Frog

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sajnos már nem tudom leszedni ISO-ban, mert már nincs nálam a lemez. Egyébként a lemez, amiről leszedtem nem biztonsági másolat volt, hanem gyári. És ha meg akarom nyitni a shrinkkel a decrypterrel leszedett file-okat, továbbra is ezt írja ki: invalid data in file vts_08_1.vob. Más biztonsági másolatokat símán megnyit a Shrink, nem ISO file-okat is. Tudtok-e segíteni, mi lehet ez az "invalid data" ebben a file-ban?

Köszi.

Sehol nem mondtam, hogy nem eredeti lenne. Másolt lemezről nem is kell Decrypt iso. Vagy már tömörített, ha meg DL-re írt, akkor is kellett egy Decrypt előzőleg, különben buggos lenne. Ne fájlokat szedjél le a Decrypttel, hanem egyetlen egy darab xxxxxx.iso-t . Ezért kell bejelölni, hogy READ R.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Hi!

Most került a kezembe 1 Sony kiadvány, hiába volt meg a DVD Region Free 5.9.3.3, nem ment a Shrink-kel. Megoldás: DvdFab Platinum (vagy Gold) 2.9.6.0. Ezzel sikerült +oldani.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok
hasonló gondom van nekem is. Felraktam a DVD Region Free 5.9.6.2-t, ezután elinditottam a Shrinket, de nem engedte tömöriteni a filmet, csak felrakni, a felrakás után ujra próbálkoztam a tömöritéssel de nem sikerült. Van valami 5-let, hogy mivel tömöritsem ? vagy mit csinálok rosszul?
Köszi

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Helló! 
Egy kis segítség kellene: Azt mondja a shrink egy biztonsági másolat készítése során, hogy invalid navigation structure  bekap6od.gif . A Power DVD viszont tökéletesen olvassa a lemezt. Ez valami másolásvédelmi kütyü lehet?

másik kérdésem: decrypterrel leszedtem a dvd-file-okat (ifo, vob, bup). Ha ezeket meg akarom nyitni a shrinkkel, azt írja ki, hogy invalid data in file vts_08_1.vob  . A file nem sérült, mert a powerDVD szó nélkül lejátsza. Ez is valami védelmi dolog? Ha igen, mit  lehet tenni? Azon kívül, hogy megveszem az eredetit? 

Decripterrel .iso-ba szedd le. (MODE gomb, ISO> read R)
Aztán daemonnal felmountolod és megnyitod a shrinkkel. DEEP ANALISYS -t mindenképp csinálj, drámaian feltudja javítani a minőséget :kiraly:

Sajnos már nem tudom leszedni ISO-ban, mert már nincs nálam a lemez. Egyébként a lemez, amiről leszedtem nem biztonsági másolat volt, hanem gyári. És ha meg akarom nyitni a shrinkkel a decrypterrel leszedett file-okat, továbbra is ezt írja ki: invalid data in file vts_08_1.vob. Más biztonsági másolatokat símán megnyit a Shrink, nem ISO file-okat is. Tudtok-e segíteni, mi lehet ez az "invalid data" ebben a file-ban?

Köszi.

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

sziasztok.nagy segítségre szorulok,én is találkoztama dvd lemezek új másolásvédelmével.sajna.nem tudna valaki segíteni ennek a megoldásában?
letöltöttem a megadott oldalról a dvd region+css free 5.9.6.2 progit,de nem sok sikert tapasztaltam.
sajna ez is hiába fotott akkor sem tudtam felrakni a filmet a vinyóra.segítsetek.előre is köszi
ata

nekem müködik dvd shrink alatt futtatom és simán feltöri a védelmet

bata

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: bata »

sziasztok.nagy segítségre szorulok,én is találkoztama dvd lemezek új másolásvédelmével.sajna.
nem tudna valaki segíteni ennek a megoldásában?
letöltöttem a megadott oldalról a dvd region+css free 5.9.6.2 progit,de nem sok sikert tapasztaltam.
sajna ez is hiába fotott akkor sem tudtam felrakni a filmet a vinyóra.segítsetek.előre is köszi
ata

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Helló! 
Egy kis segítség kellene: Azt mondja a shrink egy biztonsági másolat készítése során, hogy invalid navigation structure bekap6od.gif . A Power DVD viszont tökéletesen olvassa a lemezt. Ez valami másolásvédelmi kütyü lehet?

másik kérdésem: decrypterrel leszedtem a dvd-file-okat (ifo, vob, bup). Ha ezeket meg akarom nyitni a shrinkkel, azt írja ki, hogy invalid data in file vts_08_1.vob . A file nem sérült, mert a powerDVD szó nélkül lejátsza. Ez is valami védelmi dolog? Ha igen, mit lehet tenni? Azon kívül, hogy megveszem az eredetit?

Decripterrel .iso-ba szedd le. (MODE gomb, ISO> read R)
Aztán daemonnal felmountolod és megnyitod a shrinkkel. DEEP ANALISYS -t mindenképp csinálj, drámaian feltudja javítani a minőséget :kiraly:

Saha
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Saha »

Milyen programmal tudom totálisan átszerkeszteni a dvd filmet?

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Helló! 
Egy kis segítség kellene: Azt mondja a shrink egy biztonsági másolat készítése során, hogy invalid navigation structure bekap6od.gif . A Power DVD viszont tökéletesen olvassa a lemezt. Ez valami másolásvédelmi kütyü lehet?

másik kérdésem: decrypterrel leszedtem a dvd-file-okat (ifo, vob, bup). Ha ezeket meg akarom nyitni a shrinkkel, azt írja ki, hogy invalid data in file vts_08_1.vob . A file nem sérült, mert a powerDVD szó nélkül lejátsza. Ez is valami védelmi dolog? Ha igen, mit lehet tenni? Azon kívül, hogy megveszem az eredetit?

Hi!

A DVD, amiről leszedted "biztonsági másolat" volt? Ha igen, és nem Panasonic lejátszód van (ez allergiás erre a hibára), és kiírod, minden valószínűség szerint működni fog. Amúgy ilyenkor az Ifoedit programmal kell nekiesni javítani. Ha beírod a gugliba, hogy "invalid navigation structure", valahol találsz erre a programra egy részletes útmutatót, hogyan használd.

cliffman
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: cliffman »

Helló!

sum-blink

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok!Tud nekem valaki segíteni?
Keresem a DVD Region + CSS Free nevű programokat és valami útmutatót is hozzá!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
bj.@freemail.hu

http://www.dvdidle.com/dvd-region-free.htm
Látom nem vagy jóba a guglival :kiraly:

Viszont aki tud cracket, serialt vagy ilyesmit a 5.9.6.2 verzióhoz lécci linkelje be, v. küldje el (sum-blink@freemail.hu) már sok helyen kerestem, de ehhez nem volt...

Tedd fel az 5.9.3.3-t. Ehhez van crack,és nekem ez a verzió teljesen jól működik.

Ha hiszed ha nem az összes verziót beírtam szinte és mindig ezt az újat dobta ki :taps: Elküldenéd crackkel együtt a mailemre?sum-blink@freemail.hu
amúgy meg ilyen serialos crackes oldalakon is kutakodtam, cirka 2x telepítettem ma újra a vindózt a buzi vírusok, meg spy izék miatt...ha erre is tudnál ajánlani free progit... KÖSZIKE!!!!

Adee91
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Adee91 »

Légyszi segítsetek!
Köszi!
bj.@freemail.hu

Látom nem vagy jóba a guglival

Viszont aki tud cracket, serialt vagy ilyesmit a 5.9.6.2 verzióhoz lécci linkelje be, v. küldje el (sum-blink@freemail.hu) már sok helyen kerestem, de ehhez nem volt...

Tedd fel az 5.9.3.3-t. Ehhez van crack,és nekem ez a verzió teljesen jól működik.

TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)

sum-blink

DVDShrink DVD-Maker

Légyszi segítsetek!
Köszi!
bj.@freemail.hu

Látom nem vagy jóba a guglival

sum-blink

DVDShrink DVD-Maker

sziasztok! DVD shrinkkel eddig gond nélkül csinálgattam a biztonsági másolatokat DVD-kről  Na igen de pl a Sith-ek Bosszúja tokján is látható a másolásvédelem logo. Ügyet se vetettem rá, de aztán észre vettem az olyan filmek amiknél ez a logo van TÉNYLEG másolásvédettek és a Shrink hibát jelez rippelés közben. (Ilyen még a Pofonok földje, a Csontdaráló is.) :kiraly: DVD Decrypterrel ISO-t csináltam, aztán azt shrinkeltem. Na igen, de ez a módszer csak a Madagaszkárnál vált be.  Ha valaki tud please help, akár mailben is : sum-blink@freemail.hu! Thanx!
Rakd fel a DVD Region + CSS Free nevű programot!Ha ez fut a háttérben,akkor minden másolásvédelmet megöl.Nekem eddig minden filmnél működött.
A SW III-al is! :taps:

Thanxy, mingyá megyek haza s kipróbálom...nekem sw3-al nem volt semmi gond...lehet azé' me' megvettem eredetibe? De érdekes a madagascar sikerült decrypterrel...na m1ek is tölteni lefele a stuffokat,köszike majd írok ha gond lenne!

Vendég

DVDShrink DVD-Maker

Sziasztok!
Tud nekem valaki segíteni?
Légyszi segítsetek!
Köszi!
bj.@freemail.hu

Adee91
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: Adee91 »

sziasztok! DVD shrinkkel eddig gond nélkül csinálgattam a biztonsági másolatokat DVD-kről Na igen de pl a Sith-ek Bosszúja tokján is látható a másolásvédelem logo. Ügyet se vetettem rá, de aztán észre vettem az olyan filmek amiknél ez a logo van TÉNYLEG másolásvédettek és a Shrink hibát jelez rippelés közben. (Ilyen még a Pofonok földje, a Csontdaráló is.) DVD Decrypterrel ISO-t csináltam, aztán azt shrinkeltem. Na igen, de ez a módszer csak a Madagaszkárnál vált be. :kiraly: Ha valaki tud please help, akár mailben is : sum-blink@freemail.hu! Thanx!
Rakd fel a DVD Region + CSS Free nevű programot!Ha ez fut a háttérben,akkor minden másolásvédelmet megöl.Nekem eddig minden filmnél működött.
A SW III-al is!

TV: Panasonic TX-29PX10 DVD: Pioneer DV-575A AVR: Harman/Kardon AVR-330
Front: JBL E60 Center: JBL EC25 Surround: JBL E30 Sub: JBL E-150P
Kábelek: Neotech(front+center),M'N'C(surround),Hama Pro Class(sub IC)
Neotech(koax),Monitor(scart)

sum-blink

DVDShrink DVD-Maker

sziasztok! DVD shrinkkel eddig gond nélkül csinálgattam a biztonsági másolatokat DVD-kről Na igen de pl a Sith-ek Bosszúja tokján is látható a másolásvédelem logo. Ügyet se vetettem rá, de aztán észre vettem az olyan filmek amiknél ez a logo van TÉNYLEG másolásvédettek és a Shrink hibát jelez rippelés közben. (Ilyen még a Pofonok földje, a Csontdaráló is.) DVD Decrypterrel ISO-t csináltam, aztán azt shrinkeltem. Na igen, de ez a módszer csak a Madagaszkárnál vált be. Ha valaki tud please help, akár mailben is : sum-blink@freemail.hu! Thanx!

mocifonok
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: mocifonok »

miért nem küldöd rá inkább a dvd rebuildert ? az CCE-t használ, tetszőleges lépésben ...

Egy filmet tömörítenék a fenti két programmal. Kb. 60%-ra kellene összenyomni. (menü és extrák nélkül, csak a szükséges hangsávokkal).
Az én gépemen (AMD XP2000+) egy 2 menetes tömörítés kb. 3 óra.

Kérdés:
A tömörítési arányt figyelembe véve van-e értelme 4 esetleg 6 menetet alkalmazni (tudva, hogy ez mennyi ideig tart)? Vagy máshogy feltéve a kérdést: az eredményt figyelembe véve van-e látható különbség (82 cm tévén) 2 ill. 4 menet között.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround

mocifonok
Újonc fórumos
Újonc fórumos

DVDShrink DVD-Maker

Hozzászólás Szerző: mocifonok »

senki más nem szol hozzá
ITT a torta tuti receptje.

Köszönet a receptért.
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround

Válasz küldése

Vissza: “Szoftver:CD-k,DVD-k írása”