Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
2 dvd-t egyesíteni
-
Vendég
2 dvd-t egyesíteni
Nekem egy olyan problémám van,hogy van egy filmem egyben és cd-re tudom csak írni,és szét kéne félbe vágni vhogy!szeretnék tanácsot kérni,hogy ezt hogyan lehet megvalósítani!!???
Hát ugye attól függ milyen alapanyag, specko a Tmpgenc is meg a Nerovisionexpress is meg tudja csinálni a dolgot.
2 dvd-t egyesíteni
Nekem egy olyan problémám van,hogy van egy filmem egyben és cd-re tudom csak írni,és szét kéne félbe vágni vhogy!szeretnék tanácsot kérni,hogy ezt hogyan lehet megvalósítani!!???
2 dvd-t egyesíteni
ITT találsz hozzá egy kis útmutatót.
És a menüvel mit csinálsz?
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
2 dvd-t egyesíteni
Egy dvd film felvan bontva 2 dbd 2 gigás részre, ezeket hogyan lehet egyesíteni hogy 1 db 4 gigás film legyen?
Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van. És még kemény se legyek?
2 dvd-t egyesíteni
Hello!
Nekem is hasonló problémám lenne, de kicsit bonyolultabb:
TV-sorozat van DVD-n (konkrétan Vészhelyzet), alapból 1 DVD egyik oldalán 4 rész van (2 oldalas DVD -> 8 rész). De úgy sikerült csak megszerezni, hogy 1 oldalt 2 DVD-re szedtek szét, így mondjuk az első DVD első oldala 2 DVD-re írható csak ki (2 rész/DVD). Hogy lehet összeilleszteni, hogy a menü is megmaradjon rajta, és 4 rész legyen 1 DVD-n, ahogy eredetileg is megjelent (természetesen rosszabb képminőségben)?
Válaszokat előre is köszi!
Meg kell szerezni az eredeti lemezt.
Egyébként nem kicsivel lesz rosszabb a képminőség 50% alá betömörítve, hanem sokkal, mivel a hang bitráta változatlan, a kép bitrátája az eredetinek kevesebb, mint a fele lesz.
Esetleg 2 rétegű lemezzel lehetne kísérletezni, de a menü visszaállítása kissé kacifántos lesz.
2 dvd-t egyesíteni
Hello!
Nekem is hasonló problémám lenne, de kicsit bonyolultabb:
TV-sorozat van DVD-n (konkrétan Vészhelyzet), alapból 1 DVD egyik oldalán 4 rész van (2 oldalas DVD -> 8 rész). De úgy sikerült csak megszerezni, hogy 1 oldalt 2 DVD-re szedtek szét, így mondjuk az első DVD első oldala 2 DVD-re írható csak ki (2 rész/DVD). Hogy lehet összeilleszteni, hogy a menü is megmaradjon rajta, és 4 rész legyen 1 DVD-n, ahogy eredetileg is megjelent (természetesen rosszabb képminőségben)?
Válaszokat előre is köszi!
2 dvd-t egyesíteni
A lemez biztos nem volt hibás, mert a Shrink be tudta olvasni (lásd a képet).
Nem tudom, hogy mivel készült a Shrinkben megnyitott összeállítás, de a szabványtól nem nagyon térhet el, mert a Shrink azt is kihányná. Tapasztalatom szerint a szabványosságra a Shrink sokkal kényesebb, mint a Pana. Lehet, hogy már magát a lemezt nem ismerte fel a Pana, de az is, hogy a lejátszás elején akadt el. Ezért kellene ismerni a tüneteket.
2 dvd-t egyesíteni
Az a gond hogy az új panasonic s29 lejátszóm nem játsza le.
a dvd szabvány 99 titlét enged, szal ... (vagy 199et???)
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
2 dvd-t egyesíteni
Hát... :taps: Szerintem valakinek küldd el postán a lemezt, aztán visszakapod a működőképeset.
2 dvd-t egyesíteni
Tudni kéne, hogy mit írt ki a Pana.
2 dvd-t egyesíteni
Mennie kell Saha! Csináld azt, hogy fogsz egy dvd-rw és kiszedsz valamilyen dvd-ról két rövidke részt, "összeolvasztod" és felírod, és kisérletezzél amíg nem sikerül. Lentebb pontról pontra leírtam mint kell csinálni a dvd2one-al. Ki is próbáltam működik.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
2 dvd-t egyesíteni
Ott valami egészen más gond van! Mit ír ki a Pana?
A title-k számának semmi köze a lejátszhatósághoz!
Továbbra is ajánlom a DVD2one-t, ott semmilyen beállítást nem tudsz elrontani.
-
Vendég
2 dvd-t egyesíteni
Na neeee!!!
Most vagy elrontottál valamit, vagy a Panasonic meghülyült, és nem a DVD szabványnak megfelelő játékost gyárt...
Szerinted???
2 dvd-t egyesíteni
2 dvd-t egyesíteni
én sem értem miért gond a 2 title ... ha teljesen egybe akarja valaki tenni, az keményebb melo lesz, hiszen ujra kell authorizálni KÉZZEL az egészet, előtte képet, hangot (feliratot - ez a legnehezebb) egybetenni ... nem éri meg a vesződséget, azon tul, hogy a dvd kijelzőjén más az info, semmi hátránya nincs
Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)
2 dvd-t egyesíteni
Na légyszi segítsetek!
De miért baj, ha a lemezen 2 title van? Attól még lejátszás közben 1 filmnek látod az asztaliban.
A DVD2one-t próbáltad már?
2 dvd-t egyesíteni
Na légyszi segítsetek!
2 dvd-t egyesíteni
Na légyszi segítsetek!
2 dvd-t egyesíteni
Mindetn úgy csináltam ahogy mondtátok, ketté bontottam a két részre osztott filmet, dvd2onnel úgy csináltam ahogy mondtátok de úgy maradt és azt kaptam amiből kiindultam. Pedig tök ugyanazt csináltam.
2 dvd-t egyesíteni
:taps: Anyám!!
Rippeld le a film két részét külön-külön (két könyvtárba pl.), aztán az alább leírt módon tedd össze.
Kettőt külön nem lehet rippelni. Mivel egy mappában vannak egy video_ts.bup fájlhoz tartoznak.
Akkor először szedd szét őket külön dvd-re re author módban, külön mappákba és kapsz elvileg két 2 gigás dvd-t.
2 dvd-t egyesíteni
Esetleg valamilyen DVD szerkesztő progival ujraszerkesztheted, pl. TMPGencDVD authorral, vagy a Nero Visionexpressel...
Nero Vison expresben ezt nem lehet megcsinálnvagy ha lehet én nem tudom hogyan.
2 dvd-t egyesíteni
Rippeld le a film két részét külön-külön (két könyvtárba pl.), aztán az alább leírt módon tedd össze.
Kettőt külön nem lehet rippelni. Mivel egy mappában vannak egy video_ts.bup fájlhoz tartoznak.
2 dvd-t egyesíteni
Csak egy kérdés. Én shrinkkel ügyködtem ilyesmit hogy volt pl egy koncert és volt pár + szám. Ezeket úgy szedtem le hogy a + számok külön title lettek. Namármost pl powerdvd nem volt hajalndó az extra számokra ugrani tekeréssel, csak úgy hogy megvártam a végét az első titlenek. Viszont asztali dvd-nél simán lehett tekerni. Szóval csak egy észrevétel hogy lehet hogy vmi ilyesmi van ott is.
Ha vége lett az első titlenek és nem ugrott automatikusan a 2.-ra akkor nem szóltam.
-
Vendég
2 dvd-t egyesíteni
Esetleg valamilyen DVD szerkesztő progival ujraszerkesztheted, pl. TMPGencDVD authorral, vagy a Nero Visionexpressel...
-
Vendég
2 dvd-t egyesíteni