Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!
DVD (és egyéb) filmek katalogizálása
- Boby van Kenobi
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Köszönöm,ár elég sok dologra rájöttem.Tetszik a prog. nagyon,de így sem lesz egyszerű 400 lemezt bevinni.1szer majd csak véget ér,aztán meg milyen szép lesz majd úgy!még rá kell jönnöm ,hogy tudok az én elképzelésem szerinti oldalt kreálni.nálam csak 4 magyar oldalról lehet adatot kérni.Ez természetes?Na mindegy.Mégegyszer köszi:Isti
Dehogynem!Már regisztrált ügyfél vagyok!
-
Vendég
Köszönöm,ár elég sok dologra rájöttem.Tetszik a prog. nagyon,de így sem lesz egyszerű 400 lemezt bevinni.1szer majd csak véget ér,aztán meg milyen szép lesz majd úgy!még rá kell jönnöm ,hogy tudok az én elképzelésem szerinti oldalt kreálni.nálam csak 4 magyar oldalról lehet adatot kérni.Ez természetes?Na mindegy.Mégegyszer köszi:Isti
- Torzonborz
- Fórumlakó

Kérlek Titeket segítsetek!
SZIASZTOK!
AMC-t használom,de nem ír ki semmi sctripts-t,a "kiválasztás fájlból"-nál mi lehet a hiba?matyasistvan@freemail.hu
Köszi:Isti
Nem a kiválasztás fájlbólt kell választani, hanem Információ kérése/From internet using a script-et. Vagy egyszerűen F6-ot nyomsz.
-
Vendég
Kérlek Titeket segítsetek!
SZIASZTOK!
AMC-t használom,de nem ír ki semmi sctripts-t,a "kiválasztás fájlból"-nál mi lehet a hiba?matyasistvan@freemail.hu
Köszi:Isti
nem tudom volt e már a következő program:
http://www.intervocative.com/Products.aspx
ez is jó (lesz), csak még egyáltalán nem ismeri a magyart, mint nyelvet (nem fordításban, hanem hangsávokhoz, feliratokhoz nem lehet hozzárendelni), de már rajta van a bővítés a wishlisten...
TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525
- Torzonborz
- Fórumlakó

Oké, persze, az xpress adatbázisa kiinduló alapnak tökéletes. De az Ant-tel nekem egy csomó bajom van. Főleg a színészek, hangok, feliratok kezelése. Az szerintem nem megoldás, hogy egymás után beírom a szinkronnyelveket, és azok hangformátumait, mert így egyáltalán nem lesz kereshető a dolog.
Tényleg nézzétek meg a néhány hozzászólással ezelőtti DVD Catalog programot, az aztán egy komoly katalóguskezelő. Kezeli a díszdobozokat, a több DVD-s kiadványokat, tényleg patent! Csak amíg valaki feltölti adattal...
Tényleg elég profi a progi... Tetszetős, ügyesen megcsinált, de az Ant Movie Collector nekem valahogy logikusabbnak tűnik. Az adatok importálása pedig így elsőre nem megy olyan egyszerűen, mint az Antban. Bár az is igaz, hogy nem kezdtem neki alaposabban kiismerni, mert a teljes gyűjteményem fent van már a gépen az AMC-ben. Szerintem az AMC bőven megfelel a célnak, mindent tud, amit kell, és ráadásul még magyarul is kommunikál. Ennél profibb programra szerintem nincs szükség. (Amúgy az emberek 99%-a szerint már az AMC is túlzott pepecselésnek számít... Engem is kicsit hülyének néznek egyesek, hogy mennyit sz**ozok a DVD-immel... )
Oké, persze, az xpress adatbázisa kiinduló alapnak tökéletes. De az Ant-tel nekem egy csomó bajom van. Főleg a színészek, hangok, feliratok kezelése. Az szerintem nem megoldás, hogy egymás után beírom a szinkronnyelveket, és azok hangformátumait, mert így egyáltalán nem lesz kereshető a dolog.
Tényleg nézzétek meg a néhány hozzászólással ezelőtti DVD Catalog programot, az aztán egy komoly katalóguskezelő. Kezeli a díszdobozokat, a több DVD-s kiadványokat, tényleg patent! Csak amíg valaki feltölti adattal...
TV: LG 42LG5000 | AV RECEIVER: Onkyo TX-SR501E | DVD: Denon DVD-1720 | MINIDISC: Sony MZ-R900SPEAKER-SET: Eltax Summit 6-pack | SUB: Wharfedale PowerCube 8+ | MUSIC: Squeezebox Classic | RC: Logitech Harmony 525
Én az Xpress.hu-t ajánlom, nem hiszem, hogy ennél komolyabb adatbázist 1-2 ember társadalmi munkában össze tudna dobni. Szinkron, felirat, rendező, sztori, mindenféle infó fent van, ami nekem kell. ANT-tal egy mozdulat belőle importálni, kézzel a megjegyzésbe szoktam még néha írogatni, pl. hogy dupla DVD, stb. Árral kapcsolatban meg megnézed még a Netpiac.hu-t és a DVDFutar.hu -t, s máris képben vagy.
kisst
hát, jó 5let, csak nem tudom hány embert érintene.
ha összejön néhány ember, és látszik mekora feladat én benne vagyok
system
lehet, hogy hülyeség, de a következő jutott eszembe. Tegnap nekiálltam DVD-t katalogizálni. Mivel az Ant féle SW sztem nem tartalmaz minden szükséges adatot, így kipróbáltam az előbb említett szoftvert, de rájöttem, hogy egy DVD rögzítése minimum negyed óra mindennel együtt... Elkezdtem gondolkodni, hogy mi is lenne a megoldás, és arra jutottam, hogy kéne csinálni egy közös DVD katalogizáló programot, kb olyan feature-ökkel, mint a DVD Catalog, de az egész webes alapon működne.
Vhogy úgy tudom elképzelni, hogy ugye minden kiadványt egyértelműen azonosít a vonalkódja. Ha valaki feltölt egyet a kollekciójából, akkor a kiadvány bekerül az adatbázisba, így legközelebb azt már nem kell másnak feltöltögetnie. Persze a kamu adatok miatt valakinek az egészet karban kéne tartania, de annyira nem tűnik vészesnek a dolog.
Olyan plusz szolgáltatások jutnak eszembe, mint pl.:
- árfigyelő: adott kiadványhoz fel lehetne tölteni, hogy ki/hol/mennyiért/mikor látta az adott filmet
- megosztott gyűjtemény: bizonyos felhasználókkal megoszthatnánk a gyűjteményünket
- WAP-os felület: olyan funkciókat lehetne itt megvalósítani, amik esetleg jól jöhetnek egy boltban vásárláskor
Szerintetek halott 5let? Ha gondoljátok és van rá igény, nyithatunk egy külön topicot, a fejlesztésnek szívesen nekiállok
-
Vendég
sziasztok
http://www.crunchymedia.com/files/downl ... _setup.exe
sorry ha már írta valaki (valószínű), de nincs türelmem átolvasni ennyi hozzászólást
én most ezt használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, igaz csak külföldi
adatokkal lehet online frissíteni az adatbázist (vonalkód / cím), utána szabadon átírható minden
külön rész van, ami követi, mennyit költöttél filmre, ugyancsak külön rész a kölcsönadott filmeknek
tud html-be konvertálni, csinál egy indexet, + külön html-t minden filmnek
persze angol nyelvű, de az adatok (pl feliratok, hangsávok) átírhatóak
Hali!
3.5.0 AMC-t használok, s megy az Xpress script, bár nem hibátlan: keresés után a találatoknál általában csak az eredeti címek jelennek meg, a magyarok nem, de utána az importálás jó.
A 3.4.3 verzió óta pedig változott a scriptelés, ezért tobo javított scriptje valószínűleg nem megy a 3.5.0-ával, de ez nem is baj, mert a telepítőben benne van tobo javítottjának 3.5.0-re módosított változata.
Szóval használjátok a 3.5.0-át, s a hozzá mellékelt Xpress scriptet, ha nálam működik, nálatok is kell, hogy menjen.
kisst
-
Vendég
Nekem sem megy sajnos!
És a legszörnyűbb, hogy 3.4.2-vel, és 3.5-el sem tudok importálni semmit, a filmek meg csak híznak, híznak, kézzel kell beírogatnom a 240 db filmem alá
- Torzonborz
- Fórumlakó

Sziasztok !
Nem én csináltam, de közérdekű, elnézést, ha a tulaj nem szánta annak:
Javított Xpress.hu script
Nekem még most sem megy. Átnevezem .ifs -re , és bemásolom a Script alkönyvtárba? Kiakad a 383-as sornál.
Én így csináltam, és nálam működik!
Sziasztok !
Nekem még most sem megy. Átnevezem .ifs -re , és bemásolom a Script alkönyvtárba? Kiakad a 383-as sornál.
kijott az amc 3.5.0.0 express script mukodik
netpiac sajnos nem
kijott az amc 3.5.0.0
express script mukodik
Sziasztok !
Sziasztok!
Van valaki, aki jártas a script programozásban? Ugyanis az Xpress script ugye nem műxik. Pontosan nem emlékszem, mert régen nézegettem az oldal forráskódját, de majdnem biztos vagyok benne, hogy megváltoztatták az oldalak strukturáját, s upgradelni kellene a scriptet. Ez viszont nekem nem megy. Nincs vállalkozó szellemű hozzáértő?
Írtam ugyan egy e-mailt az eredeti szerzőnke, aki a scriptet írta, de lehet, hogy már nem foglalkozik a kérdéssel, vagy nem ér rá, ki tudja... minden esetre várom a válaszát még, de ha volna valaki, aki értene a dologhoz, az is nagyon jó lenne, hiszen mióta gőzerővel töltik fel az adatbázisukat, ez volt a legjobb lelőhely itthon.
Üdv!
valaki tenyleg segitsen, ha ert hozza; netpiac sem importal adatot az ant-ba
Sziasztok!
Van valaki, aki jártas a script programozásban? Ugyanis az Xpress script ugye nem műxik. Pontosan nem emlékszem, mert régen nézegettem az oldal forráskódját, de majdnem biztos vagyok benne, hogy megváltoztatták az oldalak strukturáját, s upgradelni kellene a scriptet. Ez viszont nekem nem megy. Nincs vállalkozó szellemű hozzáértő?
Írtam ugyan egy e-mailt az eredeti szerzőnke, aki a scriptet írta, de lehet, hogy már nem foglalkozik a kérdéssel, vagy nem ér rá, ki tudja... minden esetre várom a válaszát még, de ha volna valaki, aki értene a dologhoz, az is nagyon jó lenne, hiszen mióta gőzerővel töltik fel az adatbázisukat, ez volt a legjobb lelőhely itthon.
Üdv!
első részhez beírsz minden adatot, mindhárom filmétcsinálsz még 2 entry-t, ahova csak a 2. és 3. rész címét irod, és valahova beírod, hogy a box-set részei, lásd az 1.-nél.
Na, megcsináltam, "felbontottam" a csomagokat. Nagy munka volt, de jó rajta bütykölni... Még egy kicsit buherálok a template-eken, de így már majdnem tökéletes az adatbázisom.
life's little pleasures
jelentkezz béta-tesztelőnek az sw-írókhoz
system
- Torzonborz
- Fórumlakó

első részhez beírsz minden adatot, mindhárom filmétcsinálsz még 2 entry-t, ahova csak a 2. és 3. rész címét irod, és valahova beírod, hogy a box-set részei, lásd az 1.-nél.
Na, megcsináltam, "felbontottam" a csomagokat. Nagy munka volt, de jó rajta bütykölni... Még egy kicsit buherálok a template-eken, de így már majdnem tökéletes az adatbázisom.
- Torzonborz
- Fórumlakó

Nekem tegnap este nem ment sem az Xpressről, sem a Netpiacról.
Esetleg van valakinek ötlete? Programhiba, vagy az oldalakról nem működik a script?
Tegnap este nagyon be volt lassulva mind a kettő...
xpress.hu-ról nekem leszed 4056 bytes-t, utána nem csinál semmit csak a procit terheli 100%-on.
Most működik tökéletesen!!!
Nem tudom mivolt vele eddig.
Nekem tegnap este nem ment sem az Xpressről, sem a Netpiacról.
Esetleg van valakinek ötlete? Programhiba, vagy az oldalakról nem működik a script?
A DvdExtrához nincs valahol script?
TV: LG 32LE2R (muszáj volt cserélni, és összejött a lapos), DVD1: Yamaha DVD-S530 , DVD2: Yamada DVD 6500x Divx-es Erősítő: Yamaha RXV430 , Hangfalak: Yamaha szatelit rendszer + Yamaha mélynyomó , Kábelek: HAMA scart és digit koax, hangfalkábel: semmi extra, sodrott réz érpár, Video: Panasonic NV-FJ 612
Számítógép: Athlon XP 2500+, 1GB RAM
Notebook:Lenovo Thinkpad 3000 N100
----------------------------------------------------------------------
A barátok azok, akik jól ismernek téged, és mégis szeretnek!
itt csak egy post veszett el, illetve mégsem:
alienkiller
2004.02.17: 14:57
unregistered
Sziasztok!
megnéztem a progit és nagyon bejött. (antonov)
Nincs valakinek vagy valaki nem tudja hogy lehet exportálni html-be, de ugy hogy az összes filmenek külön html.t hozzon létre?
pl: van 20 film akkor legyen belöle 20 html fájl pl film1.html, film2.html, ....film20.html.
csak azért irtam le ilyen gyerekesen hogy ha nincs hátha megszán egy hozzá értő
egy ilyennel.
system