Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio szoftverek
- Big
- V.I.P.

- Értékelés: 757
- Kapcsolat:
Audio szoftverek
itt a "detailed settings" -ben, kell-e vmit állítani?
Nem, egyenlőre szólaljon meg, utána majd kísérletezgetsz.
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 687
Audio szoftverek
Nem kell azon állítgatni semmit! A kimeneti eszközöket (Output Device) automatikusan felismeri, kiválasztod és kész.
itt a "detailed settings" -ben, kell-e vmit állítani?
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Audio szoftverek
köszönöm!
Nincs mit!
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound
- GTomi
- V.I.P.

Audio szoftverek
köszönöm!
Rega io/ DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / hangfalkábel, rca: HiDiamond D3, tápkábel: Isotek Evo3 Premier és Initium ill. Hivox, koax: QED QE6200 , usb a/b: Oyaide, ethernet: Audioquest Forest
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Audio szoftverek
És elindítod, minden albumot a memóriába másol. Alul a zöld állapotjelző mutatja.
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Audio szoftverek
Aztán bemásoltatod vele a zenét.
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Audio szoftverek
nézegettem, de a beállítások sajnos angol nyelvtudásom konyhai jellege + ezen irányú technikai tudásom kevés hozzá.
Nem kell azon állítgatni semmit! A kimeneti eszközöket (Output Device) automatikusan felismeri, kiválasztod és kész.
- GTomi
- V.I.P.

Audio szoftverek
Pl.: PlayPCMWin, annak aki szereti a puritán lejátszókat.
https://code.google.com/p/bitspersample ... ayPcmWinEn
nézegettem, de a beállítások sajnos angol nyelvtudásom konyhai jellege + ezen irányú technikai tudásom kevés hozzá.
- Big
- V.I.P.

- Kapcsolat:
Audio szoftverek
a pl. jriveren kívül , melyik lehet jobb, mint a foobar?
a korábban belinkelt kettőről nem hallottam, persze ez nem jelent semmit
Pl.: PlayPCMWin, annak aki szereti a puritán lejátszókat.
https://code.google.com/p/bitspersample ... ayPcmWinEn
- GTomi
- V.I.P.

Audio szoftverek
Néhány évig valóban a Foobar volt a király (legalábbis a Windows világban), de szerintem manapság ez már közel sincs így, elhaladt a világ mellette kezelhetőség, szolgáltatás és hangminőség szempontjából is.
a pl. jriveren kívül , melyik lehet jobb, mint a foobar?
a korábban belinkelt kettőről nem hallottam, persze ez nem jelent semmit
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11069
- Kapcsolat:
Audio szoftverek
Csak egy kérdés, mint a PC-t mint forrást csak ismerkedő topictárstól: miért favorizálja mindenki a Foobbar-t mint lejátszó szoftvert?
Néhány évig valóban a Foobar volt a király (legalábbis a Windows világban), de szerintem manapság ez már közel sincs így, elhaladt a világ mellette kezelhetőség, szolgáltatás és hangminőség szempontjából is.
Audio szoftverek
Sziasztok!
Csak egy kérdés, mint a PC-t mint forrást csak ismerkedő topictárstól: miért favorizálja mindenki a Foobbar-t mint lejátszó szoftvert? MIben jobb ez, mint a többi?
Én személy szerint a VU Playert kedvelem:
http://www.vuplayer.com/vuplayer.php
üdv
Audio szoftverek
Szeretném a PC front-endel zenélők figyelmébe ajánlani a PlayPcmWin nevű nyílt forráskódú zenelejátszót -nem tudom más megtette-e már-.
A rendszerkövetelmény Windows 7 32 ill. 64 bit, .NET 4.0. Wasapin keresztül játszik FLAC és WAV fájlokat.
Foobar-nál nyíltabb, életszerűbb.
Link: http://code.google.com/p/bitspersamplec ... ayPcmWinEn
Audio szoftverek
Sziasztok!
A Pioneer DVR-110D megfelelhet audio cd írásra? Ha minden igaz a legkisebb 4x-es a cd irása. Vagy inkább Plextor a jó választás?
CD-R -t nem tud 4x sebességgel írni, csak CD-RW -t.
CD-R esetén a legkisebb írási sebessége 8x.
4x íráshoz régebbi író és olyan lemez kell, ami alacsony sebességgel is írható.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Audio szoftverek
Nálam a rangsorban a Plextor elött a Pio áll, szerintem a Plextorok az AMQR miatt írnak csak jobban. Több újabb Plextor modell is a Pio-tól származik. Nyugodtan írjál vele.
Én még sohasem használtam AMQR-t.
Egyszerűen csak tesztelj le egy Pio-val írt audio CD-t mondjuk a Nero DiskSpeed-del, tiszta farkasfog-görbét fog produkálni, míg a Plextoré szép sima görbe.
A Piotól meg nem származik semmilyen újabb Plextor író, mert a Pio sem gyárt már, hanem máshonnan veszi, ugyanúgy, ahogy a Plextor is.
Senki sem a mai írókat ajánlja, mert már régen nem a minőségi CD írásról szól a dolog.
Audio szoftverek
Sziasztok!
A Pioneer DVR-110D megfelelhet audio cd írásra? Ha minden igaz a legkisebb 4x-es a cd irása. Vagy inkább Plextor a jó választás?
Nálam a rangsorban a Plextor elött a Pio áll, szerintem a Plextorok az AMQR miatt írnak csak jobban. Több újabb Plextor modell is a Pio-tól származik. Nyugodtan írjál vele.
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
- dondusfi
- Fórumlakó

- Értékelés: 305
Audio szoftverek
Audio CD írásra a legjobb a PX-708-712-716 DVD-író sorozat, meg a Premium 1 és 2 CD-író.
Az újabbakat meg már nem is a Plextor gyártja, közös helyről veszik a Sony Optiarc meg még valamelyik másik "gyártóval". Annyira egyformák ezek a hardverek, hogy egymás firmware-eit fel lehet tenni bármelyik íróra.
Sziasztok!
Média:
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, One
Synology DS212j
Panasonic TX-55EX600E
Onkyo AVX-380
Dune HD Solo Lite
APPLE TV HD gen4
Pioneer BDP-51FD
Stereo:
Hegel H80
WiiM Ultra
Rega Plannar 2
Pro-Ject Phono box S3 B
Monitor Audio GS20
Egyéb:
B&W P5
Logitech Harmony 300, One
Synology DS212j
Audio szoftverek
Ezek bagóért vannak... 1000 Ft gyakorlatilag. Húgom úgyis Németországban dolgozik, így a szállítást is meg tudom oldani. Köszönöm a linkeket.
Amúgy erről mi a véleményetek?
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_as ... 12369.html
Kicsit újabb, és itthoni. Ami nem garancia, de könnyebb talán a szállítás, az átvétel.
Jól érzem akkor, hogy egy Plextor dvd író is jó lehet, nem feltétlen szükséges cd írónak lennie?
A segítséget előre is köszönöm.
Audio CD írásra a legjobb a PX-708-712-716 DVD-író sorozat, meg a Premium 1 és 2 CD-író.
Az újabbakat meg már nem is a Plextor gyártja, közös helyről veszik a Sony Optiarc meg még valamelyik másik "gyártóval". Annyira egyformák ezek a hardverek, hogy egymás firmware-eit fel lehet tenni bármelyik íróra.
Audio szoftverek
http://www.ebay.de/itm/Plextor-PX-716A- ... 1c392fc834
http://www.ebay.de/itm/Plextor-px-712a- ... 2585779f2a
http://www.ebay.de/itm/Plextor-Premium- ... 1c3961b408
Ezek bagóért vannak... 1000 Ft gyakorlatilag. Húgom úgyis Németországban dolgozik, így a szállítást is meg tudom oldani. Köszönöm a linkeket.
Amúgy erről mi a véleményetek?
http://szamitastechnika.vatera.hu/pc_as ... 12369.html
Kicsit újabb, és itthoni. Ami nem garancia, de könnyebb talán a szállítás, az átvétel.
Jól érzem akkor, hogy egy Plextor dvd író is jó lehet, nem feltétlen szükséges cd írónak lennie?
A segítséget előre is köszönöm.
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
Audio szoftverek
Persze, hogy tudtál segíteni. Nagy köszönet érte.
A problémám csak az, hogy most nem tudok már régi plextor írót venni. A most kaphatók közül van olyan amivel érdemes próbálkozni?
http://www.ebay.de/itm/Plextor-PX-716A- ... 1c392fc834
http://www.ebay.de/itm/Plextor-px-712a- ... 2585779f2a
http://www.ebay.de/itm/Plextor-Premium- ... 1c3961b408
Audio szoftverek
Helló!!
Nekem van a gépemben: Plextor dvd, Plextor Blu-ray író.
Blu-ray írót csak családi full hd videó iráskor használom.
DVD íróval szoktam cd-t ripelni bitpontos offset beállítással.
Audió cd-t írni egy 5.25 külsőházba levő régi Plextor írót használok. 1x, 2x, 4x max írás lemeztől függ.
CueTools-t szoktam használni írás offset eltolásra illetve flac to wav konvertálásra, majd ImageBurn-t írásra,
Remélem tudtam valamit segíteni.
Persze, hogy tudtál segíteni. Nagy köszönet érte.
A problémám csak az, hogy most nem tudok már régi plextor írót venni. A most kaphatók közül van olyan amivel érdemes próbálkozni?
Rendszer: Krell Kav 250p-250a/ JmLab Electra 926 / Arcam DV79 / Human-Audio X42 DAP / Human-Audio DRA-Kit dac / ValhallA AgPt RXF / ValhallA Cu-X tápkábelek / ValhallA AG7X hangfalkábel és jumper / Siltech SQ88 G3 IC / ValhallA ezüst koax kábel / ValhallA AgPt coax / Samsung SUHD UE49KS7000 tv
- livestrong
- Nincs visszaút

- Értékelés: 656
Audio szoftverek
Sziasztok!
Lenne egy nem teljesen témába vágó kérdésem, de nem találtam jobb topikot.
A lényeg az lenne, hogy mivel végre összeállt otthon a rendszerem, ezért elkezdtem cd-ket írogatni. Eddig egy asztali gépben írtam 4x-es sebességgel, dvd íróval.
Utána olvasva, meg saját tapasztalatból kiindulva jobb lenne, ha valami külső íróval dolgoznék. Abban kérnék tanácsot, hogy mit érdemes? Gyakorlatilag külső cd író már nincs, max gépbe építhető külső rackkel. A következő a dvd író, abból milyet érdemes? Ezután pedig a blu ray író jön, ami igaz, hogy nagyobb ugrás, de tudnám használni másra is, jellemzően archiválásra.
Mi a véleményetek, merre induljak el?
Ja, EAC-ot, meg Easy cd-da programokat használtam eddig, az EAC jött be legjobban.
Flac- wav + cue convertálásra mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Helló!!
Nekem van a gépemben: Plextor dvd, Plextor Blu-ray író.
Blu-ray írót csak családi full hd videó iráskor használom.
DVD íróval szoktam cd-t ripelni bitpontos offset beállítással.
Audió cd-t írni egy 5.25 külsőházba levő régi Plextor írót használok. 1x, 2x, 4x max írás lemeztől függ.
CueTools-t szoktam használni írás offset eltolásra illetve flac to wav konvertálásra, majd ImageBurn-t írásra,
Remélem tudtam valamit segíteni.
Audio szoftverek
Sziasztok!
Lenne egy nem teljesen témába vágó kérdésem, de nem találtam jobb topikot.
A lényeg az lenne, hogy mivel végre összeállt otthon a rendszerem, ezért elkezdtem cd-ket írogatni. Eddig egy asztali gépben írtam 4x-es sebességgel, dvd íróval.
Utána olvasva, meg saját tapasztalatból kiindulva jobb lenne, ha valami külső íróval dolgoznék. Abban kérnék tanácsot, hogy mit érdemes? Gyakorlatilag külső cd író már nincs, max gépbe építhető külső rackkel. A következő a dvd író, abból milyet érdemes? Ezután pedig a blu ray író jön, ami igaz, hogy nagyobb ugrás, de tudnám használni másra is, jellemzően archiválásra.
Mi a véleményetek, merre induljak el?
Ja, EAC-ot, meg Easy cd-da programokat használtam eddig, az EAC jött be legjobban.
Flac- wav + cue convertálásra mit ajánlotok?
Előre is köszönöm a válaszokat.
- nebulo5
- V.I.P.

- Értékelés: 56
Audio szoftverek
Nálam az vált be, ha előtte konvertálom, egy jó(bb) programmal, sok cd író szoftver beépülő konvertálója nem olyan jó minőséget csinál.
Bár ha pl a Jetaudio-val írok CD-t ott pl nem találtam különbséget az on fly konvertált+írt lemez és az előre konvertált és utána írt lemez hangja közt, persze az is lehet hogy ez annak a következménye, hogy mindkét esetben a Jetaudio végezte a konvertálást
Köszönet Neked is! Majd próbálkozom....
Üdv: nebulo
Audio szoftverek
- Esetleg még jobb minőséget kapok cd-n, ha előtte WAV-ba konvertálom a flac-t (foobar2000), vagy a fentebb leírtak alapján hagyjam, had tegye a dolgát a Burrrn?
Nálam az vált be, ha előtte konvertálom, egy jó(bb) programmal, sok cd író szoftver beépülő konvertálója nem olyan jó minőséget csinál.
Bár ha pl a Jetaudio-val írok CD-t ott pl nem találtam különbséget az on fly konvertált+írt lemez és az előre konvertált és utána írt lemez hangja közt, persze az is lehet hogy ez annak a következménye, hogy mindkét esetben a Jetaudio végezte a konvertálást