Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját készítésű (házimozi témákörű) honlapok
Sziasztok!
Frissítettem a honlapomat ha gondoljátok, az eladandó készülékek hirdetéseit oda is fel tudjátok tenni.
Új funkciók is vannak:
- Készülékek értékelése felhasználói tapasztalatok alapján
- A régi Hi-Fi Magazin emlékének felidézése
- Lexikon (készülőben)
Az én weboldalam linkje megtalálható az aláírásomban.
Tanácsként annyit tudok mondani, hogy nekem csupán két e-mail-embe került és feltették a hazimozi.lap.hu és a hifi.lap.hu oldalakra is.
Igaz mire volt képem ezt kérni, már volt némi értelmes tartalma is az oldalnak.
Az oldalamon a linkek közé bárkinek szívesen kiteszem a linkjét én is, ha az valóban házimozi, hifi-vel foglalkozó amatőr lap. Ha kell, akár bennerrel is.
Én egyébként azt szerettem volna meghonosítani, hogy az amatőr hifisek, mozisok egymás szórakoztatására szerkesszenek ilyen weblapot. A mai napig szívesen fogadnék a témában írott cikket, képeket...
(Eddig csak 4 embert sikerült aktívan "befogni". Ez úton is köszönöm nekik.)
A dolog azonban jellemzően itt bukik el. mert a forma többnyire adott, egy honlap létre is jön, csak ahhoz, hogy azt rendszeresen értelmes témákkal frissíteni lehessen az a nehéz kérdés.
Én mondjuk direkt azért vásároltam bizonyos készülékeket, hogy kipróbáljam őket és írjak róluk (pl. Nad 3020, Tannoy M2, Denon 320a...). Viszont ezeket el is kell adni, különben Bill Gates pénze sem lenne elég, hogy a tárolásról ne is beszéljünk.
A keresőkön én sem mindig igazodom ki. Olvastam keveset a webrankingről és átmenetileg értem is el sikert, de sajnos úgy látom, hogy szervert és domain nevet kellene váltanom, ha igazán jó találati értéket szeretnék elérni.
Ez viszont nincs ingyen és nem is nagyon égető kérdés.
Ja és persze minden építő jellegű kritikát, javaslatot szívesen fogadok, akár itt, akár e-mail-en.
gordon314.fw.hu
Mi lenne, ha egyás oldalaira mutató linket tennénk, növelve az esélyt, hogy előbbre kerüljön a keresőben?
Ez konkrétan nem ilyen egyszerű, mert számít annak az oldalnak a pagerank-ja ami mutat rád.
Pagerank: egy alig látogatott oldalnál, ez 1-2 lehet, az enyémen (kb napi 30-50 látogató), 3-as.. index.hu, nagyobb oldalak 5-6..
Tehát ha egy index.hu linkel rád sokkal többet ér, mint pl 10db 2-3as pagerankú oldal.
Keresőknél egyébként még millió dolog számít
Más: Nekem ugyan nincs hm-es weboldalam, de kinézethez és egyebekhez tudok tanácsokat adni..
Macbook - Antelope Zodiac DAC - Arcam AVR - Goldmund Amp - Magnepan 1.7, Audience 52, Paradigm seismic 110
- erre talaltak ki osidok ota letezo webring-eket - aki gondolja hozzon letre egy community csoportot pl. itt: http://www.webring.org
Szerintem a webring nem pont ugyanez, mert ha jól tudom, ott csak egy csokorba vannak szedve a honlapok, de nincs hivatkozás mindegyikról mindegyikre. Tehát ha pl. van egy 100 tagú csoport, akkor egy adott honlapra nem mutat közvetlen link a másik 99-ről.
Ha jól tudom...
De nem 100% ...
- erre talaltak ki osidok ota letezo webring-eket
- aki gondolja hozzon letre egy community csoportot pl. itt: http://www.webring.org
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Azt olvastam valahol, hogy a Google úgy rangsorolja a oldalakat, hogy nézi, hogy hány másik oldalon van hivatkozás az illető oldalra.
Mi lenne, ha egyás oldalaira mutató linket tennénk, növelve az esélyt, hogy előbbre kerüljön a keresőben?
nálam meg vagy szerver váltás lesz vagy uj design-t kell kitalálnom mert megszegtem a szabályzatot az uw-n.
Mivel szegted meg? Hogy fullscreenbe váltod a képernyőt?
a popup ablakban nem jelenik meg a reklám.
nálam meg vagy szerver váltás lesz vagy uj design-t kell kitalálnom mert megszegtem a szabályzatot az uw-n.
Mivel szegted meg? Hogy fullscreenbe váltod a képernyőt?
Máskülönben szerintetek lenne igény egy praktikusan csoportosított magazin/melléklet keres/kinál rovatra?
ezt itt lebonyolitják az emberek ugyhogy nem hiszem.
nálam meg vagy szerver váltás lesz vagy uj design-t kell kitalálnom mert megszegtem a szabályzatot az uw-n. már mult héten figyelmeztettek, szerintem nem sok időm van hátra, csak annyira bejött amit csinálta, hogy nem szívesen alakítanám át. nem beszélve arról, hogy nem kevés idő.
Látom, nem sok webmesert hozott lázba ez a topik
Máskülönben szerintetek lenne igény egy praktikusan csoportosított magazin/melléklet keres/kinál rovatra?
Szia!
Tedd fel a kérdésed, lehet, hogy segíthetek!
Táno
OK, köszi, egyelőre ismerkedem a témával.
Még nem vagyok benne otthon annyira sem, hogy célirányos kérdéseket tudnék feltenni.
Szia!
Tedd fel a kérdésed, lehet, hogy segíthetek!
Táno
Hali!
Nekem lehet hogy lesz pár kérdésem flash animációval kapcsolatban.
Sziasztok!
Már éppen tanácsolni szerettem volna, hogy induljon egy ilyen topic és tessék....
A banner csere is jó ötlet.
Ime ez az én honlapom, akit érdekel:
www.dts-es.fw.hu
Táno
ez csak részben idetartozo téma, de jo ötletnek tartom.
Végső soron szoftverről van szó
Meg ha egy házimozi magazin képgalériájában jól elvannak a kutya-macska képek is, akkor miért ne?
Úgy láttam, van itt pár fórumozó, aki szabadidejében honlapot bütyköl
Ha van másnak is igénye rá, akkor lehetne ez ügyben is dumálni, tanácsokat, ötleteket adni egymásnak a weblapkészítéssel kapcsolatban.
Esetleg lehetne egy linkcsere programot is beindítani.
ez csak részben idetartozo téma, de jo ötletnek tartom.
de mi is a címe a te weblapodnak?
Én már tervezem egy ideje egy HM-mel kapcsolatos komolyabb weblap elkészítését, csakhát az a fránya lustaság...
Úgy láttam, van itt pár fórumozó, aki szabadidejében honlapot bütyköl
Ha van másnak is igénye rá, akkor lehetne ez ügyben is dumálni, tanácsokat, ötleteket adni egymásnak a weblapkészítéssel kapcsolatban.
Esetleg lehetne egy linkcsere programot is beindítani.