Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Én is letöltöttem külön, bemásoltam a components könyvtárba, de így is 3.0-t ír
Ami még vicc, hogy ha a könyvtárból törlöm a plugin-t akkor is lejátsza a tta* fájlokat. Törölni kellene a user, rejtett könyvtáraiból is?
a hivatalos codec-be b@szták átírni a verziószámot
klikk
amúgy mióta alkalmas a foobar saját maga telepíteni inkább azt használom s majd ő tudja mit hogy akar ...
legalábbis eddig így jó volt minden /kivéve a DVDA mert abba régi verziós mappák is vannak .../
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Foobar2000
Én is letöltöttem külön, bemásoltam a components könyvtárba, de így is 3.0-t ír
Ami még vicc, hogy ha a könyvtárból törlöm a plugin-t akkor is lejátsza a tta* fájlokat. Törölni kellene a user, rejtett könyvtáraiból is?
Foobar2000
Kijött egy új tta* plugin, de hiába frissítem a foobart vele mindig a régi verziószámot mutatja és naponta ajánlja a frissítését. Van ötlete valakinek miért lehet?
Igen ez elég érdekes...Nem tudom az Updater miért írja az első ablakban a pontos verziót (tta 3.1) amikor ténylegesen telepíteni kéne akkor meg csak a régit(3.0).
De ahogy néztem csak evvel az eggyel van gondja ( There are no additional information for this components...)
Én letöltöttem a tta 3.1 plugint külön és feltettem úgy.
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Foobar2000
Kijött egy új tta* plugin, de hiába frissítem a foobart vele mindig a régi verziószámot mutatja és naponta ajánlja a frissítését. Van ötlete valakinek miért lehet?
Foobar2000
Köszönöm! A modem resetelésével megoldódott a probléma.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Foobar2000
Csak nekem nem működik? Mikor turizoli betette a linket, utána ment pár napig, azóta viszont néma.
Megy most is...még.
Foobar2000
Csak nekem nem működik? Mikor turizoli betette a linket, utána ment pár napig, azóta viszont néma.
Nekem most is működik.
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Foobar2000
Három rádióadót indított a Linn (azt nem tudom mikor,lehet hogy már régebben, de nekem csak most jött emilen a hír).:
"Linn Radio- The Highest Quality Web Radio"
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg. Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)
Foobar2000
Igaz! Neked jobb a szemed.
megtévesztő az oldal
:gardening:
Foobar2000
Sokáig futott az ASIO4ALL-nak a 2.9-es verziója. De nem régen (egészen pontosan 2010 jún.12) megjelent a 2.10beta, amit egészen figyelemre méltónak látok (hallok).
Javaslom a Foobarban kipróbálásra.
http://www.asio4all.com/
az már nem beta
Igaz! Neked jobb a szemed.
Foobar2000
Sokáig futott az ASIO4ALL-nak a 2.9-es verziója. De nem régen (egészen pontosan 2010 jún.12) megjelent a 2.10beta, amit egészen figyelemre méltónak látok (hallok).
az már nem beta
Foobar2000
Három rádióadót indított a Linn (azt nem tudom mikor,lehet hogy már régebben, de nekem csak most jött emilen a hír).:
Mp3 - 320kbps!
Linn Radio
Linn Jazz
Linn Classical
http://radio.linnrecords.com/
Bár ők a Linn DS-re szánták elsősorban ,azért Foobaron is lejátszhatók (tesztelve). Nagyon szépen szólnak.
A honlapról: "That's better than what you pay for on iTunes and over twice the quality of current DAB radio." :kiraly:
Tényleg nagyon jó!
Dune-ra rá lehet pakolni valahogy?
Alces-3-6 > Oppo DV980H(hiVOX) > ETHOSZ RTP > Forever CLB > Scrofa Mblock > Clarus Dimension~Cat7 > Klipsch RF82
AlcesOne > CA Azur 840C > Forever XLR > CA Azur 840A~V2 > Nordost-SuperFlatline MkII > Clarus Proteus(hiVOX.mod)
Foobar2000
Foobar2000
Tud valaki abban segíteni, hogy van-e az 1.1-es foo-hoz valami dinamika kompresszor éjszakai zenehallgatáshoz?
közös nevezőre hozáshoz próbáld ki esztitt
lehet választani hogy album vagy track alaján történjen, gondolom a lejátszandó listát tekintve
majd próbáld ki
Foobar2000
Megkérdezem még egyszer: Tud valaki abban segíteni, hogy van-e az 1.1-es foo-hoz valami dinamika kompresszor éjszakai zenehallgatáshoz? A Vlevel dsp, amit régebben használtam, nem megy. Csak veszteségmentes anyagot hallgatok. Illetve szeretném beállítani, hogy a különböző zenéim egy hangerőn szóljanak. Ez lehetséges anélkül, hogy több Terabyte-nyi anyagon lefuttassam a Replay Gain parancsot? Végül pedig érdekelne, hogy a buffert kell-e állítani a programban egy Konnekt8 hangkártyához, vagy maradhat az 1000 ms. Van ennek szerepe egyáltalán a hangzásban? A hangkártya saját szoftvere 1.5ms-en gond nélkül megy. Köszönöm a segítséget!
A "buffer lenght" legyen a minimumon (50ms).
A másik kettőt (DSP-t, Replay Gain-t)nem használom,arról nem tudok nyilatkozni...arról majd más mond véleményt.
Foobar2000
Megkérdezem még egyszer: Tud valaki abban segíteni, hogy van-e az 1.1-es foo-hoz valami dinamika kompresszor éjszakai zenehallgatáshoz? A Vlevel dsp, amit régebben használtam, nem megy. Csak veszteségmentes anyagot hallgatok. Illetve szeretném beállítani, hogy a különböző zenéim egy hangerőn szóljanak. Ez lehetséges anélkül, hogy több Terabyte-nyi anyagon lefuttassam a Replay Gain parancsot? Végül pedig érdekelne, hogy a buffert kell-e állítani a programban egy Konnekt8 hangkártyához, vagy maradhat az 1000 ms. Van ennek szerepe egyáltalán a hangzásban? A hangkártya saját szoftvere 1.5ms-en gond nélkül megy. Köszönöm a segítséget!
Foobar2000
Mp3 - 320kbps!
Linn Radio
Linn Jazz
Linn Classical
Köszi, ez hasznos volt, egyre kevesebb a jó minőségű webrádió. Úgy volt pennáék indítanak egyet, de ha jól tudom már vagy egy éve megrekedt terv szintjén...
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Foobar2000
Mp3 - 320kbps!
Linn Radio
Linn Jazz
Linn Classical
http://radio.linnrecords.com/
Bár ők a Linn DS-re szánták elsősorban ,azért Foobaron is lejátszhatók (tesztelve). Nagyon szépen szólnak.
A honlapról: "That's better than what you pay for on iTunes and over twice the quality of current DAB radio." :kiraly:
Foobar2000
És akkor wasapi alatt nem lehet állítani sehol a latency-t?
A foobar beállításai között a buffer sizenak van hatása, vagy jó az alap 1000ms?
Wasapinál nem kell latencyt állítani.
A buffer size a minimumon legyen .
Foobar2000
Hogyha win 7 alatt wasapi-t használok akkor van jelentősége a driverben állítani az aiso buffert az alap 512sample-ről?
nincs
mod:
ez nem az én estém mindenről lecsúszok
Azért köszi neked is, meg kisvizinek is.
És akkor wasapi alatt nem lehet állítani sehol a latency-t?
A foobar beállításai között a buffer sizenak van hatása, vagy jó az alap 1000ms?
Foobar2000
Hogyha win 7 alatt wasapi-t használok akkor van jelentősége a driverben állítani az aiso buffert az alap 512sample-ről?
nincs
mod:
ez nem az én estém mindenről lecsúszok
Foobar2000
Ha jól tudom annak csak az Asio alatt van jelentősége,ha nem jól mondom akkor a hozzáértők majd kijavítanak
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Foobar2000