Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Foobar2000
Foobar2000
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy skin cseréhez a foobar programban. A componens .dll fájlokat letöltöttem ami szükségesek hozzá,de sajnos mindig van valami ami miatt nem jön össze. A verzió ami nekem van az a "foobar2000 v1.0.3". Ezt a skint szeretném betenni...http://customize.org/foobar/skins/56622
Ezek találhatóak a letöltött skin mappában: http://lookpic.com/d2/i2/1746/lUDk7UZ6.jpeg
Sajnos a program csak a .fcl kiterjesztést és az .fcs kiterjesztést engedi betallózni.
Van aki próbálkozott ilyennel? Aki tud kérem segítsen.
Ahogy Zoli is emlitette, nem jok ezek az uj foobarakhoz...Annyira gyorsan és sokat fejlesztenek, h le is álltak a skinek frissitéséröl..
Foobar2000
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni egy skin cseréhez a foobar programban. A componens .dll fájlokat letöltöttem ami szükségesek hozzá,de sajnos mindig van valami ami miatt nem jön össze. A verzió ami nekem van az a "foobar2000 v1.0.3". Ezt a skint szeretném betenni...http://customize.org/foobar/skins/56622
Ezek találhatóak a letöltött skin mappában: http://lookpic.com/d2/i2/1746/lUDk7UZ6.jpeg
Sajnos a program csak a .fcl kiterjesztést és az .fcs kiterjesztést engedi betallózni.
Én tartok tőle ,hogy ezek a régebbi skinek (ha jól látom ez is 2008 körüli),nem mennek az újabb Foobarokkal(v.0.9-től v.1.0.3-ig).
Foobar2000
Sziasztok!
Foobar2000
Hallgatta már valaki a v1.0.3 / v1.1 b1 / v1.1 b2-t? Melyik milyen?
PC -> DAC: Sabre Buffalo II -> IC: Excalibur IC -> Amp: Pioneer A-A9-J, Amp power cable: Valhalla CuAgI -> Speaker Cable: Excalibur -> Speaker: Triangle Celius 202
Foobar2000
Ezt a latency-t nem vágom.Hol mi?Amugy win7 ha itt esetleg vmi máshogy van.
Foobar-ban itt lehet megnyitni:
na közbe megírták ...
max még ha van akkor a cucc driver-ébe is érdemes növelni
főleg ha nem asio képes
esetleg még olyan is lehet hogy pl. több progi is használja vagy használni akarja az adott cuccost
szal a foobar -ba megadod a dac-ot
viszont a win7-et meg pl. az intergált hangkarira irányítod hogyha van valami rendszer/más alkalmazás ami hangot próbál kiadni ne a dac vonalát terhelje
Foobar2000
Ezt a latency-t nem vágom.Hol mi?Amugy win7 ha itt esetleg vmi máshogy van.
Foobar-ban itt lehet megnyitni:
Foobar2000
Ezt a latency-t nem vágom.
Hol mi?Amugy win7 ha itt esetleg vmi máshogy van.
A Foobar Output mire van állítva? ASIO, ASIO4ALL, KS,vagy Wasapi?
Ezekből a két ASIO-nak van latency beállítása.
Ha nem ASIO a kimeneted akkor nem kell foglalkozni a latency-vel... de ha még is és azért pattog ,akkor a latency értékét nagyobb millisec-re kell állítani.( Pl: 2ms-ről 10ms -re)
Ha nem ASIO és mégis pattog, akkor pedig a Win7-et a "legjobb teljesítmény beállításon" használni.
Foobar2000
Kösz mindenkinek,winfos van igy a linux beállitás nem aktuális köszi.
Next question:
Miért pattog a cucc PC usb-n ki+dac?
próbáld meg növelni a latency-t (ragd maxra)
ha ezzel megszűnik vagy csökken akkor azzal van a baj
esetleg ha foobar-al nyomod akkor csinájl file buffert azt is szokta csökkenteni
Ezt a latency-t nem vágom.
Hol mi?Amugy win7 ha itt esetleg vmi máshogy van.
Foobar2000
Next question:
próbáld meg növelni a latency-t (ragd maxra)
ha ezzel megszűnik vagy csökken akkor azzal van a baj
esetleg ha foobar-al nyomod akkor csinájl file buffert azt is szokta csökkenteni
Foobar2000
Next question:
Foobar2000
Természetesen ezeket nem írom be mindig, benne vannak egy szkriptben, amit csak jobb egér gombbal kiválasztok grafikus felületen az adott könyvtárban:
--------
#bin/bash
xterm -e 'shnsplit -f *.cue -o flac -t %n-%t -m \ _ *.ape'
rename s/\:/-/ *.flac
--------
Foobar2000
Question:Adott az Ape+cue ugye,hogy,mivel tudom ezt szétszedni számonkénti Flac-ra?
Linux parancssoros megoldás (nekem a zeneszerverem Ubuntu linuxos gép):
Ez akkor működik, ha egy könyvtárban egyetlen cue és egy hozzá tartozó ape fájl van - nálam ez mindig így van, mert minden CD-t külön könyvtárba teszek:
shnsplit -f *.cue -o flac -t %n-%t -m \ _ *.ape
Vannak, akik kettőspontot használnak a tag-nevekben, daraboláskor ezek belekerülnek a fájlnevekbe, ez Linux alatt lehetséges de hálózaton át a Windows-os gépek nem látják ezeket a fájlokat (Windows alatt azt hiszem nem is lehet ezeket szétszedni így).
Ez a parancs az összes fájlnévből kiveszi a kettőspontot és kötőjellel helyettesíti:
rename s/\:/-/ *.flac
Foobar2000
Question:Adott az Ape+cue ugye,hogy,mivel tudom ezt szétszedni számonkénti Flac-ra?
anno a CUETools progit teszteltem s az tökéletesen darabol nem változtatja meg a számokat
viszont a közismert Mediaval CUE Splitter nem jó
szal érdemes leellenőrizni ha tényleg érdekel miként is darabolja szét
Sikerült köszönöm!
Foobar2000
anno a CUETools progit teszteltem s az tökéletesen darabol nem változtatja meg a számokat
viszont a közismert Mediaval CUE Splitter nem jó
szal érdemes leellenőrizni ha tényleg érdekel miként is darabolja szét
Foobar2000
cue alapján foobar is szétkapja nekem, flacba átkódolás közben.
Naim Uniti Nova -> Chord Epic XL -> Spendor A7 (Sennheiser HD600)
Foobar2000
Xrecode II vagy DBpoweramp.
Foobar2000
Question:
Adott az Ape+cue ugye,hogy,mivel tudom ezt szétszedni számonkénti Flac-ra?
Foobar2000
Tudom bagatel kérdés, de hol lehet állítani az oldalak hangerejét?
Külön a fooarban úgy tudom nem állítható a bal és jobb csatorna hangereje, mert egyszerre állítja mindkettőt...
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11029
- Kapcsolat:
Foobar2000
Milyen oldalak?
Foobar2000
Az új foobar szerintem jó lett. Mármint eddig voltak olyan gondjaim KS alatt, hogy ha neteztem és olyan oldal jött be amin volt alapból valami hang akkor a foobar elhallgatott, most ez megszűnt. Remélem így is marad.
Foobar2000
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Foobar2000
Mennie kéne a pléjliszt mentésnek...
Megy, de csak az aktuálisan kiválasztott fület menti el. Az lenne jó, ha az összes fület mentené.
Foobar2000
Nem húztad be a cue-t is?
De. Ez a gond?
Foobar2000
Nem húztad be a cue-t is? Mondjuk a sorrend fura.
Mennie kéne a pléjliszt mentésnek...