Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
cPlay+cMP=cMP²
Le a kalappal Zoli!Nagyon türelmes vagy. Jó lennél tanárnak.
Én sajnos nem. :kiraly:
Velem is türelmesek voltak annak idején itt a fórumon ,mikor a Foobart nem is ismertem...
A másik ,hogy kicsit még tesztüzem ez az egész .Még nem ismerjük (nem ismerem) minden problémáját a cMP+cPlaynek.
És arra gondoltam ,hogy nem rossz az, ha sokan megismerik ,tesztelgetik,hallgatják és közben kiderülnek a jó és rossz dolgok. Gondolok itt a kompatibilitási problémákra,minőségi beállításokra.
Én is tanulok a többiek észrevételeiből...
Aha értem!én úgy indítottam el a foot hogy ahol be kell adni a zene könyvtárat kikerestem a foobar .exe és elindítottam!Azt hiszem! !Köszönöm megprobálom ahogy írtad !csak hát a cplay sajna nem megy
cPlay+cMP=cMP²
Velem is türelmesek voltak annak idején itt a fórumon ,mikor a Foobart nem is ismertem...
A másik ,hogy kicsit még tesztüzem ez az egész .Még nem ismerjük (nem ismerem) minden problémáját a cMP+cPlaynek.
És arra gondoltam ,hogy nem rossz az, ha sokan megismerik ,tesztelgetik,hallgatják és közben kiderülnek a jó és rossz dolgok. Gondolok itt a kompatibilitási problémákra,minőségi beállításokra.
Én is tanulok a többiek észrevételeiből...
cPlay+cMP=cMP²
cPlay+cMP=cMP²
Az tényleg kényelmetlen ,hogy hiába van a Flac/Wav-ok mellet a grabbelő program által készített CUE.A cMP nem kezeli.
Kell csinálni egy újabbat a Recursive CUE Creatorral (én is végig mentem újra minden zenén,de végül is nem tartott sokáig,pár másodperc mappánként)
Ez nem egy praktikus dolog...de ez van.
Le a kalappal Zoli!
Nagyon türelmes vagy. Jó lennél tanárnak.
- fenyő
- V.I.P.
- Értékelés: 88
cPlay+cMP=cMP²
Le a kalappal Zoli!
Nagyon türelmes vagy. Jó lennél tanárnak.
cPlay+cMP=cMP²
És hogy kell elindítani?Magától elindítja a foobart?a cmp elindul de nem tudom hogy kell zenét indítani vele!
A cMP Settings-ben a Library Folders-be, behívsz egy zene mappát.
Csak akkor fog működni ,ha abban egy CUE fájl is van (de csak a Recursive CUE Creatorral készített CUE-t kezeli)
A Recursive Cue Creatort még fel kell rakni ,ha nincs fenn.:
http://www.cicsmemoryplayer.com/index.p ... CueCreator
Ha ezzel a programmal készített CUE fájl van abban a mappában, ahol a Wav vagy Flac van ,akkor azt a mappát be tudod hívni, a cMP Settings-be. Nyomsz egy okét.
Ezután a cMP kiírja a mappa tartalmát ,ott kiválasztod mit akarsz lejátszani.Klikk.
Ekkor be jön a Foobar .
Ezután már a Foobart ugyanúgy tudod használni, mint eddig .Minden ugyanúgy működik.
cPlay+cMP=cMP²
esetleg az cmp -vel megpróbálnám a foobart csak nem értek hozzá!
Ha XP-t használsz és ott a "C" partíción van telepítve a cMP akkor , a feltelepített program mappában megkeresed a "cicsMemoryPlayer PTH. fájlt".
Azt megnyitod és abban a :
CUE_PLAYER #N "c:\program files\cics Play\cicsPlay.exe" %C
sort átírod a következőre:
CUE_PLAYER #m “c:\program files\foobar2000\foobar2000.exe” %C
(Persze csak akkor, ha ide van telepítve, és ilyen néven van a Foobar mappa ,neked is!Ezt ellenőrizd,mert különben nem találja meg!Az útvonal pontos megadása a lényeg!)
Ha ez megvan ,akkor a cMP ettől kezdve a Foobart nyitja meg mint lejátszót,nem pedig a cPlayt.
És hogy kell elindítani?Magától elindítja a foobart?a cmp elindul de nem tudom hogy kell zenét indítani vele!
cPlay+cMP=cMP²
Ha XP-t használsz és ott a "C" partíción van telepítve a cMP akkor , a feltelepített program mappában megkeresed a "cicsMemoryPlayer PTH. fájlt".
Azt megnyitod és abban a :
CUE_PLAYER #N "c:\program files\cics Play\cicsPlay.exe" %C
sort átírod a következőre:
CUE_PLAYER #m “c:\program files\foobar2000\foobar2000.exe” %C
(Persze csak akkor, ha ide van telepítve, és ilyen néven van a Foobar mappa ,neked is!Ezt ellenőrizd,mert különben nem találja meg!Az útvonal pontos megadása a lényeg!)
Ha ez megvan ,akkor a cMP ettől kezdve a Foobart nyitja meg mint lejátszót,nem pedig a cPlayt.
cPlay+cMP=cMP²
Üdv!amd processzor!végigpróbálgattam mindegiket azt hiszem egyik sem volt jó!Melyik kellene amd-hez?
Nekem AMD Athlon 64 Proc. 3000+ van ,ahhoz az "sse2" kell.
Az "ssse3" és az "ss4" a dual core-hoz vagy quadro core-nál használható.
Szerintem nálad az "sse2" vagy ha az nem akkor az"sse3" menne. (elvben :kiraly: )
cPlay+cMP=cMP²
Üdv!amd processzor!végigpróbálgattam mindegiket azt hiszem egyik sem volt jó!Melyik kellene amd-hez?
Szerintem nálad az "sse2" vagy ha az nem akkor az"sse3" menne. (elvben :kiraly: )
Üdv!Nem indul el egyik sem!Hibát ír ki!Próbáltam egy másik dual core amd -n elindult!nekem 2Gh sepron amd van és nem akar egyik sem indulni!Hibát ír ki szerintem memória cimmel!
cPlay+cMP=cMP²
cPlay+cMP=cMP²
Sziasztok!tudnátok segíteni a cplay +cmp Párosítással kapcsolatban!Szeretném kipróbálni a foobar után!Csak nem tudom hogy működik!a cmp elindul de nem tudom mit kell vele csinálni!a cplay meg el se indul hibát ír ki az xp?! :kiraly:
Csak simán indítsd el a cPlay-t (most még ne a cMP-ből) .
Akkor nem szokott elindulni a cPlay ,hogyha nem a megfelelő van telepítve.
Ezért tudni kellene ,hogy milyen a processzorod.
Itt el tudod olvasni melyikhez ,melyik cPlay-t kell telepíteni (elképzelhető ,hogy csak ez a gond):
http://www.cicsmemoryplayer.com/index.p ... y.Download
Ha a megfelelő van fenn, akkor hasonló beállítással mehet(mint a mellékelt képen), és ha elindul a cMP nélkül a cPlay, akkor utána lehet a cMP-vel is majd későbbiekben használni.
De először ezek legyenek meg.
Ja bocsi más nevében írtam véletlenül!nem otthon vok
cPlay+cMP=cMP²
Sziasztok!tudnátok segíteni a cplay +cmp Párosítással kapcsolatban!Szeretném kipróbálni a foobar után!Csak nem tudom hogy működik!a cmp elindul de nem tudom mit kell vele csinálni!a cplay meg el se indul hibát ír ki az xp?! :kiraly:
Itt el tudod olvasni melyikhez ,melyik cPlay-t kell telepíteni (elképzelhető ,hogy csak ez a gond):
Ha a megfelelő van fenn, akkor hasonló beállítással mehet(mint a mellékelt képen), és ha elindul a cMP nélkül a cPlay, akkor utána lehet a cMP-vel is majd későbbiekben használni.
cPlay+cMP=cMP²
cPlay+cMP=cMP²
Milyen hangkártyával használnád és annak van-e ASIO támogatottsága? (de legalább ASIO4ALL-al menjen...)
Ha ezt tudjuk akkor megpróbálunk segíteni...
Üdv!X-fi extreme music !asio 4all van föltelepítve!
cPlay+cMP=cMP²
Milyen hangkártyával használnád és annak van-e ASIO támogatottsága? (de legalább ASIO4ALL-al menjen...)
Ha ezt tudjuk akkor megpróbálunk segíteni...
cPlay+cMP=cMP²
cPlay+cMP=cMP²
Csak azért írtam, mert van mihez hasonlítani.
Én is nagyon sokszor a régebbi élményeimhez hasonlítom a számítógépes hangzást.
Megszereztem flac-ben azokat a lemezeket amelyeket már régebben egy nagyon komoly rendszeren hallgattam és tudom ,hogy ott hogyan szóltak.
Többek között a Deep Purple :Deepest Purple című lemezét,amelyet sokszor hallgattam LP-ről. A cMP² -vel lejátszva ennek a flac verziója nagyon hasonlít az LP-s élményhez.Nem éri el, de nagyon megközelíti.És,hogy miért nem éri el annak több oka van .
Az egyik ,hogy ez a flac nem általam lett grabbelve ,így nem tudom mennyire körültekintő volt a procedúra (bár a log.fájlból sok minden kiolvasható, azért sok titok marad még utána is...)
Az LP verzió meg ugye eredeti.
A másik ,hogy a cMP² sincs még az optimális állapotra beállítva(aminek nálam szoftveres és hardveres okai is vannak (vagy még inkább anyagi... :kiraly: ))
Azért nagyon kíváncsi vagyok arra ,hogy ha lesz egy erre optimalizált gép és egy
komolyabb hangkártya vagy dac,na akkor mit fog mutatni?
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
cPlay+cMP=cMP²
Kíváncsi lennék egy M2 TECH 'Hi Face'-re, mit tudna az EMU digit kijáratához képest. Nincs valakinek próbára egy ilyen Pesten? Az EMU1212 kezelőfelületét és a sokoldalúságát már nagyon megszoktam, jó lenne tudni mennyire van ez befolyással a hangra nézve, esetleg negatív hatása van-e.
cPlay+cMP=cMP²
Amúgy a TC Konnekt 8 hangja milyen a cMP+cPlay-en, összevetve a Foobarral?
Közelít a DT-hez, de még messze van.
(Heed DT cd futómű)
Csak kérdés ,hogy ezt a Heed mennyiért teszi? Gondolom és nem is kétlem ,hogy nagyon jól muzsikál, csak hát az a fránya ár. (nagyon nehéz magyar árat találni,de ha jól tudom nem két forint...)
Heed DT cd futómű 335e ... cMP² tényleg olcsóbb :kiraly:
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor
Hát igen, nem olcsó.
Amíg nem hallok jobbat, elégedett vagyok azzal, ami van.
Így voltam évekig a foobar + TC-vel is.
Sőt most a cMP²-vel még jobban lehet zenét hallgatni. És ez az előrelépés sokkal többet ér, mint amibe kerül. :kiraly:
- fenyő
- V.I.P.
cPlay+cMP=cMP²
Hát igen, nem olcsó.
Amíg nem hallok jobbat, elégedett vagyok azzal, ami van.
Így voltam évekig a foobar + TC-vel is.
Sőt most a cMP²-vel még jobban lehet zenét hallgatni. És ez az előrelépés sokkal többet ér, mint amibe kerül. :kiraly:
cPlay+cMP=cMP²
(Heed DT cd futómű)
Csak kérdés ,hogy ezt a Heed mennyiért teszi? Gondolom és nem is kétlem ,hogy nagyon jól muzsikál, csak hát az a fránya ár. (nagyon nehéz magyar árat találni,de ha jól tudom nem két forint...)
(Heed DT cd futómű)
- fenyő
- V.I.P.
cPlay+cMP=cMP²
(Heed DT cd futómű)