Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Consol emulátorok

Vendég

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nekem van PS1 emulatorom és működik is. A neve: ePSXe 
szedjétek le a legújabb verziót, szerintem elég jó kis (15mb) progi. Én eddig csak a Final Fantasy-t vittem vele végig.

Hol lehet letölteni az emulátort?
választ küld a :
[email protected]

Slash
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: Slash »

Nekem van PS1 emulatorom és működik is. A neve: ePSXe

szedjétek le a legújabb verziót, szerintem elég jó kis (15mb) progi. Én eddig csak a Final Fantasy-t vittem vele végig.

Vendég

Consol emulátorok

hi srácok nekem kellene, 
egy PS1 emulator + játékok....

oké, nekem is...

edolelkes
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: edolelkes »

hi srácok nekem kellene,

egy PS1 emulator + játékok....

Vendég

Consol emulátorok

Peldaul amint gyorsabb procit tennel a gepbe, minden jatek elkezdene szaggatni mint az allat...
Szaggat az néha a gyári procival is!

Ja persze, de tenyleg csak ritkan, es ideges is vagyok olyankor, de hat tokeletes jatek nem letezik. Mostanaban Colin4-el jatszottam, nagyon szep lett, es annyira jo volt, hogy mint a krem ugy folyik a jatek.

Szia drusza !

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Peldaul amint gyorsabb procit tennel a gepbe, minden jatek elkezdene szaggatni mint az allat...

Ja persze, de tenyleg csak ritkan, es ideges is vagyok olyankor, de hat tokeletes jatek nem letezik. Mostanaban Colin4-el jatszottam, nagyon szep lett, es annyira jo volt, hogy mint a krem ugy folyik a jatek.

Vendég

Consol emulátorok

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Consol emulátorok

Meg valami. Az Xbox nagyon nagyon messze van az egy az egyben PC-tol, te magad nem tudnal osszerakni egy Xboxot. Ott kezdodik, hogy total mas, speci buszrendszere van, modositott proci, a videokartya is inkabb egy Gf4-hez all kozelebb, mint egy Gf3-hoz, es ami nagyon fontos, hogy az Xboxos jatekok ugy vannak megirva, hogy taktra ki van szamolva minden egy es muvelet utja-sebessege. Peldaul amint gyorsabb procit tennel a gepbe, minden jatek elkezdene szaggatni mint az allat...

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Consol emulátorok

Xbox emulacio PC-n felejtsd el vagy 2-3-4 evigPS2 emulacio PC-n ugyancsak felejtsd el vagy 2-3-4 evig

Miert? Mert kb 10 gigaherczes cucc kell leemulalni ezeket a gepeket. PS1 emunak is majd 6 ev kellett. Szoval csak idopocsekolas, tekintve, hogy egy Xboxot megcsippelve megkapsz 61 penzert.

XBOX-hoz miért kellene 10GHz-es proci az emulációhoz??? Hiszen egy az egyben egy PC van a dobozban, teljesen szabványos (PC-s) x86 Intel procival (ráadásul egy lebutított 733 MHz-es PIII-ról van szó), chipkészlettel, hang és videovezérlővel. Sőt, a mai videokártyák már erősebbek az XBOX vezérlőjénél.
A gondot inkább a szoftver okozza: még nem tudták visszafejteni az oprendszert és a BIOS-ban található védelmet teljes mértékben.

A PS2 tényleg más téma, hiszen ott egy teljesen más architektúrát kell emulálni, ami jelentős erőforrást igényel, de az XBOX-nál ez korántsem áll fent.

Elkezdtem megvalaszolni, hogy miert is kell hozza sokkal erosebb gep, de aztan kitoroltem, mert lusta vagyok fel oldalt irni

Nekem van igazam es kesz. Ha nem igy lenne, akkor mar lenne mukodo xbox emulator.

FFeri
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: FFeri »

Xbox emulacio PC-n felejtsd el vagy 2-3-4 evigPS2 emulacio PC-n ugyancsak felejtsd el vagy 2-3-4 evig

Miert? Mert kb 10 gigaherczes cucc kell leemulalni ezeket a gepeket. PS1 emunak is majd 6 ev kellett. Szoval csak idopocsekolas, tekintve, hogy egy Xboxot megcsippelve megkapsz 61 penzert.

XBOX-hoz miért kellene 10GHz-es proci az emulációhoz??? Hiszen egy az egyben egy PC van a dobozban, teljesen szabványos (PC-s) x86 Intel procival (ráadásul egy lebutított 733 MHz-es PIII-ról van szó), chipkészlettel, hang és videovezérlővel. Sőt, a mai videokártyák már erősebbek az XBOX vezérlőjénél.
A gondot inkább a szoftver okozza: még nem tudták visszafejteni az oprendszert és a BIOS-ban található védelmet teljes mértékben.

A PS2 tényleg más téma, hiszen ott egy teljesen más architektúrát kell emulálni, ami jelentős erőforrást igényel, de az XBOX-nál ez korántsem áll fent.

Degeczi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: Degeczi »

Ha vírus lett volna már asszem kiszúrta volt a PC-m.
Ha egy frissen összedobott trójai, azt semmi se szúrja ki...

Vendég

Consol emulátorok

H.A.
Én nem a Kazaa-ról szedtem le, hanem fizus wrz (smsweb-ről)
Ha vírus lett volna már asszem kiszúrta volt a PC-m.

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: arty »

H.Andras megelozott.

Az xbox es ps2 emuk max tech-demokat tudnak egyenlore futtatni. Az egyetleb mukodo xbox emu a dev.kit, egy hardveres PCIos kartyaval mukodik csak

Szoval meg par evig nem kell nagyon ezzel foglalkozni sztem sem.

Ahogy egyre bonyolultabbak lesznek a konzolok, egyre tovább tart mire igazi, használhato emu kijön helyettük

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Consol emulátorok

Hat akkor a valaszok:

Xbox emulacio PC-n felejtsd el vagy 2-3-4 evig
PS2 emulacio PC-n ugyancsak felejtsd el vagy 2-3-4 evig

Ja! Es amiket a kazaarol letoltesz xbox emu neven, az vagy virus, vagy pedig peldaul egy command and conquer exe file atnevezve....

Vendég

Consol emulátorok

Úgyértem 30 lelkes olvasó!

"...várok a többiek értelmes megnyilvánulásaira"
Akárcsak én!!

Amúgy az XBOX 1.00 emulator readme.txt -je ezt tartalmazza:
"==========================
XBOX Emulator Version 1.00
==========================

© Da-Expert Software

This is the very first XBox Emulator. It successfully emulates the xbox hardware on your PC. The
Xbox as people say is a PC, well not exsactly but it is damn close and VERY easy to emulate.

As with ALL emulators your PC must meet the hardware requirments to gain near perfect emulation.

=======================
Min System Requirments:
=======================

64mb 3D Video Card

Pent iii 700

384 MB RAM

========
History:
========

1.00:

First official release, the emulator is now out of beta and available to the public.
Thanks to all out wonderful beta testers for the work !

Fixed the loading DVD bug which happend with some Pioneer DVD Drives.

-------

Beta Version History is not listed, e-mail me if you want to know.

====================
Working Games:
====================

Most games will work, some may have video glitches (that is do to some video cards). But as
I said the Xbox is very easy to emulate so there shouldn't be ANY problems."

Vendég

Consol emulátorok

Nem mondjátok, h senki nem tud semmit. Pedig már 30 fölött megnézététek a topicot.
Honnan tudod, hogy mindenki elmúlt már 30??

Egyébként a téma (mint sokan másokat) engem is érdekel, csak nem tudok érdemben hozzászólni, azaz várok a többiek értelmes megnyilvánulásaira.

Vendég

Consol emulátorok

Nem mondjátok, h senki nem tud semmit. Pedig már 30 fölött megnézététek a topicot.

Vendég

Consol emulátorok

Ez a téma engem is érdekelne. Létezik pl. olyan emulátor, amelyikkel PC-n lehet PS2-es játékokat játszani?
nekem meg is van, de egyenlőre, elsőre már az XBOX-nál elakadtam...

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

Consol emulátorok

Hozzászólás Szerző: Ratman »

Ez a téma engem is érdekelne. Létezik pl. olyan emulátor, amelyikkel PC-n lehet PS2-es játékokat játszani?

Vendég

Consol emulátorok

Az imént töltöttem le egy játékot XBOX-ra, szeretném PC-n használni. Van egy XBOX emulátorom (1,5M), virtual tools-ba megnyitottam az iso-t, de amikor elindítottam az emulátort és kiválasztottam a start emulatort, akkor "loading xbox files" majd "insert xbox dvd please". Szóval miért nem "eszi" meg iso-ból az image-t? (itt csak retry ill cancel a választási lehetőség) Hogy játszahom le?

ui.:
ezek a fileok vannak az xbox emulátorban:
"X-BOX_Emulator-CXBX-0.3.0" könyvártban (cxbx.exe, cxbx_krnl.dll fileok)
crypt.dll
grphx.dll
readme.txt
snd3d.dll
xbox.vxd
xbox_emulator.1.00.exe
xboxkrnl32.dll
xbox-schematic_sm.gif

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”