Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szoftverproblema?

Vendég

Szoftverproblema?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Sziasztok!
Ott tartok hogy kicsereltettem egy masik Ronin-ra, ez mar jo de a Powerdvd megsem latja valami error-t ir ki, a Matrox, meg a WinDvD siman futatja.
Ennyi.

Vendég

Szoftverproblema?

Sziasztok!Szoval ott tartok hogy visszavittem az uzletbe a filmet, betettek asztali lejatszoba, s annal a resznel ahol a DvD-Rom semmilyenkepet nem adott, ott az asztali lejatszo egy pillanatra megallt.Azt viszont ott sem tudtak megmondani hogy a PowerDvd miert nem tudott semmit sem csinalni vele.Mindenesetre kicsereltettem egy masik Roninra(meg nem probaltam ki).....
Folyt kov.

Vendég

Szoftverproblema?

Sziasztok!
Kiprobaltam ezt a problemas Ronin Dvd-t masik DvD-ROM-ban, WINDvD alatt, mukodott minden tokeletesen, csak annal a resznel amit a fentiekben emlitettem kicsit "hangosabb" lett a Dvd-Rom.Az viszont meg mindig nem fer a fejembe hogy a PowerDvd miert nem csinalt vele semmit, pedig nem rossz szoftver.
Mindenesetre azert visszaviszem az uzletbe kiprobalni ahol vettem.Ezt a kis tortenetet tanulsagkeppen irtam le, hatha tudok valakinek segiteni.

Vendég

Szoftverproblema?

Sziasztok!
Ja amugy ma meg kiprobalom ezt a problemas dvd-t a PowerDvD legujabb verziojaval, meg mas lejatszoszoftverrel, meg masik Dvd-ROM-mal.
Utana megirom hogy mi tortent, de szerintem csere lesz belole, de meg kiderul.

Vendég

Szoftverproblema?

Sziasztok!Van egy kerdesem, lehet hogy szoftverhibara visszavezetheto, lehet hogy nem.Megvettem a Ronin DvD-jet, a PowerDvD2.5-os el sem akarja inditani, nem lat benne fomenut.Ha atkapcsolom adat modba disc -modbol akkor latja hogy mik(audio ts, video ts) vannak a lemezen.Eddigi filmjeimnel automatikusan inditja magat , hozza be az elolapot, ahonna ki lehet valasztani a nyelveket meg a jeleneteket.
Kiprobaltam egy masik szoftverrel a neve: MatroxDvd-player,a videokartyahoz kaptam ezt progit.Ez mar tudja jatszani, csak a film felenel mindig ugyanannal a chapternel(17-es) megall.Ha az ember tullepi, kihagyja ezt a chaptert akkor megy a film amugy.En amugy hibas DvD-re tippelek.Amugy a gepen amin neztem(volna)800Mhz-es Pentium 256MB RAM, 32MBMatrox videokartyaval.Tehat ebbol latszik hogy a szoftveres dekodolas nem kerdes.
Most ha visszaviszem az uzletbe, ahol vettem ott beteszik egy asztali lejatszoba, ebbe meg jobb mechanika van mint egy Dvd-ROM-ban.Lehet hogy akkor nem jon ki a hiba, de akkor is visszaviszem ott kiprobalni,bar ha hibas a DvD akkorki kell jonnie.
Koszi minden segitseget.

U.i:Amugy lattam mar olyan filmet is ahol az asztali Dvdlejatszo hiaba valasztott az ember szinkronhangot, meg feliratot b...tt elinditani, mindig csak ugyanazt a nyelvet jatszotta.Ezt kiprobaltam DvD-ROM-mal igaz kis trukkokel PowerDvD eseten tudtam nyelvet es feliratot valasztani, persze nem a fomenubol.Van a PowerDvD-ben olyan kis ablak a kezelopulton, ami kovetkezo nyelv, kovetkezo szinkronhang szerepel.Ennel a megoldasnal bejon a kezdokep, csak DvD ROM-nal igy lehet bizniszelni a nyelvek kozott, mig az asztalinal nem,ennyi.

Válasz küldése

Vissza: “Szoftverek, appok, CD-k, DVD-k írása”